Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 910,698

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

serkan bey ALLAH kavuştursun hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsin darısı cümlemize olsun

Amir Hocam geçmiş olsun, Allah acil şifa versin.

Serkan Allah kavuştursun, bize de nasip olur İnşallah.

Fırat sana da 1/2 kg baklava ceza, hani resimler ...

TOPUZ19' Alıntı:
ustam,abiciğim,hemşerim....
Benim katıdığım son iki gezide sen araçsızlıktan dolayı yoktun.Ben devamlı yazamasamda penceredeyim takip ediyorum.(Hatta video resim atmadığım için Hamdi abi tarafından kesilmiş bir cezam da var.yarın gidebilseydim bu yükten kurtulurdum)Yeni aracınla ilgili iyi dileklerimi iki kelam yazmıştım aşağlarda bi yerde.Hafta sonları vardiyalı çalışmamdan dolayı biraz sorun yaşıyorum ama aklım ve kalbim sizinle.İmkanlar ve iznim elverdiği ölçüde her organizasyona katılmak istiyorum. Mesela yarın nöbetteyim kısmet bidahakine diyerek kendimi avutuyorum.
Katılabilecek arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler diliyorum..
Selam ve saygılar sunarım.....
huseyin abi gönüller bir olsun iyi dileklerin için sonsuz teşekür ederim sag olasın abi ilk gezide görüşmek üzere

:smiley:

teşekkürler arkadaşlar, herkese iyi eğlenceler bu haftasonu.
en yakın zamanda görüşmek üzere...

Arkadaşlar,
Haydar Kardeşimizin Aracı Dün gece Çalınmıştır,
Aracı Gören olursa lütfen hemen Polise ulaşşınlar.
Arac : xj Plaka : 06 ha 7500

DSC01014.JPG

DSC01099.JPG

P1120847_r.JPG

190520122060.jpg

arkadaşlar haydarların arabasının jantları sepeti vincini hepimiz biliyoruz herhangi bir yerde gözümüze çarparsa direk polise haber verelim

haberi zirvedeyken aldık,turumuzu kısa kesip aracın gölbaşında bulunmasından dolayı bizde rotamızı oraya çevirdik,haydar ve sinan ile buluşup aracın olduğu mevkiye girdik.tenha bir yerdi ve araç üzerinde herifler sabaha kadar çalışmış diyebilirim.vinç,dodikler,çatı,sisler,şnorkelve komple jant lastik.işin ilginç yanı araç zorlanmadan açılması ve çalıştırılması,
arkadaşlarımıza geçmiş olsun,bunada şükür...hiç bulunamayabilirdi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR