Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 910,704

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Sanırım bende vakitden feragat edip gelebilirim.
aile olarak düşünüyorum,bebeler garantide,kayınvalide bizde olduğundan hanım belirsiz.

Etiketler

slm bende aile düşünüyorum çocuklar içinde bi değişiklik olsun istiyorum naçizane fikrim

Usta;
benim tahminim gidiş-dönüş toplamda 40+15+7+3+35=105km (+ - %10) yol yapılır
40km = telsiz + standart 4x4 ile geçilir
15km = telsiz + yükseltme + mt lastik ister
7km = telsiz + yükseltme + mt lastik + strep + kazma + kürek + tecrübe ister
3km = telsiz + yükseltme + mt lastik + strep + kazma + kürek + vinç + tecrübe + cesaret ister
35km = telsiz + yükseltme + mt lastik ister

etap içinde toplamda 5km lik su geçişi olduğunu varsayabiliriz, bu geçişleri talebe ve o anki ruh haline göre enine ya da boyuna geçerek işin b...u çıkarabiliriz.

kolay bir etap değil ama zor da değil, duruma göre bölüp, etap atlayabiliriz.

gidilen yoldan geri gelebiliriz, devam edip Gölbaşı civarından çıkabiliriz.

Aile detayına göre yerinde değişiklik yapabiliriz.

Murat konusunu merak etme, kızdığını sanmıyorum, kızmaz da ayrıca, adam yabancı mı.
Cherokee etkinliği bildiğim kadarıyla çok sık yapılmıyor, bizden birileri devamlı gidiyor, hatta bölmek zorunda kaldığımız bile oluyor, gerekirse Murat a özel bir tane patlatırız sonra.

Liste işine ben pek alışamadım,
zaten talebi olanlar muhakkak bizlere ulaşıp bilgi alır,
bu etap çok araç da kaldırmaz zaten,
ne kadar az o kadar iyi ...

06kalıpçı57' Alıntı:
metin cigim istikamet belirle gidiş dönüs kac km olur etabın zorlugunu hangi ekipmanların lazım olacagını filan sendaha iyi bilirsin yap birseyler işte ::smiley:

06kalıpçı57' Alıntı:
metin cigim istersen listeyap gruptan gelmek isteyen olur ekrem abiler gelmek istiyorlar murat celik kardeşimiz gelecek gibi yazmış biraazda kızmış bana yukarıda görmuşsundur

06kalıpçı57' Alıntı:
metin cigim istersen listeyap gruptan gelmek isteyen olur ekrem abiler gelmek istiyorlar murat celik kardeşimiz gelecek gibi yazmış biraazda kızmış bana yukarıda görmuşsundur
06kalıpçı57' Alıntı:
ben son kararımı cumartesi verecegim
06kalıpçı57' Alıntı:
ekrem abi yasizinle gidecegim yada crooke cilerle crooke gezisi düzenlediler sayfadada var zaten suan kararsızım
06kalıpçı57' Alıntı:
ekrem abi cogu arkadasın işleri varmış sonraki hafta diyorlar ama metin arkadasımız haydar ustayı aramış akca aliye gidelim demiş cumartesi tam olarak belli olur benim için no proplem ben hazırım
tabiki kim nerede daha çok eğlenebileceğini düşünüyorsa orayı seçmekte serbest.
sonuçta biz bu işi haftanın yorgunluğu ve stresini atmak doğayla buluşmak,muhabbet edilesi arkadaşlarla(buna bütün grup dahil)iki çift lafın belini kırmaktır...

TEKNIKISLEM' Alıntı:
3km = telsiz + yükseltme + mt lastik + strep + kazma + kürek + vinç + tecrübe + cesaret ister

bu etap çok araç da kaldırmaz zaten,
ne kadar az o kadar iyi ...
Metin ben sadece bu etapta git,gel yapsam olmamı? ;) :D :D
araç sayısı en fazla 6 olsun derim..ne dersiniz?

murat çelik' Alıntı:
ben diyer cherooke grubuna isim yazdırdım gıdılmeyecek denildi yanlış anlamadıysam mehmet abi hamdi abi yanlışmıyım ;D
evet,haklısın bende haftaya daha iyi müsaitim demiştim,lakin yine bu haftaya karar verilince gece işe gidecek olsamda katılma kararı aldım.
choreke gezisi herzaman olmuyor dediğim gibi oraya katılabilirsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR