;D ;D arkadaşlar haydar ve sinan ustamız ve ben derizki çıkış bulamadıgımız güvenc e yukarıdan girelim aşşagıdan çıkalım nedersiniz ;D ;D tavsiyelerinizi bekleriz : :
ben değil perşembe günü sabah yardım ilanını gördüm,
eryaman 4 etapta bir arkadaş batmıştı,çıkarttım oni
bidaha bu civarda batarsan evin çatısına çık ve mehmet ustaa diye bağırsan yeter dedim. ;D
nasıl demişim
Hamdi Abi, sana helal olsun, Ankara'da kim batsa, zor durumda kalsa yardımına koşuyosun, bu konuda harbiden son- kral sensin
Mesajını gördüm ve ufak bir Ar-Ge (araştırma-geliştirme) çalışması yaptım, görevimiz ya... Araştırdığım kadarıyla Mehmet VATAN isimli, Lada kullanıcısı bir arkadaşımız Eryaman'da çamura batmış, arkadaş sanırım komşu grubtan, yani Gezenbilir Ailesinden...
Her neyse Hamdi Abi, özetle emeklerine sağlık, bir kere daha bunu hatırlattın bize, iyi günde herkes yarım saatte 7-8 araç topluyor ama önemli olan zor günde yardımlaşmak. Arkadaş saatlerce yardım beklemiş. Bize Hamdi Abi gibi dostlar lazım...
;D ;D arkadaşlar haydar ve sinan ustamız ve ben derizki çıkış bulamadıgımız güvenc e yukarıdan girelim aşşagıdan çıkalım nedersiniz ;D ;D tavsiyelerinizi bekleriz : :