dopamin
Ömer GENÇER
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
İyi akşamlar ekrem
gökşan' Alıntı:slm hayırlı akşamlar
İyi akşamlar ekrem
gökşan' Alıntı:slm hayırlı akşamlar
benden bulması,araştırma ve sipariş işleri serkanın06kalıpçı57' Alıntı:hamdi abi vallaha tam bizlik nereden buldun kaç kuruştur 15 janta uygun varmıdır
son_kral_54' Alıntı:benden bulması,araştırma ve sipariş işleri serkanın
usta baksana nediyo. ;D ;D ;D ;DSerkan.Ozkan' Alıntı:ne oldu yine ne maksatla beni öne sürüyorsunuz ..t n..ler
Serkan.Ozkan' Alıntı:sen Usta'nın burda açık vereceğini mi bekliyorsun, emin ol ki beni de günde 3 kere arayıp sizin hakkınızda benzer geyikleri yapıyor
Wake up! 8)
dopamin' Alıntı:BU ilastliğin 14 cantı bulunur mu? ellam
Yok sanırım.dopamin' Alıntı:BU ilastliğin 14 cantı bulunur mu? ellam
ve yeri gelir çar,çamur hatta üzerine kuşta pisleyebilir,06kalıpçı57' Alıntı:asil renkler ve asil ay yıldız ay ve yıldıza bakmak için hep basımızı yukarı çeviririz göklerdedir olması gereken yerde
bizde seninle tanışmak isteriz.twinax' Alıntı:bayrakresmi için teşekküretmek istiyorum malesef araçla ilgili birkaç sorum için aradığım bir abidışında sizlerle tanışamadık oda bana heryazılanı muhakkak okumamı iyice anlamamı dkkatederek yazmamı tavsiye etmişti inşallah birgezide hemonunla vede sizlerle tanışmak istiyorum netarafabakacağımıda bilemedim ikiyerde sohbetoluyor benimanladığım aynızamandafarklı farklı geziler de oluyor galiba zaman geçtikçe öğreneceğim sanıyorum selamlar saygılar