Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 911,639

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Serkan.Ozkan' Alıntı:
Hamdi Abi, sana helal olsun, Ankara'da kim batsa, zor durumda kalsa yardımına koşuyosun, bu konuda harbiden son- kral sensin :smiley:
Mesajını gördüm ve ufak bir Ar-Ge (araştırma-geliştirme) çalışması yaptım, görevimiz ya... Araştırdığım kadarıyla Mehmet VATAN isimli, Lada kullanıcısı bir arkadaşımız Eryaman'da çamura batmış, arkadaş sanırım komşu grubtan, yani Gezenbilir Ailesinden...
Her neyse Hamdi Abi, özetle emeklerine sağlık, bir kere daha bunu hatırlattın bize, iyi günde herkes yarım saatte 7-8 araç topluyor ama önemli olan zor günde yardımlaşmak. Arkadaş saatlerce yardım beklemiş. Bize Hamdi Abi gibi dostlar lazım...
şımarsammıki acaba ;) :D :D
serkan tek ben değil grupdaki herkez aynı düşüncede.hatırlasana ilk gördüğümüz biri alo uçurumdayım deyince üç araç gittik mehmet ustaya gelmene gerek yok desekte yinede gelmişti.
vatan arkadaşın ilanını sabah gördüm (gece çalışıyordum zate)gece 12 civarı yazmış.
yan komşudan değil(olsada farketmezdi) onlardan bir arkadaş irtibata geçmiş ama çıkaramamış, sadece orada ismimi zikretmek istememişler :'( :'( :'( o arkadaşta ben hamdi abinin kurtardığı vatan deyip noktayı koymuş. ;D işte bu sebepten dolayı başarısız olup çekip gittiklerinden birde olayı üstlenmeleri hatta ankarada her yardıma biz koşarız söylemleri varya!! öldüm gülmekten ;D ;D ;D allah yollarını açık etsin.biz kenardan gidelim yol onların olsun.ben elimden geldiğince duyduğum her çağrıya koşmaya hazırım her daim. ;)

Etiketler

Usta bu sene alengirli bir muz bekliyorum senden...
Üzerime düşen neyse katılayım
Sen mühendisliğini hallet:smiley: ..kunu çıkarmayalım lütfen...
ya da çıkaralım yau

son_kral_54' Alıntı:
şımarsammıki acaba ;) :D :D
serkan tek ben değil grupdaki herkez aynı düşüncede.hatırlasana ilk gördüğümüz biri alo uçurumdayım deyince üç araç gittik mehmet ustaya gelmene gerek yok desekte yinede gelmişti.
vatan arkadaşın ilanını sabah gördüm (gece çalışıyordum zate)gece 12 civarı yazmış.
yan komşudan değil(olsada farketmezdi) onlardan bir arkadaş irtibata geçmiş ama çıkaramamış, sadece orada ismimi zikretmek istememişler :'( :'( :'( o arkadaşta ben hamdi abinin kurtardığı vatan deyip noktayı koymuş. ;D işte bu sebepten dolayı başarısız olup çekip gittiklerinden dolayı birde olayı üstlenmeleri hatta ankarada her yardıma biz koşarız naraları varya öldüm gülmekten ;D ;D ;D allah yollarını açık etsin.ben duyduğum her çağrıya koşmaya hazırım her daim. ;)

Benim dede kapris yapıp çalışmadığında Metin Abi bahçeliden Birlik Mahallesine gelmişti CJ ile bir gezi sabahı...
çekti dedeyi çalıştırdı. Ordan da Taymek Opete gitmiştik. sabahın köründe bir ton yol yaptı.
Hiç bir gezide de bu herifin 74 model külüstürünün keyfini mi çekicez diyen olmadı öyle bir hissiyata kapılmadım.
Sağolun varolun...

hamdi abi biz böyleyiz tanıdık tanımadık yardım isteyen herkese koşturuyoruz elimizden geldigikadar daha öncede yazmıştık bizim grub gezi olsunda gezelim grubu degil arkadaşları yanlız bırakmama gurubudur bazıları hala anlamamıştır

fıratcıgım karyagsa muzun kralını yapacagız bizden görenlerde mutlaka kopya cekip yapacaklardır adım gibi eminim

06kalıpçı57' Alıntı:
ekrem abi sen sevdin oraları dereyi çamuru aracında kolay batmıyor
evet abi doğayla yeni tanıştım ama gerçekten keyifli oluyor abi rezillik kanımızda var rezil olmazsak keyif alamıyoruz

06kalıpçı57' Alıntı:
fıratcıgım karyagsa muzun kralını yapacagız bizden görenlerde mutlaka kopya cekip yapacaklardır adım gibi eminim

Hala geçen seneki videoları izleyip gülüyorum ara sıra...
Ben düştükten sonra sen Fıratı kaybettik diyorsun :smiley:

haklısın ekrem abi bu işin guzeltarafı çamur butun stresımızı alıyor zamanın nasıl gectıgını anlamıyoruz dogada olmak heyfli

06kalıpçı57' Alıntı:
amir abi ney alıştırıyorsun anlamadım fırat yazmış ama ::smiley:
şöyleki,uzun zamandır amir ortalıkta görünmediğinden, şimdilerde arada mesaj atarak ve arada pencerede olmasından dolayı fırat böyle yazmış.yavaş,yavaş topiğe ısınıyor gibi. :smiley:
yada ben böyle anladım... ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR