saray köyde lambalarda grantcrookeyle yanyana geldik kızılcahamam tarafına gitmişler iki lakırtı ettik pekmutlu degildi biraazda pişman gibiydi acaba neden
butur gezilerde önemli olan mutlu olarak eve dönmektir haftanın stresini gezdigimiz yerlerde bırakmak lazım ama her grupta bu olmuyor yanlışı bulmak lazım
İki sis farı madeın china hepsiburada com da 30 tl o da nazarlık olsun iki hella comet 550 al tak diyor benim hatam tamponun altına sis farı takarsan olacağı o
Güzel gezi olmuş,iyi batmış makinalar....
Ömer ustam pabuç bulabildinmide girdin oralara yoksam narmal pabuçlarlamı girdin her halükarda helel sana ve bestaya....
Ben maalasef hamdi abi gibi vardiyada idim ve çok şey kaçırmışım,kısmet bidahakine inşallah.
Memet ustam yeni makinanı iyi test etme imkanı olmuş inşallah memnun kalmışşındır...
Uzun bi aradan sonra Murat Balcı ve Serkan hocam da gelmişler...yeni araclarıyla..
Murat ÇELİK arkadaşımızın babasına yüce Rabbim acil şifalar verir inşallah..
Ve diğer arkadaşlar ...Allah tadımızı bozmasın ve butür etkinliklerimiz daim olsun...
Kalın sağlıcakla..
Selam ve hürmet ederim...
Topuzoğlu Hüseyin SARIÇİÇEK
Ömer Abi bence de nazarlık sen olmuşsun, Allah beterinden saklasın.
telafisi mümkün olduktan sonra dert değil,
kırılmasın kimsenin aracı, kaza bela olmasın İnşallah.
mala gelenin telafisi bir şekilde mümkün,
gönülleri kırmamak lazım.
Hüseyin Hocam yalan oldu bizim su bidonu
denk getiremedik gene ...
Güzel gezi olmuş,iyi batmış makinalar....
Ömer ustam pabuç bulabildinmide girdin oralara yoksam narmal pabuçlarlamı girdin her halükarda helel sana ve bestaya....
Ben maalasef hamdi abi gibi vardiyada idim ve çok şey kaçırmışım,kısmet bidahakine inşallah.
Memet ustam yeni makinanı iyi test etme imkanı olmuş inşallah memnun kalmışşındır...
Uzun bi aradan sonra Murat Balcı ve Serkan hocam da gelmişler...yeni araclarıyla..
Murat ÇELİK arkadaşımızın babasına yüce Rabbim acil şifalar verir inşallah..
Ve diğer arkadaşlar ...Allah tadımızı bozmasın ve butür etkinliklerimiz daim olsun...
Kalın sağlıcakla..
Selam ve hürmet ederim...
Topuzoğlu Hüseyin SARIÇİÇEK
Ömer Abi bence de nazarlık sen olmuşsun, Allah beterinden saklasın.
telafisi mümkün olduktan sonra dert değil,
kırılmasın kimsenin aracı, kaza bela olmasın İnşallah.
mala gelenin telafisi bir şekilde mümkün,
gönülleri kırmamak lazım.