Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 905,206

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Murat ÇELİK in babası büyük ihtimal bu gün ameliyat olacak,
kendisine şimdiden acil şifalar.

muhtemel kan ihtiyacı için
sanıyorum B Rh -

uygun olan arkadaşların kendisi ile irtibat kurması faydalı olabilir.

Etiketler

06kalıpçı57' Alıntı:
neden gelmedin hamdi abi yok böyle birşey orada olman lazımdı tahminlerinin inanki cok üstünde sert geziydi sadece biraaz ömer abinin araç biraaz hasar gördu arkatampon ve ön sis farları kırıldı tek üzüntümüz buydu
gelemememde vardır bir hayır diyerek teselli oluyorum.eğlenmenize çok sevindim.
ömer ustayı yine gaza getirip soktunuz güzelim kia'yı çamura çorağa demi...
geçmiş olsun ömer usta ufak,tefek hasar almışsın,günün nazarı sana çıktı anlaşılan ;)
ya siz hakketen delisiniz,haftada bir pazarınız var evde yan gelip yatmak varken ne işiniz var dağda bayırda ;D bakın bana bol,bol bonus topladım :D :D :D
(hani aramızda kalsın biz,bizeyiz diye söylüyorum hanım süpürgeyi elime tutuşturup evi süpürttürdü) :eek: ;D ;D

TEKNIKISLEM' Alıntı:
Murat ÇELİK in babası büyük ihtimal bu gün ameliyat olacak,
kendisine şimdiden acil şifalar.

muhtemel kan ihtiyacı için
sanıyorum B Rh -

uygun olan arkadaşların kendisi ile irtibat kurması faydalı olabilir.
Rabbim acil şifalar verir inşallah.
kan grubumuz bir değilmiş,gerçi benim kanı benden başkasına vermiyorlar.
sağ koldan alıp,sol kola...

son_kral_54' Alıntı:
gelemememde vardır bir hayır diyerek teselli oluyorum.eğlenmenize çok sevindim.
ömer ustayı yine gaza getirip soktunuz güzelim kia'yı çamura çorağa demi...
geçmiş olsun ömer usta ufak,tefek hasar almışsın,günün nazarı sana çıktı anlaşılan ;)
ya siz hakketen delisiniz,haftada bir pazarınız var evde yan gelip yatmak varken ne işiniz var dağda bayırda ;D bakın bana bol,bol bonus topladım :D :D :D
(hani aramızda kalsın biz,bizeyiz diye söylüyorum hanım süpürgeyi elime tutuşturup evi süpürttürdü) :eek: ;D ;D

Hamdi ustam teşekkürler ne edek koyunu güden kurdu görür bişey de şunlara ya beni kandırıyorlar

dopamin' Alıntı:
Hamdi ustam teşekkürler ne edek koyunu güden kurdu görür bişey de şunlara ya beni kandırıyorlar

Çok güzel gezi olmuş, yok yazıldım üzgünüm...
Araçsızlık bu karlı günlerde zor iş.

Ömer abi tebrik ediyorum valla süper gidiyorsun...

Sentinel' Alıntı:
Çok güzel gezi olmuş, yok yazıldım üzgünüm...
Araçsızlık bu karlı günlerde zor iş.

Ömer abi tebrik ediyorum valla süper gidiyorsun...

Fırat teşekkürler kia firmasının bana yeni bir sorento vermesi lazım bedava reklamını yapıyoruz

Abi sana unimog karavan düşünüyorum ben anca kurtarır...
Himalayalarda buluruz seni:smiley:

sayfamız canlandı eski gunlerine geri döndü suan sayfayı 9kişi inceliyor hayran hayran bakıp duruyorum bende resimlere

hakikaten çok heyecanlı, maceralı ve birazda kırıcı olmuş vallaha ben aracıma kıyamam çünkü kıysam yaptıracak param yok şuan ben size katılmak için biraz beklemedeyim

bizde kırılan bozulan araç yok zaten kırmıyoruz herkes yanlış anlıyor sadece kia bestanın sis farı çatladı arka tampondada ufak surtme izi oluştu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR