Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,073,402

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

aman arkadaşlar odun işi sıkıntı olabilir herkes odununu getirsin havalar baya soguk uşutüp hasta olmayalım

vay vay huseyın abı benin l200 arka planda gözukuyor yeni resim guzel olmuş

Mehmet Ali Hocam,
zaman su misali, dön bak arpa boyu yol, hayırlısı olsun deyip devam ediyoruz,
babaYiğit in eldivenleri motorun üzerinde kuruttuğumuz aklıma geldi, İnşallah ilk fırsatta tekrarlarız, selamlar.

hayırlısı olsun metincigim haftaya birdaha yaparız denkgelir işallah önemli olan gönuller bir olsun

iyigeceler bizim programımızda değişiklikoldu malesef yarın gelemiyoruz sizlere iyieylenceler selamlar saygılar

bizim gezginler gelmedinizmi halen.
yükleyin fotoları bir an öncede bizde gezmiş gibi olalım dimi
aha yakaladım mehmet usta tepede

BUGUNKU GEZİDE BİZLERİ YANLIZ BIRAKMAYAN BÜTÜN ARKADAŞLARA KUCAK DOLUSU TEŞEKÜRLER SEVGİLER .. yardımları için haydar ustataya sinan ustaya.. bizleri kırmayıp kamp arabasıyla gelen adamgibi adam ömer abiye ....yanında bulundurdugu inanılmaz ekipmanları ve yardım severligi ve sevecen kişiligi ile canım kardeşim serkana.... çılgın cesaretli arkadaşımız murat balcıya ...yardımını ve halatlarını fedakarca sunan ekrem ustaya ... : ;D ;D neşeli kişiligiyle restorancı kardeşimiz murat ivedike ;D ;D .......begefendiligiyle beyazıt kardeşime ..... bosti yani turbo mesut arkadaşıma....ustaların ustası refik ustaya ...butunbu arkadaşların yanında gelen butun büyük ve kücük misafir kardeşlerime sonsuz saygılar ...gelelim bugunun en önemli kişi olan kardeşim SEDATA gunboyu batan butun araçlara halat takıp kazma kürek çalışan taştaşıyan yemek hazırlayan sedat kardeşime sonsuz teşekürlerimi sunuyorum....tekrar tekrar teşekürler hepinize ...... ÜÇ YILDIR KENDİCABAMIZLA YAPTIGIMIZ GEZİLERİN EN TATLISI EN SERTİ EN KEYİFLİSİ ENCILGINI TAMBİR YÜREK İŞİ BÖYLEBİR ORGANİZE DAHA OLACAGINI SANMIYORUM BUTUN SAMİMİYETİMLE SÖYLÜYORUM GÖRÜP GÖRECEGİM ENSERT ENTATLI GEZİYDİ YOK BÖYLEBİR ETKİNK İŞALLAH TEKRARI OLUR .......ARKADAŞLAR YAPTIKLARIMIZI BİR GÖZDEN GEÇİRİN DERİM VARMI BÖYLEBİR ETKİNLİK ....

neden gelmedin hamdi abi yok böyle birşey orada olman lazımdı tahminlerinin inanki cok üstünde sert geziydi sadece biraaz ömer abinin araç biraaz hasar gördu arkatampon ve ön sis farları kırıldı tek üzüntümüz buydu