Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 905,719

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

06kalıpçı57' Alıntı:
sevkilerin bataklık tam mesutun lastiklere göre cok harika seyirler olacak bataklık cok keyifli olcak videonu unutma

tamamdır, ben fotoğraf çekerim, diğerini de biri alır video çeker

Etiketler

;D ;D duyurudur ;D ;D videosu olan arkadaslar lutfen videonuzu getirmeyi unutmayın yedek bataryalarınızıda simdiden doldurun unutmayalım

hemşerim merhabalar yazınızı inanın şimdi gördüm ve hemen yazıyorum
öncelikle tanırmısınız bilmem bundan önceki bizim boyabatlılar dernek başkanı selami parmaksız dan aldım aracı ağustos ayında aldığımda araç biraz sıkıntılı idi nerdeyse yarı motor yaptırdık subablar falan değişti abs sensörleri tamir edildi falan 3-4 milyar para harcadık adam oldu sandık bu sefer motor bloğunda çatlak var dediler çünkü araç hem antifiriz eksiltiyordu hemde ilk çalıştırmada beyaz duman atıyor. neyse toz falan attık sorunlar geçti bu arada sahibinden 2. el kışlık lastik aldım 600 tl ye anlayacağınız biraz masraf ettik şimdide sağ ön teker çukur ve kasis geçişlerinde ses gelmeye başaldı ben terazi kol lastiklerinden şüpheleniyorum yazın körüklerini değiştirmiştim aracıda ostim yıldız da yıldız opel servisi var sahibi ahmet usta ona götürüyorum tavsiye edebiliceğiniz iyi bir opel ustası varsa iyi, olur hafta sonu etkinliğine katılmak istiyorum fakat aracıma güvenemediğim için erteledim üstüne üstlük birde kendim hastalandım öksürük, grip ve ateş hepsi bir arada gönlüm inanın sizlerle

öncelikle geçmiş olsun daha öncede yazmıştım aynı araçtan tamirci olan arkadasımızda var yardımcı olur mutlaka yine başka arkadaşımız sinan ve haydar ustamız var bilgili arkadaşlar göstermekte fayda var

herkese slm odun ihtiyacı olurmu kuru odun getirelimmi sonra üşümeyelim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR