Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,232

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

bu pazar icraat yokgaliba yagmurlarımı bekleyecegiz ;D ;D ;D cok uzun ara vermeyelim kopmalar oluyor

06kalıpçı57' Alıntı:
galiba herkez yogun çalışıyor kimseler ugramaz oldu sayfaya
06kalıpçı57' Alıntı:
bu pazar icraat yokgaliba yagmurlarımı bekleyecegiz ;D ;D ;D cok uzun ara vermeyelim kopmalar oluyor
bayramda hızımı aldım,yine yayla yaptım,yine domuz sürüsünü önüme kattım.(ama bu sefer ezmedim ;))kestane topladım,keçileri uzaktan seyrettim,tilkiye kıç attırdım.
yarın illede çıkalım dersen mecbur emre uyacaz,kamplı dersen bana haftaya uygun görüküyor son tahlilde ;)

tiskeli' Alıntı:
abi uygun olursa yarın yakın yerlere gidelim
Yarın sabah 10'da harikalar diyarı önünde buluşup Keşif amaçlı gezi yapmayı planlıyoruz.
Keşif amaçlı olduğu için girilecek çıkılacak yerleri bilmediğimizden katılmak isteyen arkadaşlar var ise daha donanımlı araçların katılımı makbuldur veya araçlarımızda misafir olarak katılabilirsiniz.

fıratcıgım benim tlf 0530 382 4774 biz yarin kucuk caplı bir kesif gezisi yapacagız gelmek istersen ara canım kardesim araç boş

ankara grubu herkese selam. ben 40 gün önce 87 model 3300 turbo dizel nissan patrol aldım araç toplanıyor içi dışı motor hariç her yeri (motor sorusuz) baştan aşagı yenileniyor. ama ben satmayı düşünüyorum ister bu haliyle ister bitin ce almak isteyen olursa tel:0536 894 80 60 araç şaşmazda

hayırlı olsun alanada satanada ...aracın resimlerini ve istediginiz fiatı yazarsanız biraazdaha kolay olabilir diye duşunuyorum

bugunku keşif gezisine katılan arkadaşların hepsine ayrı ayrı teşekur ederim sagolun arkadaşlar . guzel ev yapımı sucuk ve köfteler için huseyin abiye ayrıyeten tesekur ederim serkanada tesekur ederım bizleri misafir olarak davet ettigiiçin... hamdi abinin araç sabah kuçuk bir arza yaptı dolasıyla hamdi abi araçsız katıldı co pilotluk yaptı sert iniş çıkışları kontrol etti bize çok yardımcı oldu sagolasın hamdi abi serkan fotolarını beklıyoruz haberın olsun

ben de teşekkür ederim arkadaşlar herşey için, fotoğraflar en yakın zamanda geliyor

.

_DSC0073_r.JPG

_DSC0075_r.JPG

_DSC0077_r.JPG

_DSC0081_r.JPG

_DSC0082_r.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri