Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 905,693

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Bülent abi bir ağrılı olarak bu olayları az çok bildiğimi düşünüyorum.Şu an biz pkk ile değil bariz olarak 4 ,saman altından da 6-7 ülke ile savaşıyoruz.bu organize olayları yapacak it değil onlar tek başına.Ben sadece 3-5 madde sıralamak istiyorum
1---Vah vah vah daha 2 aylık askerdi, yada 3 ay önce nişanlanmıştı, yada izin bile kullanmamıştı, yada göz yaşları sel oldu, yada küçük kızı törende asker elbisesi giydi herkesi ağlattı haberlerini yaparak bu vatan düşmanlarını güldürecek haber yapan,bu işin reklamını yapan satılmış medyadan nefret ediyorum
2---32 yıldır var bu iş.sadece durmak yok yola devam ın işi değil.Biz 30 şehit verildiği olaylarıda gördük ama bu son günlerde sayı saymayı öğreniyoruz haşa;birgün 7 birgün 8 birgün 10 şehit diye.suriye libya ortadoğu olayları arefesinde neden? uçağımız düşürüldü susmak zorundayız neden?bu işi bitirmeye gönül vermeyen, işin gerçek yüzünü halka anlatmayan tüm siyasi iradelere hakkımı helal etmiyorum
3---32 yıldır ;özel bir ordu kurmayan eşkıyaya karşı gerilla eğitimli birlikler yetiştirmeyen, doğuda özel birlik yetiştireceğine batıda su altı taarruz timi ile şov yapıp hanımı ile sahilde tatbikat izleyen ordu yönetimine hakkımı helal etmiyorum.(çıkan telsiz konuşmalarına, heronlar bizim çocukları buluyor sözlerine, ekmek arabasınn gaspedilip karakola girilip taranıp çıkıp gidilmesi gibimerak uyandırıcı inandırıcı olmayan yüzlerce eyleme göz yumup açığa çıkarmayan çanak tutanlara) hakkımı helal etmiyorum
4---eskiden dağdaydı şimdi heryerde.heryerde olay var
bunca teçhizat
son teknoloji silahlar
dünyanın en son üretilen silahları istihbarat gereçleri
uçaklar tanklar
panzerler btr ler vs vs vs
karşısında sadece kalleşlerin elinde el yapımı bombalar ve kalaşnikof?????????????????????
bunca silahı elinize vermiş bu vatan bu ülke! hakkıyla kullanmayan polise de askere de hakkımı helal etmiyorum
5---hala tv ye çıkıp 3-5 çapulcu, dağa çıkmış 3-5 cahil diyenlere hakkımı helal etmiyorum.madem öyle 830 bin nufuzlu koskoca ordu neden 3-5 çapulcuyla baş edemiyor???öyle ağrıda ana caddede panzerle btr ile daat daat alarm öttürüp 80-100 km hızla sokak gezip şov yapmakla , şehirdeki masum halka psikolojik baskı yapmakla olmuyor.ananızın ak sütü gibi maaş veriyor devlet size.görevinizi yapın.
6---adam köyde dağ başında 2 inek ,taşlarını temizlediği 2 dönüm tarla ile çoluk çocuğa nafaka peşinde.4-5 km uzaktaki okula evladını götürüp getiriyor 2 metre kar altında: gece 2 de pkk köpekleri evi basıyor un yağ alıyor tartaklıyor, sabah 4 te jandarma evi basıyor pkk ya yardım ettin diyor.bu adamın evladı nereye gider??? dağa gider!doğuya 100 yıllık yatırım yapmama doğuluyu hor görme 2. sınıf vatandaş muamelesi yapma planları netice vermiştir, psikolojik harp kazanılmıştır.kürtçe konuşanın zamanında hapse atıldığı bir ülkede kürt dağa çıkarılmıştır.(çıkanı savunmuyorum çıkaranında suçu var diyorum)
Bu mesele uzun.Öyle bir Allah rahmet eylesin meselesi değil.
siyasisi ile, ordu mensubu ile, bürokratı ile topyekün bu işe yürekten dur demek lazım.evvela dağdakini avlama değil dağa gidişin yollarını kapama, özel birlik kurma lazım.özel tim kuruldu.nerde özel tim:smiley:))şehirde vali kaymakam koruyor.neden?çok merak eden varsa sorsun özelden söyleyeyim.
çok yazarım.ben bu konuda 3 ajanda doldurdum sonra 2000 de hepsini yaktım.çünkü sen ben yanıyoruz başka yanan yok.Allah şehitlere Rahmet, kalanlara sabrı cemil ihsan etsin.Ve Rabbm kahhar sıfatı ile pkk ve insana haksız silah doğrultan herkese, müslümana kurşun sıkan, islam ülkesinde huzursuzluk çkaran her haine bir an evvel musibet yağdırsın.amin

Etiketler

Bence bütün bunlar birer tiyatro oyunu.
Kurtlar Vadisi

Türk İnsanı nı oyalanacak bir şey lazım.

Apoyu kim Apo yaptıysa,
Kim , Hizbullahı kurdurduysa,
Vakti gelince kim paketleyip İmralıya tıkdıysa,
Kim, PKK ya taşeronluk yaptırıyorsa,
Güney Doğudan kimler ekmek yiyorsa

Onların elinde bir plan var zaten

Onlar , ne zaman PKK nın biteceğini, Bu bitince onun yerine neyin sahneye konacağını ince ince planlamışlardır.

Onun için çok fazla kendinizi üzmeye gerek yok. Ne yaparsanız yapın, tiyatro devam edecek.

Şimdi ,

kendimize şöyle bir senaryo hazırlasak.

Pazartesi sabah kalktık ki

PKK , ben pes ettim,
Silah bıraktım. Artık , bırak kurşun atmayı, elime taş bile alıp atmayacağım desin.
Militanları gelip silahları ile teslim olsun.
Karayılan mıdır nedir, İmralıya tıkılsın
BDP , desinki ben eski söylemlerimden vaz geçiyorum.
Neymiş, Kürt Milliyetciliği, böyle ayrı gayrı mı olur. Hep biriz, hep diriyiz.

Ne olur acaba ????

Biz hazırmıyız böyle bir tabloya....

bkocoglu' Alıntı:
Şimdi ,

kendimize şöyle bir senaryo hazırlasak.

Pazartesi sabah kalktık ki

PKK , ben pes ettim,
Silah bıraktım. Artık , bırak kurşun atmayı, elime taş bile alıp atmayacağım desin.
Militanları gelip silahları ile teslim olsun.
Karayılan mıdır nedir, İmralıya tıkılsın
BDP , desinki ben eski söylemlerimden vaz geçiyorum.
Neymiş, Kürt Milliyetciliği, böyle ayrı gayrı mı olur. Hep biriz, hep diriyiz.

Ne olur acaba ????

Biz hazırmıyız böyle bir tabloya....
Varış noktanızı tam olarak anlayamadım abi.Ama ben hazırız diyorum.Çünkü madımakta, daha geçen gün 2 güzide ilçemizde alevi sünni senaryosunun fitili 3 kere ateşlendi olmadı, bu millet yutmadı...Hizbullahı kurdu derin devlet tutmadı.ancak ve ancak bu şekileli silahlı eylem yapan ve dünyanın en büyük eroin rantının paylaşıldığı bir örgüt olacak ki tutsun.
Abdülhamid nur içinde yatsın ;doğudaki tanınmış ailelerin çocuklarını istanbula getirip okullara yerleştiriyor.yıllarca mecliste ermeniler oldu şimdide kürtler olsa sıkıntı olmaz, yüzyıllardır bu dindaşlarımızla aynıcoğrafyayıpaylaştık diyor.buna karşı çıkan bölücüler oluyor.o zihniyet haladevam ediyor....
ama pkk ve yandaşları inlerine dönsün, yada inden inip insan gibi yaşasın hiçbir kürt; ben devlet istiyorum da demez neden dağdan inildi de
lakin şu lazım türık kürt kardeştir sözündeki aşağılayıcı ve lütfedici bahşedici simgelemelerin kalkması bu tür cümlelerin artık kullanılmaması şartı ile.doğunun dağlarına ne mutlu türküm diyene yazısının mişlletin gözüne sokula sokula yazılmaması şartı ile.Allah mizan da; türkler el kaldırsın mı diyecek? ne mutlu düzgün insana o gün.ha türk ha arap ha göçmen ha laz ha ahbaz................ Allah sadece kalplere bakarım demiyormu?Bırakalım artık rk üstünlüğünü.Resulullah ; ne mutlu o askere ve komutana ki istanbulu fethedecek dedi diye yüzyıllarca istanbul hayali kuruldu nice sefer düzenlendi Fatih buna nail oldu evliyaullahtır Fatih...Peygamber; ne mutlu o ırka ki mi dedi?Hiçbirşey olmaz Bülent abi.Ağrıya gelin misafirim olun.biz ağrıda 26 sene lokantacılık yaptık.öğlen salonda 20 masadan en az 15 inde doğulu batılı, polis halk, asker vatandaş aynı masayı paylaşırdı.sorun ; kürtçeyi yasaklayan, kürt e ev vermem diyen, o mahallede doğulular var diyen, pkk=kürt sananlarda.
adam bana 3-4 ay evvel benim büroda sordu; nerelisiniz dedi.bende ağrılıyım dedim.Büromda çalışan arkadaşlar şahit verdiği cevap; olsun olsun sizde bizdensiniz:smiley:)))))))) siz kimsiniz biz kimiz?hepimiziz demek lazım.

Sevgili savaş

Nereye varmak istediğimi ,
bir üst sayfadaki tespitlerimi okur ve yorumlarsan anlarsın.
Belli ki bu işlere kafa yormuşsun.

Pazartesi günkü muhtemel , bu mutlu tablodan kimler rahatsız olacak acaba , onu görebiliyorsan mesele yok.

Ben , 12 eylül döneminde 21 yaşında üniversite öğrencisiydim
Bizler , Keçiören de mahalleleri bölüp birbirimizi boğazlarken, güneş battımı herkes evine gizlenirken, kahveler, belediye otobüsleri taranırken
Bir gece tesadüf Çankaya GOP ya çıktım. Restorantlarda millet gece yarısı laylaylom yapıyordu.
Marmariste , Bodrumda, İstanbul Boğazda ,İzmir Kordon da çocuklar mantar tabancası bile sıkmıyorlardı.....

Kıssadan hisse...............

Neyse arkadaşlar,

Mehmet Beyin üzüntüsüne ve sitemine cevap verelim dedik.
Biraz felsefe yaptık.

Bu işler hepimizin ortak işleri..

Burası yeri değildi ama.........

Bu işler , gelişmeler
sağcı-solcu
AKPli - CHPli
Trabzon'lu - Mardin'li
işi olmadığından duygularımızı belirttik.

Kusura bakmayın.................

bkocoglu' Alıntı:
Sevgili savaş

Nereye varmak istediğimi ,
bir üst sayfadaki tespitlerimi okur ve yorumlarsan anlarsın.
Belli ki bu işlere kafa yormuşsun.

Pazartesi günkü muhtemel , bu mutlu tablodan kimler rahatsız olacak acaba , onu görebiliyorsan mesele yok.

Ben , 12 eylül döneminde 21 yaşında üniversite öğrencisiydim
Bizler , Keçiören de mahalleleri bölüp birbirimizi boğazlarken, güneş battımı herkes evine gizlenirken, kahveler, belediye otobüsleri taranırken
Bir gece tesadüf Çankaya GOP ya çıktım. Restorantlarda millet gece yarısı laylaylom yapıyordu.
Marmariste , Bodrumda, İstanbul Boğazda ,İzmir Kordon da çocuklar mantar tabancası bile sıkmıyorlardı.....

Kıssadan hisse...............
Bülent abi 'nereye varmak ' kelimesinden kastım felsefik manada senin yaklaşımın ne anlamında.Art niyetli düşünce anlamında demek istemedim abi.Herneyse sen zaten bir büyüğümüz olarak olayı özetlemişsin.Kurşun nerde sıkıldı nerde sıkılmadı bunları bilen sizin gibi büyüklerimiz.Bizde kalpten elbette şehitlere rahmet okuduk.İnşallah bu iş biter diyoruz ama alternatifini üretemedi hainler, alternatifi olacakki buna dur densin.Rahatsız ettiysek bende sayfa sakinlerinden şahsım adına özür dilerim.Herkesin yarası bu.Herkese güzel günler dilerim.Bülent abi sanada saygılar abi.

bulent abi dusuncene ve duyarlılıgına tesekur ederim........ herkesten aynı duyarlılıgı beklememiz hata olur renkler zevkler parmak izimiz farklı orf adetlerimizde farklı oldugundan bakıs acılarımızda farklı oluyor...... adamgibi cıkıpta başsaglıgı dilemeyenlerden ne vatana nede anasına nede babasına nede cevresıne fayda gelmez diye dusunuyorum

Arkadaşlar, üzgünüm ama bunların yeri burası değil. İlla ki birilerine birşeyler anlatmak istiyorsanız, başka ortamlar da var; dileyenle gerçek ortamda bunları paylaşırız.

Serkan.Ozkan' Alıntı:
Arkadaşlar, üzgünüm ama bunların yeri burası değil. İlla ki birilerine birşeyler anlatmak istiyorsanız, başka ortamlar da var; dileyenle gerçek ortamda bunları paylaşırız.
Serkan hocam size katılıyorum,her seferinde yeni bir bilgi vardır umuduyla giriyorum ve hüsrana uğruyorum.

:smiley:)) Valla bizde bunların yeri burası demedik.Başlıkta da serbest muhabbet köşesi deniyor ama yinede pek serbest değiliz herhalde.Bazı büyüklerimizin içi acımış ve birşeyler yazmışlar.Neden başka katılan yok diyede üzülmüşler.Bizde olayları geçmişte takip eden biri olarak ;bu olaylar derin ve senaryo ya vurgu yaptık.Özür dilemememiz de gerektiği halde herkesten de ÖZÜR de diledik.Özür dilemiyorum.Burası serbest muhabbet köşesi.Serzenişte bulunanlar ne katmış bu sayfaya??? Ne paylaşmış?dağcıaykut adını bile ilk defa duydum arkadaşım.seni hüsrana mı uğrattık.Sen sevindir bizi o zaman derin bilgilerinle ve outdor birikiminle.Serkan sen hep böyle 10 günde bir satır yazar gidersin sana alışkınım.

bak kardeşim; sosyal medyada git araştır, bir ton PKK, KGB yandaşlarının paylaşım yaptığı sayfalar var, gidip orada serzenişlerini dile getirebilirsin, bakarsın bir kaç kişiye mesajın ulaşır. Gidip bir bak bakalım, adamlar neler yazıyor, neler paylaşıyor.
Burası tabi ki Serbest Muhabbet köşesi ama Gezenbilir sitesinin serbest muhabbet köşesi, yani serbest derken herşey de serbest olmamalı elbette. Demek istediğim tamamen bundan ibaret, onun dışında, büyüklerim beni iyi tanır, saygısızlık yapmayacağımı bilir. Onlar beni anlamıştır ;)

Serkan.Ozkan' Alıntı:
bak kardeşim; sosyal medyada git araştır, bir ton PKK, KGB yandaşlarının paylaşım yaptığı sayfalar var, gidip orada serzenişlerini dile getirebilirsin, bakarsın bir kaç kişiye mesajın ulaşır. Gidip bir bak bakalım, adamlar neler yazıyor, neler paylaşıyor.
Burası tabi ki Serbest Muhabbet köşesi ama Gezenbilir sitesinin serbest muhabbet köşesi, yani serbest derken herşey de serbest olmamalı elbette. Demek istediğim tamamen bundan ibaret, onun dışında, büyüklerim beni iyi tanır, saygısızlık yapmayacağımı bilir. Onlar beni anlamıştır ;)
Ne diyim sana şimdi?Yazdığın herşeye cevabım varda anlayacağından endişeliyim.O yüzden boşver.

Bu sayfa cidden boş kalmayı hak ediyor.Kim 2 kelime etse rezil ediliyor.Bu sayfayı martta canlandıran da, ilkbaharda 18 aracı bir araya getirende gayretim ve buraya benim yazdıklarımdı.O dönemlerde benim gibi 5-6 yeni arkadaş vardı.Hepsi soğudu.En dirayetli ben çıktım.İyiki ankara ofroad ve outdor sayfasını açmışızda muhabbet edebiliyoruz.Çok yazık ama.Üzülüyor insan.Birlik beraberlik le güzel herşey.Çok bilmişlikte, ayrımcılıkta hoş değil.Herhalde buraya son yazım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,545
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR