Serko Zirve Mesajlar 1,480 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 23 Ağu 2012 #9,633 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Fırat, makina 35 liraymış, ne olacak sanki. Benim ilk makinam Zenith'di, Dışkapı'daki Rus pazarından, öyle bir fiyata almıştım.
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Fırat, makina 35 liraymış, ne olacak sanki. Benim ilk makinam Zenith'di, Dışkapı'daki Rus pazarından, öyle bir fiyata almıştım.
S Sentinel Zirve Mesajlar 1,009 Tepkime Puanı 2 23 Ağu 2012 #9,634 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Bunu alıcam zaten hatıra olarak ben fotoğrafçılık için adam gibi makina alacağım parayı kastetmiştim
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Bunu alıcam zaten hatıra olarak ben fotoğrafçılık için adam gibi makina alacağım parayı kastetmiştim
Serko Zirve Mesajlar 1,480 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 23 Ağu 2012 #9,635 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Sentinel' Alıntı: Bunu alıcam zaten hatıra olarak ben fotoğrafçılık için adam gibi makina alacağım parayı kastetmiştim Genişletmek için tıkla ... fotoğraf çekmek için öyle ahım, şahım makinaya gerek yok
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Sentinel' Alıntı: Bunu alıcam zaten hatıra olarak ben fotoğrafçılık için adam gibi makina alacağım parayı kastetmiştim Genişletmek için tıkla ... fotoğraf çekmek için öyle ahım, şahım makinaya gerek yok
S Sentinel Zirve Mesajlar 1,009 Tepkime Puanı 2 23 Ağu 2012 #9,636 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. bizim bi kaç arkadaş var anlatıp duruyolar şu 2bin şu 3bin diye o vakit bu işte bi itnelik var neyse bu yıl alım listemi açıklıyorum - lastik 7.50 16 ok 144 veya 80 cm çaplı mt - vniç Geçen gün kırmızı ışıkta arabanın biri yanaşıp "afrigadan mı geldin abiiiiii" diye bağırdı çok güldük
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. bizim bi kaç arkadaş var anlatıp duruyolar şu 2bin şu 3bin diye o vakit bu işte bi itnelik var neyse bu yıl alım listemi açıklıyorum - lastik 7.50 16 ok 144 veya 80 cm çaplı mt - vniç Geçen gün kırmızı ışıkta arabanın biri yanaşıp "afrigadan mı geldin abiiiiii" diye bağırdı çok güldük
06kalıpçı57 06kalıpçı57, Mesajlar 2,018 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 23 Ağu 2012 #9,637 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. evet fırat kardeşim isabetli karar vermişsin bırak o itnenin dediklerini sen kendi bildigini yap kararın bence isabetli hadibakayım kimtutarseni
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. evet fırat kardeşim isabetli karar vermişsin bırak o itnenin dediklerini sen kendi bildigini yap kararın bence isabetli hadibakayım kimtutarseni
06kalıpçı57 06kalıpçı57, Mesajlar 2,018 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 23 Ağu 2012 #9,638 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. fırat varmı yeni fıkralar özledim seni ve fıkralarını en kısa zamanda göruşelim bk si çıkarma özletme kendini
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. fırat varmı yeni fıkralar özledim seni ve fıkralarını en kısa zamanda göruşelim bk si çıkarma özletme kendini
S Sentinel Zirve Mesajlar 1,009 Tepkime Puanı 2 23 Ağu 2012 #9,639 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Abi bu yaz arabaya epey bakım yaptım artık gidişinde o sıkıntı/itnelik kalmadı uzun yolda içimizi baymayacak kar yağmasını bekliyorum pusudayım çamur baharda beni bozdu biraz
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Abi bu yaz arabaya epey bakım yaptım artık gidişinde o sıkıntı/itnelik kalmadı uzun yolda içimizi baymayacak kar yağmasını bekliyorum pusudayım çamur baharda beni bozdu biraz
S Sentinel Zirve Mesajlar 1,009 Tepkime Puanı 2 23 Ağu 2012 #9,640 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Abi sen iste ben biyerlerden bulurum ben de özledim ama iş güç izin tatil derken ayrı düştük... ilk fırsatta damlıycam yanınıza
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Abi sen iste ben biyerlerden bulurum ben de özledim ama iş güç izin tatil derken ayrı düştük... ilk fırsatta damlıycam yanınıza
Serko Zirve Mesajlar 1,480 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 23 Ağu 2012 #9,641 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Fırat, bundan al, ne lastiğe ihtiyaç var, ne de vince http://www.youtube.com/watch?v=FGw7qQlQWFM
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Fırat, bundan al, ne lastiğe ihtiyaç var, ne de vince http://www.youtube.com/watch?v=FGw7qQlQWFM
S Sentinel Zirve Mesajlar 1,009 Tepkime Puanı 2 23 Ağu 2012 #9,642 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Oturuş pozisyonu hoşuma gitmedi. Mehmet abi binsin buna bakalım kalkabiliyor mu? mehmet abi bu sene de muza bincez de mi?
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Oturuş pozisyonu hoşuma gitmedi. Mehmet abi binsin buna bakalım kalkabiliyor mu? mehmet abi bu sene de muza bincez de mi?
dopamin Ömer GENÇER Mesajlar 2,781 Tepkime Puanı 60 Yer Ankara&Kayseri 24 Ağu 2012 #9,643 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. şavcıoff' Alıntı: ömer abi bi aynalı tutda yiyelim şöyle yedi sekiz kiloluk Genişletmek için tıkla ... Şevki merhaba eve bu gün döndüm mesajını yeni gördüm inşallah aynalı çıkınca söz haber veririm
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. şavcıoff' Alıntı: ömer abi bi aynalı tutda yiyelim şöyle yedi sekiz kiloluk Genişletmek için tıkla ... Şevki merhaba eve bu gün döndüm mesajını yeni gördüm inşallah aynalı çıkınca söz haber veririm
outlaw06 2002 WJ 4.7 ( Düplü ) Mesajlar 2,661 Tepkime Puanı 8 Yer ankara''ANOFF'' Web www.elitemlak.biz 24 Ağu 2012 #9,644 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Herkese hayırlı cumalar dilerim
06kalıpçı57 06kalıpçı57, Mesajlar 2,018 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 24 Ağu 2012 #9,645 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. fırat o alet beni taşımaz 45 - 50 kiloluk adamları taşir galiba birde tat vermezbize biraaz kıçımızın agrımasılazım hoplayıp zıpladıkca
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. fırat o alet beni taşımaz 45 - 50 kiloluk adamları taşir galiba birde tat vermezbize biraaz kıçımızın agrımasılazım hoplayıp zıpladıkca
06kalıpçı57 06kalıpçı57, Mesajlar 2,018 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 24 Ağu 2012 #9,646 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. özel bir muza binecegiz bu kış harika olacak şimdiden hazırlıkları yapıyorum 10 numara oluyor çok keyifli bir muz olacak
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. özel bir muza binecegiz bu kış harika olacak şimdiden hazırlıkları yapıyorum 10 numara oluyor çok keyifli bir muz olacak
S Sentinel Zirve Mesajlar 1,009 Tepkime Puanı 2 24 Ağu 2012 #9,647 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Haklısın abi bu hoplamaz... bsini çıkarmaz Muzu bu sefer benim arabaya bağlayalım takviyede son sürat 38 kilometre hızla çekeyim
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Haklısın abi bu hoplamaz... bsini çıkarmaz Muzu bu sefer benim arabaya bağlayalım takviyede son sürat 38 kilometre hızla çekeyim
tansu79 Kamp II Mesajlar 212 Tepkime Puanı 1 Yer Beypazarı Web www.aksemseddinotel.com 24 Ağu 2012 #9,648 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. herkeze selamlar, takip