Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 908,146

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

The_Men' Alıntı:
saol.benim kurtarıcı bir arkadaşım var(land rover 4.6) ayda bir kere beni çekmezse darılıyor ;D ;D ;D

hayırlısı abı ne dıyelım artık ;D ;D ;D

bu pazar ısını konussak yavas yavas neresı olacak ne yapcaz kım gelecek ıkı hafta oncekı gıbı olmasın olmasın derken cok keyıflıydı belkı o parkura gıtsek bu kadar keyıfalmayacakdık fakat parkuru bılen arkadaş gelememısdı far görmüş tavşan gıbı kaldık allahdan dogru tecrıhle orayı bulduk

Etiketler

evet yavaş,yavaş teklifleri alalım.ben şahsen orman içi geçişi zor yollar istiyorum.birbirimizi çekelim,herkez ÇAMUR olsun.
sanırım böyle yerlerde kızılcahamam tarafında bulabiliriz.şöle içinde gezebilecegimiz güzel bir orman parkuru gibi bir yer bulalım.

The_Men' Alıntı:
tam ankaraya girerken yolda kaldım.yani yürütmek istemedim.ustanın dediği önceki usta contayı takarken yerini iyi traşlamamış. haliyle patlak verdi

abi geçmiş olsun

murat maşallah araç çok güzel olmuş ; bir nazarlık takmalı

1111.jpg

kazan - kızılcahamam tarafımı isteniyor daha çok

arkadaşlar kızılcıhamam tarafı daha çok yogunlukta eğer bir rehber bulamassak bir ormana dalıp kaybolmasınıda mı bilmiyoruz :D
Yeni yerler keşfederiz,gittiğimiz yollarada sucuk atar kaybolmayız :D Tabi selim en arkadan gelmesse ;D ;D ;D

bence Ankara yakın çevresi her yer olabilir yeter ki yol bilen birileri olsun.
Geçen sene misafir olarak katıldığım bir etkinlikte ( Kutludüğün tarafı) köyden bi rehber ayarlamışlardı baya heyecanlı bi off road yapılmıştı.

mserdemir' Alıntı:
hayırlısı abı ne dıyelım artık ;D ;D ;D

bu pazar ısını konussak yavas yavas neresı olacak ne yapcaz kım gelecek ıkı hafta oncekı gıbı olmasın olmasın derken cok keyıflıydı belkı o parkura gıtsek bu kadar keyıfalmayacakdık fakat parkuru bılen arkadaş gelememısdı far görmüş tavşan gıbı kaldık allahdan dogru tecrıhle orayı bulduk

Benim söylediğim yere gitmediniz ki :smiley: gelmediğim halde biliyorum

kızılcahamam dağlarını az çok bilirim, isterseniz otobandan gidip, Mahkemeağacın köyü, başören köyü, Elmalı tarafından ormana dalıp daha sonra Milli park'dan çıkabiliriz

veya Milli park'dan girip, Karacaören, yeşilköy köylerini geçerek ormana dalıp, yine milli parkın üst tarafından çıkabiliriz...

sadece bir fikir!

keyifli bir parkur hemfikir olursak google earth dan parkuru çıkartayım yarın ; kısaca tarifte edeyim kurtboğazı barajını geçtikten sonra sağa pazar istikametine dönülüp pazar , iğmir köylerini geçip iğmir gölüne ulaşıyoruz istenirse parkur çubuk karagöle kadar uzanıyor

Serko' Alıntı:
Benim söylediğim yere gitmediniz ki :smiley: gelmediğim halde biliyorum

kızılcahamam dağlarını az çok bilirim, isterseniz otobandan gidip, Mahkemeağacın köyü, başören köyü, Elmalı tarafından ormana dalıp daha sonra Milli park'dan çıkabiliriz

veya Milli park'dan girip, Karacaören, yeşilköy köylerini geçerek ormana dalıp, yine milli parkın üst tarafından çıkabiliriz...

sadece bir fikir!

serkan nerelerdesin ya ; aracındaki sorunu giderebildin mi ?

serkan senin rehberliğinde o istikameti kullanabiliriz ayrıca erhanın söylediği evirgan yaylasıda güzelmiş ayrıca 55 km miş,bu ikisinden birini seçelim ?

brothers' Alıntı:
serkan nerelerdesin ya ; aracındaki sorunu giderebildin mi ?

bugün çıkma bir parça buldum, hallettim, ama birkaç sorun daha var, aracı yükseltmeye bir türlü sıra gelmedi...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,750
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR