Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 908,151

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

murat arac cok hos duruyor ilk gundende camurlamıssınız sanırım ah ahh bende yukseltme ve o lastiklerden jantlardan istiyorum mehmet tekrardan hayırlı ugurlu olsun Allah kaza bela vermesin :smiley:

Arkadaşlar etkinliğimiz için selami arkadaşımızdan cevap bekliyorum,oralara
kadar gidip kar göremeyeceksek bu turu sonrada yapabiliriz,Kar varsa oraya bir tur yapalım derim.
aksi taktirde gideceğimiz yeri bugünlerde belirleyelim.

selami arkadaşımız karların eridiğini söyledi.oraya daha sonra kar varken tur yaparız.sizler ne dersiniz bilemem tabii.
selim 100 ler barajını geçmişsin :D

The_Men' Alıntı:
selami arkadaşımız karların eridiğini söyledi.oraya daha sonra kar varken tur yaparız.sizler ne dersiniz bilemem tabii.
selim 100 ler barajını geçmişsin :D

abı kar erıdıyse gıtmemızın bır anlamı yok bence o kazan tarafındakı yere bakalım tabı sız bılırsınız

100 ler barajınıda bır ara sucukekmekle kutlayalım o zaman :smiley: ;D

bencede öyle yapalım.hatta silah çekelim ve özgürü kibarca ikna edelim ;D ;D ;D
akşamdan beri yazıyorum msj.sayısı tık demii.dondu hibne :D :D :D
(aslında mühye'yemi gitsek orada plaka bırakmak dahada güzel oluyordu) ;)

The_Men' Alıntı:
bencede öyle yapalım.hatta silah çekelim ve özgürü kibarca ikna edelim ;D ;D ;D
akşamdan beri yazıyorum msj.sayısı tık demii.dondu hibne :D :D :D

cekelım sılahı guzel guzel karsılıklı anlayıslı bır sekılde ıknaedelım ;D ;D ;D

aman abı senın mesaj donsa ne olur donmasa ne sen sen gonullerın bırıncısısın ;D ;D

The_Men' Alıntı:
tabiyaa verin anasını satimm ara gazını. ogünün masrafı banakaça patladı biliyonmu?

bılıyorum abı 200 tl sadece eksoz tuttu ;D ;D

tam ankaraya girerken yolda kaldım.yani yürütmek istemedim.ustanın dediği önceki usta contayı takarken yerini iyi traşlamamış. haliyle patlak verdi

oo gecmıs olsun haberın yoktu benım keske arasaydın benı bende oralardaydım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,750
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR