Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,421

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

06kalıpçı57' Alıntı:
;D yeni arkadaşların hızı çabuk kesildigibi geldi bana ;D ;D ;D gezenbilire yenikatıldıgım gunler aklımageldi ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: :eek: :eek: vaybe negunlerdi o gunler :eek: :eek: :eek: :eek: ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Mehmet abi; Yeni katılan arkadaşlar 2 hafta evvel karagölde kamp attı.siz yoktunuz.Yeni katılan arkadaşlar Murat Balcınn açtığı 4 gün önceden ilanı yapılan at çiftliğine gitme orda kahvaltı sonra offroada gitme ordan ormanda mangal vs etkinliğine 4 gün önce adını yazdırdı ;sizin hala adınız yok.Biz hızlıyız.Beraber koşarsak dahada hızlanırız.Eskiş heyecanını kaybetmezsin abi...Ama bugün sanayide Sinan,Haydar Koca ustadan öğreniyorum ki siz yarın başka program yapmışsınız:smiley:

Etiketler

savaş abi senden sonra sana yide su deposuna çıktım... çok zorlanmadım ancak yükseltme olmadığından kaynaklı eksozu zedeledim :smiley:... 20tl masrafla oldu bitti geçti :smiley:))

kısacası en tepeye kadar çıktım bir iki yerde tek teker yerden kesti ama gayet başarılıydı ben bu suzukiyi sevmeye başladım :smiley:))

usilay' Alıntı:
savaş abi senden sonra sana yide su deposuna çıktım... çok zorlanmadım ancak yükseltme olmadığından kaynaklı eksozu zedeledim :smiley:... 20tl masrafla oldu bitti geçti :smiley:))
Sende aşı tam tutmuş Umutcum:smiley: Ama dikkat et masraf açma.İlk başlarda hoşgeldin masrafı çıkabilir adettendir.

At Binme Etkinliği Listesi ;

1- Murat BALCI (Binek Oto)
2- Cumhur Köse ( Binek veya 4x4)
3- Alfonse (Camur canavarı, Jeep, Cheroke, KocaTır )
4- Çiğdem Avcı (Binek Kuzu )
5- Savaş Tanır (X5 cik)
6- Umut SİLAY ( Öğleden Sonra) Jeep
7- Selami Tanır ( Binek Oto)
8-
9-
10-

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Perşembe gunu Keçiören Engelliler Vakfı ile birlikte engelli vatandaşlarımızı Kulüp olarak gezdirecez ve FORUM avm nin arka tarafında yemek yedirecez. Katılmak isteyen arkadaşları bekleriz.

ttos' Alıntı:
bayram hocam size zahmet olmaz ise 97 cherokee 5.2 zj kasa sunroof ayakları lazım burada komple sunroof a para istiyorlar eğer bir duyum alırsanız beni bilgilendirirseniz sevinirim :smiley:
Abi özür dilerim mesajını yeni gördüm. ben bunu gözden kaçırmışım. bu hafta içinde kesin bir sonuca ulaşıp size dönerim. ama bahsettiğiniz aracın parçasını komple sunroof olarak bulabileceğimi tahmin ediyorum. fiyatı türkiyeye göre çok uygun olur. çünkü çalışır durumdaki zj burda 5.000 dolar civari

4WD' Alıntı:
Abi özür dilerim mesajını yeni gördüm. ben bunu gözden kaçırmışım. bu hafta içinde kesin bir sonuca ulaşıp size dönerim. ama bahsettiğiniz aracın parçasını komple sunroof olarak bulabileceğimi tahmin ediyorum. fiyatı türkiyeye göre çok uygun olur. çünkü çalışır durumdaki zj burda 5.000 dolar civari

bayram bu ayın 16 sın da sürprizden Amerika işi çıktı New York a gidiyorum artık oradan bakar alırım ilgin için teşekkür ederim :smiley:

Monti' Alıntı:
Şu an bulunduğum yerde bu şekilde bir arac ile kısa mesafe seyahat etmekteyiz;
Çok merak ettim bu şekilde bir minibüste niye şnorkel olur ??? ??? Siz off-road sever üstadlarıma abilerime bir sorayım dedim :eek: :eek: .
Bu arada bu minibüsün V8i andırır güzellikte bir motor sesi var. En az V6 eder ;D ;D

Bu araç yanılmıyorsam toyota coaster. Burda (ırak) bu araçlar dolmuş olarak kullanılıyor. birde Nissan civillian minibüs var. oda aynı şekilde dolmuş olarak kullanılıyor. şnorkelin sebebi aşırı toz ve çamurdan korunma. çünkü bu araçların yogun olarak kullanıldıgı ortadoguda yazın caddeler toz toprak kışın çamur ve balçık içinde olur. motorunun V6 gibi ses çıkarmasının nedeni bu araçlar ortadoguda benzinle çalışıyor. malum dizel arızası burda pahalıya patlıyor :smiley: ve buyuk hacimli V8 li motorlara sahip tahoe land cruiser gibi araçlar dahil olmak üzere araçların tamamı benzinli, kamyonlar hariç oda muhtemelen benzinli kamyon olmadığı içindir :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
ashi02

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR