Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,427

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

diablo2barbar' Alıntı:
96' da zj' ler makyaj gördü, 96 sonrası makyajlılarda aksesuvar çok fazla. (Kararan sol ayna, silecekle yanan otomatik far, serviste active edilebilen kullanıcı özellik çeşitleri, panic buttonlu çift hafıza tanıtılabilen numaralı uzaktan kumandalar, emniyet kemeri yükseklik ayarları, arka emniyet kemerleri tutmaçları, stepne yükseklik ayarı, üç garaj kumandası v.s tanıtabileceğin vizörde uni. remote., vizör uzatması, fonks. arka silecek, aydınlatmalı cam ve ayna düğmeleri v.s. v.s. Ama, çoğu kişi 96 makyajından önceki daha frapan ve gösterişli dash' leri ve koltukları beğeniyor.

Ynt: 93-98 Grand Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim? başlıklı konuyu incelerseniz arkadaşlar çok detaylı bilgiler vermişler.
Diablo hocam çok özür dileyerek birşey sormak isterim, cahilliğime verin. Bende dediğim gibi sırf makyajından doğacak artısı için 96 ve üzeri düşünürüm ama bu bahsettiğiniz özellikler elektroniği artırmıyormu?Olası arızadurumu artmış olmuyormu?Yoksa 95 ve altı daha klasik olmasına rağmen dahamı çok sorunludur?

Yeni Etkinlikler ve Faaliyet Alanları Program Tasarısı;
( Lütfen okuyan arkadaşlarda Aile ve cocuklarımızla yapabileceğimiz etkinlikleri yazabilirlerse her hafta birer ikişer planlayalım )

Ailece ve Çocuklarımız için;
1- At Binme
2- Uçurtma Ucurma
3- Balık Tutma
4- Cadır ve Karavan
5- Atış Talimi
6- Koyun, Kuzu, Keçi İnekle ve Çobanlık
7- Doğada Bisiklet e binme
8- Meyva ve sebze toplama ve çapa yapma
9- Offroad
10- Doğa yürüyüşü
11- Fotoğrafcılık
12- Okçuluk
13- Tuz gölünde yürüyüş
14- Gölde bot gezisi
15- Paintball
16- Halısaha Maçı "Offroad cular Karavancılara karşı mesela" Çok kilo aldık çoook
17- En yakın denize hafta sonu Çadırla, Karavanla, Bineklerle, Offroad Araclarını Yüzme ye götürmek (Bakalım Kac Offroad aracı boğulacak denizde
grin.gif
grin.gif
)
18- Melen Çayına Rafting yapmaya da gidebiliriz
19- 3-5-10 arkadaş birleşip; ortak hoby bahçesi alıp sebze yetiştirme
20- Çocuk esirgeme kurumu gibi bir kurumdan yetim-öksüz çocukları alıp piknik düzenleme
21-
22-
23-

.
ayrıca
Bugün Fatih Sultan Mehmet Han'ın vefat yıldönümü.
Peygamber övgüsü almış olan ecdadımızı saygı, sevgi, özlem ve rahmetle anıyoruz..
Ruhu seriflerine el Fatiha

outlaw06' Alıntı:
Diablo hocam çok özür dileyerek birşey sormak isterim, cahilliğime verin. Bende dediğim gibi sırf makyajından doğacak artısı için 96 ve üzeri düşünürüm ama bu bahsettiğiniz özellikler elektroniği artırmıyormu?Olası arızadurumu artmış olmuyormu?Yoksa 95 ve altı daha klasik olmasına rağmen dahamı çok sorunludur?
96 ve üzeri cherokeelerde bir çok teknolojik yenilikle beraber şase ve motor aksamında da bir çok iyileştirmeye gidilmiş bildiğim kadarıyla, bunlarıda geçiyorum 96 benim araç dün kulüpte bir arkadaş satmak için getirmiş 93 modele bindim poff yani başka söze gerek yok

diablo2barbar' Alıntı:
96 ve üzeri cherokeelerde bir çok teknolojik yenilikle beraber şase ve motor aksamında da bir çok iyileştirmeye gidilmiş bildiğim kadarıyla, bunlarıda geçiyorum 96 benim araç dün kulüpte bir arkadaş satmak için getirmiş 93 modele bindim poff yani başka söze gerek yok
Anladım hocam.Valla arıyorum işte nasipse temiz ve makul fiyatlı 96-97 bulursam alacam.3'' yükseltme 4 lastik işimi görür.başka birşey yaptırmayacam zaten.hayırlısı diyelim.

Şu an bulunduğum yerde bu şekilde bir arac ile kısa mesafe seyahat etmekteyiz;
Çok merak ettim bu şekilde bir minibüste niye şnorkel olur ??? ??? Siz off-road sever üstadlarıma abilerime bir sorayım dedim :eek: :eek: .
Bu arada bu minibüsün V8i andırır güzellikte bir motor sesi var. En az V6 eder ;D ;D

;D yeni arkadaşların hızı çabuk kesildigibi geldi bana ;D ;D ;D gezenbilire yenikatıldıgım gunler aklımageldi ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: :eek: :eek: vaybe negunlerdi o gunler :eek: :eek: :eek: :eek: ;D ;D ;D ;D ;D ;D

;) arkadaşlar ;) kimse yankış anlamasın :mad: kimseye lafım yok :mad: kendimde o eskihecanı arıyorumda birtürlü bulamıyorum :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

Monti' Alıntı:
Şu an bulunduğum yerde bu şekilde bir arac ile kısa mesafe seyahat etmekteyiz;
Çok merak ettim bu şekilde bir minibüste niye şnorkel olur ??? ??? Siz off-road sever üstadlarıma abilerime bir sorayım dedim :eek: :eek: .
Bu arada bu minibüsün V8i andırır güzellikte bir motor sesi var. En az V6 eder ;D ;D

toyota'nın 4*4 minibuslarından, motoru sudan ziyade, tozdan da korumak için filtreli başlıklı snorkel kullanıyorlar.

herkese hayırlı cumalar

usilay' Alıntı:
bende trap makinasıda var ayrıca ruhsat bikaçta tüfeğim yer ayarlarsanız orda neden olmasın. ama bana önceden haber verin ki bende ona göre hazırlık yapayım
umut ben arkadaşla konuştum yaylaları var atış yapmak için müsait ondada iki tane var trap makinası olmassa jandarmadanda izin alına bilir.Yayla kalecik tarafında :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,806
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR