Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 905,792

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Barış Çetinkaya' Alıntı:
İlk önce orjinaline göre daha geniş tabanlı lastikler kullanmayı düşünüyorum. Arazi lastiği olucak ama dişlerin arası okadar geniş olmayacak. Amortisörleri muhtemelen bu arkadaşın çok yumuşaktır ( hiç binmedim ) Onları sertleriyle değiştiricem. Helezonlarla oynamayı düşünmüyorum. onlar gene yumuşak kalsınlar fazla sertlik iyi değildir :D Bu ikisiyle orjinalden daha çok asfalt yol tutuşu sağlayabilirim diye planlıyorum. Onun haricinde araçda denge çubukları varmı bilmiyorum ama ön kaput içinde göremedim. Virajlardaki yol tutuşunu denge çubuklarıyla güçlendirebilirim sanırım. Şimdilik bunlar. Ancak aklımda ilk olarak eğer izolasyon yapılmamışşa araca, sağlam bir izolasyon atmak. Okuduğum kadarıyla yüksek düzeyde ses geçiriyormuş içerisine. Bundan hoşlanabilirim ancak uzun yolda hoş olmayabilir.

kusura bakmayın ama biz arkadaşlarla aramız da bu tür istek te bulunlara asfalt bebesi deriz ;D

Etiketler

Barış Çetinkaya' Alıntı:
İlk önce orjinaline göre daha geniş tabanlı lastikler kullanmayı düşünüyorum. Arazi lastiği olucak ama dişlerin arası okadar geniş olmayacak. Amortisörleri muhtemelen bu arkadaşın çok yumuşaktır ( hiç binmedim ) Onları sertleriyle değiştiricem. Helezonlarla oynamayı düşünmüyorum. onlar gene yumuşak kalsınlar fazla sertlik iyi değildir :D Bu ikisiyle orjinalden daha çok asfalt yol tutuşu sağlayabilirim diye planlıyorum. Onun haricinde araçda denge çubukları varmı bilmiyorum ama ön kaput içinde göremedim. Virajlardaki yol tutuşunu denge çubuklarıyla güçlendirebilirim sanırım. Şimdilik bunlar. Ancak aklımda ilk olarak eğer izolasyon yapılmamışşa araca, sağlam bir izolasyon atmak. Okuduğum kadarıyla yüksek düzeyde ses geçiriyormuş içerisine. Bundan hoşlanabilirim ancak uzun yolda hoş olmayabilir.
e zaten lada niva alarak asvalttan uzaklaşmış oluyorsunuz :D

1) Serkan Özkan Suzuki Vitara 1 Kişi
2) Beyazıt Grand Vitara 1 Kişi
3) Hamdi TEKMEN Dodge raider 2 kişi
4) Murat ÇELİK
5) Murat BALCI -Serhat Sarp 2½ kişi
6) Mehmet (Kalıpcı06) l200 1 kişi
7) Metin ÖZEL
8 )Hakkı Ünlü
9) Amir D-Max 2½ kişi
10) Mesut Tüzün ısuzu tropper 1kişi
11) Yiğit Efe
12) Bülent Kocoglu
13) Mustafa Tezel Suzuki Vitara 2½ kişi

Serko' Alıntı:
standart niva iyidir

Aslında ben o ince lastiklere uyuz oldum :D ince lastik karı yarar tamam ama ince olduğu için tutunma özelliği azdır ve gömülebilir diye düşünüyorum, aynı zamanda yol tutuşuda sağlamaz ( asfalt için ). Çamur da iş görebilir muhtemelen ama baktığımız zaman çamur jipleride özellikle geniş taban kullanıyolar. Yani uyuz oldum ben :D

Hadi herkez yatsın yarın yorucu ve bir o kadar keyifli bir gün bizleri bekliyor,zinde olmak lazım.
Yarın sabah görüşmek üzere,iyi geceler. :smiley:

TEKNIKISLEM' Alıntı:
bakarmısınız Bülent Hocam a
sıkılmış anlaşılan

sakindir, tutar bizi, göz kulak olur, dizginler derken.
ohoooooo.

evet, evet sorma. dua ediyorum, sabaha kadar gripten kurtulsun diye :smiley:

ben de müsaade isteyeyim.

kalın sağlıcakla ...

bu arada
Ömer Hocam la da ben görüştüm, bolca selamı var, yarın için planlı bir balık organizasyonu varmış, oraya takılacak,

akşam yapacağınız muhabbeti ve ekleyeceğiniz resimleri sabırsızlıkla bekliyorum....

serkan golf hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.

Amir bey gönderdiğiniz fotolar dan iki tanesini müsaadeniz ile indiriyorum :smiley:

eeee hani görseller 8) ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,709
Kayıtlı Üye Sayımız
166,548
Kaydolan Son Üyemiz
scinier

SON KONULAR

Geri