Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
kusura bakmayın ama biz arkadaşlarla aramız da bu tür istek te bulunlara asfalt bebesi deriz ;D
Barış Çetinkaya' Alıntı:İlk önce orjinaline göre daha geniş tabanlı lastikler kullanmayı düşünüyorum. Arazi lastiği olucak ama dişlerin arası okadar geniş olmayacak. Amortisörleri muhtemelen bu arkadaşın çok yumuşaktır ( hiç binmedim ) Onları sertleriyle değiştiricem. Helezonlarla oynamayı düşünmüyorum. onlar gene yumuşak kalsınlar fazla sertlik iyi değildir Bu ikisiyle orjinalden daha çok asfalt yol tutuşu sağlayabilirim diye planlıyorum. Onun haricinde araçda denge çubukları varmı bilmiyorum ama ön kaput içinde göremedim. Virajlardaki yol tutuşunu denge çubuklarıyla güçlendirebilirim sanırım. Şimdilik bunlar. Ancak aklımda ilk olarak eğer izolasyon yapılmamışşa araca, sağlam bir izolasyon atmak. Okuduğum kadarıyla yüksek düzeyde ses geçiriyormuş içerisine. Bundan hoşlanabilirim ancak uzun yolda hoş olmayabilir.
kusura bakmayın ama biz arkadaşlarla aramız da bu tür istek te bulunlara asfalt bebesi deriz ;D