06kalıpçı57
06kalıpçı57,
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
nazar duan harika abi aman nazar degmesin hepimize
nazar duan harika abi aman nazar degmesin hepimize
faruk bey in tel kapalı aradım ama06kalıpçı57' Alıntı:arkadaşlar mehmetali abinin sesisolugu çıkmıyor acaba hastafilanmı haberleşen oldumu .faruk ta yine kaytarmaya başladı
alpinde sesisolugu çıkmıyor ne oldu bu adamlara
06kalıpçı57' Alıntı:arkadaşlar mehmetali abinin sesisolugu çıkmıyor acaba hastafilanmı haberleşen oldumu .faruk ta yine kaytarmaya başladı
alpinde sesisolugu çıkmıyor ne oldu bu adamlara
HAKKIM' Alıntı:arkadaşlar selam ,
murat bey issmimi yazmış listeye sağolsun,
izninizle yarın aranıza katılma isteriz,
suzuki jimny + osman aydoğdu,hakkı ünlü
yanlız ilk defa aranıza katılacağım için yanımızda ne getirmemiz gerekiyo yiyecek içecek nasıl paylatırıyorsunuz, + telsizim yok
saol abi bizim grup da güzel06kalıpçı57' Alıntı:nazar duan harika abi aman nazar degmesin hepimize
Barış Çetinkaya' Alıntı:Herkeze merhaba. Aranıza yeni katıldım. Bol bol yardım iştiycem sizlerden. Aklımda bir Lada Niva almak var. Yanlız aldıkdan sonra hem arazi hem asfalt kullanımı için tasarlıycam. Umarım destekleriniz eksik olmaz.
06kalıpçı57' Alıntı:belki yogun çalışıyorlardır
bu dediğin biraz zor gibi,hem asvalt,hem arazi.!Barış Çetinkaya' Alıntı:Herkeze merhaba. Aranıza yeni katıldım. Bol bol yardım iştiycem sizlerden. Aklımda bir Lada Niva almak var. Yanlız aldıkdan sonra hem arazi hem asfalt kullanımı için tasarlıycam. Umarım destekleriniz eksik olmaz.
aynen bir usta olarak katılıyorum tercih hakkını kullan arazimi asvaltmıHmdTkmn' Alıntı:bu dediğin biraz zor gibi,hem asvalt,hem arazi.!
merakla takipdeyim![]()
HmdTkmn' Alıntı:bu dediğin biraz zor gibi,hem asvalt,hem arazi.!
merakla takipdeyim![]()
murat çelik' Alıntı:aynen bir usta olarak katılıyorum tercih hakkını kullan arazimi asvaltmı![]()