Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 920,042

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

teşekkürler arkadaşlar.
Fırat, eğrilik yok da, sanki sağ ön porya bilyasından ses geliyor gibi geldi ama emin değilim :smiley:

Arkadaşlar,

Andoff geçen yıllarda Akyurt ta bir yarış düzenlemişti. Yarışın ana pisti çok güzeldi.
Orayı bilen varmı?

Bir hafta sonu , o pist ve o çevrede gezi yapılamazmı?

Bülent

bkocoglu' Alıntı:
Arkadaşlar,

Andoff geçen yıllarda Akyurt ta bir yarış düzenlemişti. Yarışın ana pisti çok güzeldi.
Orayı bilen varmı?

Bir hafta sonu , o pist ve o çevrede gezi yapılamazmı?

Bülent

Haymana yoluna girince Balıkpınar köyümü ne var, oraya yeni bir parkur yapıldı, orası daha bir güzel. Haftasonu oraya gidiyoruz.
Akyurta da gideriz daha sonra.

Bülent Hocam
elinize sağlık,
köşe yazısı kıvamında olmuş,
ümidimiz bir gün düzelmesi ...

bir gün maymunun birini bir odaya kapatmışlar. odanın tavanından aşağıya doğru bir muz sallandırmışlar ve altına da bir merdiven koymuşlar. maymun odaya girer girmez merdivenin üzerine çıkıp muza ulaşmak istemiş. tam o sırada yukardan sıcak basınçlı bir su gelince maymun kaçmak zorunda kalmış. bu birkaç kez tekrarlanmış ve maymun artık merdivene yaklaşmaz olmuş.

daha sonra odaya ikinci bir maymun koymuşlar, o da aynı şekilde merdivene doğru yönelecekken, birinci maymun ona engel olmuş. ikinci maymun bunu birkaç kez tekrarlamaya kalktıysa da birinci maymun sürekli merdivenden uzaklaştırmış kendisini. bir süre sonra o da vazgeçmiş.

daha sonra odaya üçüncü bir maymunu almışlar, o da merdivene davranınca, bu sefer ikinci maymun üçüncüyü uzaklaştırmakla kalmamış, bir de bir güzel dövmüş üçüncü maymunu.

belli bir süre sonra yukarıdan basınçlı su verme düzeneği iptal edilmiş ancak odaya giren hiçbir maymun, o odada kaldığı sürece artık merdivene yaklaşmaz olmuş.

işte statüko böyle birşeydir. zamanla kimin kime ne sebeple direnç gösterdiği unutulur gider. sadece bu uygulamanın kraldan çok kralcıları etrafta türer ve muzda orada öylece durur.

alıntıdır :smiley: (red dragon, 07.11.2010 13:12)

Serkan,

Ballıkpınarı biliyorum. Orayı geçen ay ben de önermiştim.
Ballıkpınar daha çok cross motor için yapılmış.
Dikkat etmek lazım. Birde pistin sahibi Motorsiket kulubü - Emc06-
Adamlara çarpılmamak lazım :(

bkocoglu' Alıntı:
Serkan,

Ballıkpınarı biliyorum. Orayı geçen ay ben de önermiştim.
Ballıkpınar daha çok cross motor için yapılmış.
Dikkat etmek lazım. Birde pistin sahibi Motorsiket kulubü - Emc06-
Adamlara çarpılmamak lazım :(

motocross bölümü de var, off road jeep bölümü de var

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,650
Kaydolan Son Üyemiz
alkocburak

Çevrimiçi üyeler

Geri