Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 920,052

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

:smiley:

423480_305404626174008_100001134196554_904475_359167818_n.jpg

423148_305404869507317_100001134196554_904485_347955613_n.jpg

422862_305404729507331_100001134196554_904480_757555600_n.jpg

Ömer Abi seni Norveç somonu pişirirken çekmeyi unuttuk...

Profesyonel şefler gibiydin:smiley:

Jandarma'nın dediğine göre eski karlar hala duruyor ve üzerine yeni kar yağmaya devam ediyor. Köylere bile zor gidiyorlarmış; nasıl Jandarmaysa :smiley:

Koordinatlar: Enlem: 40°20'4.38"K
Boylam: 32°21'47.69"E

Sentinel' Alıntı:
Ömer Abi seni Norveç somonu pişirirken çekmeyi unuttuk...

Profesyonel şefler gibiydin:smiley:

Fırat merhaba nasılsın senin canın sağ olsun öyle profesyonelim,ki nacak,ile elini doğrayacak kadar neyse iki haftada iyileşti bende fazla foto çekemedim tek olunca

dopamin' Alıntı:
Fırat merhaba nasılsın senin canın sağ olsun öyle profesyonelim,ki nacak,ile elini doğrayacak kadar neyse iki haftada iyileşti bende fazla foto çekemedim tek olunca

Abi İyidir keyifler yerinde...
O gün korktuğumuz başımıza geldi,
yapma, etme, dikkat et derken... Allah'tan daha derine gitmedi..
İyileşmene sevindim... Geçmiş olsun tekrar

Köylülerle de konuştum, oraya çıkmak mümkün gözükmüyor. İsterse 4 teker de zincir olsun, araçların çıkması mümkün değil. 1 Metre kadar kar var. Bu hatayı bu sene 2 kere yaptık, üçüncüye gerek yok!
İstikamet Parkur.

Saat 9:30 teker dönecek şekilde Konya Yolu ilk Opet.
İsteyenler saat 10:00 direk Parkurda olabilir.

İyi günler
Tüm yeni katılımcılar ANKARA grubuna hoşgeldiniz.
Saygılar
Batuhan Tüten

Gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama geçen hafta (03/02/2012) ışık dağında 1 metreye yakın kar vardı köy yolları haricinde yoldan cıkmanın mümkünatı yok, bu yüzden kurumcu dağına gitmeyi gözden geçirmenizi öneririm çünki kurumcu dağındada aşşağı yukarı karın yüksekliği aynıdır

P2040116.JPG

P2040161.JPG

P2040170.JPG

P2040109.JPG

P2040177.JPG

Işık Dağı'na önceki haftalarda biz de gittik ama ilerleyemedik. Dediğiniz gibi ancak köy yollarında ilerliyebiliyorsunuz. Kurumcu Dağı'na greyder bile girmemiş.

Eğer orman örtüsünün olduğu bir yer düşünürseniz çubuk karagöl bu koşullarda gidilebilecek en mantıklı yer gibi görünüyor yolu büyük bir ihtimalle açıktır

[SIZE=x-small]1) Serkan............ İki alternatif de uyar. ikisini de ortaya atan benim [/SIZE]
[SIZE=x-small] 2) Metin ÖZEL...... Kurumcu Dağı[/SIZE]
[SIZE=x-small]3)Hamdi TEKMEN...henüz yakınlarda kar varken değerlendirelim derim.[/SIZE]

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,650
Kaydolan Son Üyemiz
alkocburak

Geri