Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 921,597

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

HmdTkmn' Alıntı:
evet bende araştırdım hem fronterayı hemde ısuzu mu diye bir aracı araştırdım.bu üç aracında alt yapısı aynı parçalar birbirine uyuyormuş.lakin sorun yükseltme ve dif kilitleri zor bulunuyormuş.
HmdTkmn' Alıntı:
yanlız bu araçların parça sıkıntısı olabiliyormuş.bunuda dikkate alın.
tiskeli' Alıntı:
birçok frnteracıyla görüştük araçların hemen hepsi 200000 in üzerinde anladığım kadarıyla tek sorun motor çoğu motoru bir defa elden geçirmiş yürüyeni ve ön kaput yan çamurluklar ön kapılar ön takım isuzu kamyonetlerle aynı birde frontera sayfasında aks hup vs parça ararken frontera olarak bulunmazsa isuzu tfr veye troper olarak arandığında bulunuyormuş orman bakanlığı karayolları gibi kurumlarda çok sayıda isuzu pick up ve troper var ayrıca alt yapısı çok sağlam görünüyor parça gecikmelide olsa bulunur

Yıllar önce ilk tanıtıldığında çok araştırmıştım....

Doğrudur...

Ama Opel frontera Isuzuya benzemez.....

Aksine Aynısıdır, Hatta, Zaten Frontera Zaten Isızudur ;D

"Frontera wagonu olsun sportu olsun Isuzu fabrikasında üretilmekte. Opele verileceklerinin dışına Opel arması takılmakta ve Frontera yazılmakta. Isuzulara Trooper. O kadar"

Emin değilim ama motorları Opel veriyor Vectra ile aynı... Yürüyende de z-rot v.s. gibi parçalar opel vectra 1 .

Ben Opel' de çalıştım bi süre. GM Academy felan geçmişim var. Bu araçlar hakkında bazı yorum ve bilgim var. Ama Tel konuşalım Şevki abi Hüseyin abi isterseniz.

Selamlar

Etiketler

jeomad' Alıntı:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=83246.0

Topic acildi. Iphone ile bukadarini yaptim. Duzeltmeleri sabah yaparim.
Hepinize saygi ve selamlar.
Hamsi isteyen varmi?
Doymayan kaldimi arkadaslar :smiley:)))

Ben DOymuştumda.........................

Hemencik acıktım......... :smiley: Evde devam ettim hamsiye, tavasıda çok güzel ;) ;D

(dağdan aç dönecekleride düşünüp, belki yanlarında Pmr vardır diye anons etmiştik gelin hamsi var diye.

Galiba haberleride yok,

Değerleride yok belliki ;) )

Mitsuye uf oldu, geçmiş olsun...

Sanada Selam ve Saygılar Murat' çım....

Adamsın... Adamların Yanındayım...

;) ;D Adama dokunanın kabasına, Işık yolunda belimden kaydırıp yittiğim "KGT -kamu güvenliği teşkilatı- :smiley: colombiası" saplansın, olmadı yenisini alınca ben çalayım hnürtleğine ;) ;D

arkadaşlar şaban usta verdiğimiz listeye göre 6 kişilik telsizleri cumartesi ye kadar hazır edecek umarım fikir değiştiren olmamıştır.

ttos' Alıntı:
arkadaşlar şaban usta verdiğimiz listeye göre 6 kişilik telsizleri cumartesi ye kadar hazır edecek umarım fikir değiştiren olmamıştır.
ben tarafından fikir değişikliği yok,hani olmuşken anten ve ıvır,zıvırı tam olsa diyorum.yada anteni başka yerdenmi alsak.
aracı alamadık hiç değilse telsizini alalım.geriye kaldı üç nal ve bir at :smiley:

HmdTkmn' Alıntı:
ben tarafından fikir değişikliği yok,hani olmuşken anten ve ıvır,zıvırı tam olsa diyorum.yada anteni başka yerdenmi alsak.
aracı alamadık hiç değilse telsizini alalım.geriye kaldı üç nal ve bir at :smiley:

hamdi abi şaban usta nın vermiş olduğu anten fiyatı çok yuksek geldi bana başka yerden daha ucuza bulunabilir :smiley: iyi birşey olsun istiyorsanız ML-145 in fiyat araştırmasını yapmanızı tavsiye ederim :smiley:

ttos' Alıntı:

o sayıyı 7 yapmamız mümkün mü? Cumartesi dönüşte, Alp kargasekmez'de ve bizde 5 km öndeydik ama adamakıllı iletişim kuramadık

Serko' Alıntı:
o sayıyı 7 yapmamız mümkün mü? Cumartesi dönüşte, Alp kargasekmez'de ve bizde 5 km öndeydik ama adamakıllı iletişim kuramadık

serkan büyük ihtimal şaban usta nın elinde kalmadı çünkü bugün görüştüğümde 6 adet cihazı zor toparlayabildiğini belirtti ama yine de sorarız ;)

daha önceden de belirttiğim gibi bir önceki cihazım dan fazla verim alamamıştım aynı Alp ile sizin yaşadığınız problem gibi ama şu an bu cihaz ile çok daha net ve daha uzak yerler ile görüşebiliyorum tabii ölü bölgeler hariç :smiley:

ttos' Alıntı:
hamdi abi şaban usta nın vermiş olduğu anten fiyatı çok yuksek geldi bana başka yerden daha ucuza bulunabilir :smiley: iyi birşey olsun istiyorsanız ML-145 in fiyat araştırmasını yapmanızı tavsiye ederim :smiley:
valla be anlamam telsizden,melsizden. :D
çok iyi brek,brek derim,
bide çok iyi bıçak atarım (ekmeğe) ;D
sizler neye onay verirseniz benim için en doğru kararda odur ;)

ttos' Alıntı:
serkan büyük ihtimal şaban usta nın elinde kalmadı çünkü bugün görüştüğümde 6 adet cihazı zor toparlayabildiğini belirtti ama yine de sorarız ;)

daha önceden de belirttiğim gibi bir önceki cihazım dan fazla verim alamamıştım aynı Alp ile sizin yaşadığınız problem gibi ama şu an bu cihaz ile çok daha net ve daha uzak yerler ile görüşebiliyorum tabii ölü bölgeler hariç :smiley:

mümkünse bende alabilirim bir tane, yoksa sağlık olsun

Serko' Alıntı:

iyi akşamlar,

benim kararımda değişiklik yok. bilginiz olsun. biz konuşup ikimiz ayarlıyoruz... yanına gideceğim ben... Başka, eve telsiz v.s. planlarımda var.

Ben elimdeki mevcut telzizden memnunum...

serkan aramızda 5 km yoktu, en az 14 15 km vardı.... sizinle konuştuktab az sonra Km tabelasından geçtim, sen 30km tabelasındayım demiştin. ben tipiden okuyamadım ama 40 km tabelasıdır yanından geçtiğim, 50 olacak hali yok ya... :smiley:
havada aşırı yüklüydü, sizin oranın açık olduğunu söylüyorsun ama ben kızılcahamam çıkışındadydım gibi ve burnumun ucunu göremiyordum fırtınadan tipiden...

Ayrıca bu zamana kadar her istediğim yerlede konuştum telsizimle.... yani ben memnundum ama bozulur yanar dağda kalırım diye ikinci lazımdı :smiley:

ama bu önemlide değil..... konuda değil...

sonuçta daha iyi ve mantıklı olduğu için bu alışcverişi yapıyorum, imkanım oldukçada ilerletmeyi düşünüyorum...

Telsizden memnun olmama rağmen almamın sebebi, çok ihtiyacım olmamasına rağmen güçülye
güçlü olması, uygun olması ve ikinci yedek telsiz alma ihtiyacım....

4w bana ve çok off road yapanlara yetiyor, tabiki doğru bağlandıysa, swr v.s. düzgün ayarlıysa...

off road yapmayanlar ve/veya farklı amaçlarla istiyenlerin güçlüsünün peşinden koşması tercihtir, doğrudur...

tabiki güçlüsü daha iyti....

herkese hayırlı olsun şimdiden...

ml145 iyidir, piyasayı bilmeme rağmen fiyatı hakkında ayıp olmasın diye burada yorum yapmıyorum....

73' ler.... ;)

ttos' Alıntı:
benim de kararımda bir değişiklik yok, sabırsızlıla bekliyorum.
daha anten için herhangi bir araştırmam olmadı, önce telsiz gelsin sonra bakacağım.

Selamlar, Sevgiler Amir'cim...

İyi akşamlar...

Efe nasıl?

Kezban nasıl oldu?

arkadaşlar biz aldığımız cihazlardan memnunuz

batıkent dikmen arası çok net konuşabiliyoruz

alan arkadaşlara hayırlı olsun

1- Alp
2- Mehmet (Kalıpcı)
3- Hüseyin Sarıçiçek
4- Amir Ganjavi
5- Hamdi abi
6- Murat Balcı (Listeye Metin hocam yazdırmıştı eğer bir değişiklik yoksa)

bu altı arkadaş PTT Hesap No: 05995956 Şaban KAPAN adına 150TL.yatırırlar ise cumartesi günü Şaban bey Ankara da belirlenen yere cihazları getirecek, sorusu olan var ise benden, Alp den, Metin hocamdan Şaban beyin irtibat no.su nu alabilir, hatta ücretini yatıran şaban bey e ulaşıp yatırdığını bildirirse daha da faydalı olabilir.

biraz önce şaban usta ile tel.den görüştüm kendisi ankara da imiş ancak polat lı ya doğru hareket etmiş bende cihazı deneme amaçlı araca geçtim en son Yapracık a giriyorum dediğinde görüşüyorduk hanım çağırınca kapatmak zorunda kaldım, benim bölge dikmen bu arada :smiley:

brothers' Alıntı:
arkadaşlar biz aldığımız cihazlardan memnunuz

batıkent dikmen arası çok net konuşabiliyoruz

alan arkadaşlara hayırlı olsun

ooo erhancığım hoşgeldin hadin geç araca da biraz laflayalım ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,862
Kayıtlı Üye Sayımız
166,658
Kaydolan Son Üyemiz
Mustafa Tunçer

Çevrimiçi üyeler

Geri