Alfonse
Zirve
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
Yıllar önce ilk tanıtıldığında çok araştırmıştım....
Doğrudur...
Ama Opel frontera Isuzuya benzemez.....
Aksine Aynısıdır, Hatta, Zaten Frontera Zaten Isızudur ;D
"Frontera wagonu olsun sportu olsun Isuzu fabrikasında üretilmekte. Opele verileceklerinin dışına Opel arması takılmakta ve Frontera yazılmakta. Isuzulara Trooper. O kadar"
Emin değilim ama motorları Opel veriyor Vectra ile aynı... Yürüyende de z-rot v.s. gibi parçalar opel vectra 1 .
Ben Opel' de çalıştım bi süre. GM Academy felan geçmişim var. Bu araçlar hakkında bazı yorum ve bilgim var. Ama Tel konuşalım Şevki abi Hüseyin abi isterseniz.
Selamlar
HmdTkmn' Alıntı:evet bende araştırdım hem fronterayı hemde ısuzu mu diye bir aracı araştırdım.bu üç aracında alt yapısı aynı parçalar birbirine uyuyormuş.lakin sorun yükseltme ve dif kilitleri zor bulunuyormuş.
HmdTkmn' Alıntı:yanlız bu araçların parça sıkıntısı olabiliyormuş.bunuda dikkate alın.
tiskeli' Alıntı:birçok frnteracıyla görüştük araçların hemen hepsi 200000 in üzerinde anladığım kadarıyla tek sorun motor çoğu motoru bir defa elden geçirmiş yürüyeni ve ön kaput yan çamurluklar ön kapılar ön takım isuzu kamyonetlerle aynı birde frontera sayfasında aks hup vs parça ararken frontera olarak bulunmazsa isuzu tfr veye troper olarak arandığında bulunuyormuş orman bakanlığı karayolları gibi kurumlarda çok sayıda isuzu pick up ve troper var ayrıca alt yapısı çok sağlam görünüyor parça gecikmelide olsa bulunur
Yıllar önce ilk tanıtıldığında çok araştırmıştım....
Doğrudur...
Ama Opel frontera Isuzuya benzemez.....
Aksine Aynısıdır, Hatta, Zaten Frontera Zaten Isızudur ;D
"Frontera wagonu olsun sportu olsun Isuzu fabrikasında üretilmekte. Opele verileceklerinin dışına Opel arması takılmakta ve Frontera yazılmakta. Isuzulara Trooper. O kadar"
Emin değilim ama motorları Opel veriyor Vectra ile aynı... Yürüyende de z-rot v.s. gibi parçalar opel vectra 1 .
Ben Opel' de çalıştım bi süre. GM Academy felan geçmişim var. Bu araçlar hakkında bazı yorum ve bilgim var. Ama Tel konuşalım Şevki abi Hüseyin abi isterseniz.
Selamlar