Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 921,606

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

HmdTkmn' Alıntı:
bence fazlaca kar olan yere gitmeyin.daha az kar daha oynaş. ;) ;D
sözümün arkasındayım halen...
bilmişlik adına yazmıyorum.dışarıda lapa lapa kar yağıyorki ışığı düşünemiyorum bile.
umarım toplandığınızda kararınızı gözden geçirirsiniz.
geçen sene karda gittik gördük.üç,beş km.yol çıkışından ibaret.
sanırım yarın okadarda gidemezsiniz.yani mangal yapılacak ilk düzlüğe bile gidilmez.
ışığa ya ilkbaharda ya sonbaharda.kara hasret kalındığında gidilmeli.
ama macera bu tabii bi şansınızı deneyin bakalım.
karar vermek başarmanın yarısıdır.
sizlere başarılar ve iyi eğlenceler.
bi aksilik durumunda (inşallah olmayacak)telefonlarımız açık her daim.

birçok frnteracıyla görüştük araçların hemen hepsi 200000 in üzerinde anladığım kadarıyla tek sorun motor çoğu motoru bir defa elden geçirmiş yürüyeni ve ön kaput yan çamurluklar ön kapılar ön takım isuzu kamyonetlerle aynı birde frontera sayfasında aks hup vs parça ararken frontera olarak bulunmazsa isuzu tfr veye troper olarak arandığında bulunuyormuş orman bakanlığı karayolları gibi kurumlarda çok sayıda isuzu pick up ve troper var ayrıca alt yapısı çok sağlam görünüyor parça gecikmelide olsa bulunur

tiskeli' Alıntı:
birçok frnteracıyla görüştük araçların hemen hepsi 200000 in üzerinde anladığım kadarıyla tek sorun motor çoğu motoru bir defa elden geçirmiş yürüyeni ve ön kaput yan çamurluklar ön kapılar ön takım isuzu kamyonetlerle aynı birde frontera sayfasında aks hup vs parça ararken frontera olarak bulunmazsa isuzu tfr veye troper olarak arandığında bulunuyormuş orman bakanlığı karayolları gibi kurumlarda çok sayıda isuzu pick up ve troper var ayrıca alt yapısı çok sağlam görünüyor parça gecikmelide olsa bulunur
evet bende araştırdım hem fronterayı hemde ısuzu mu diye bir aracı araştırdım.bu üç aracında alt yapısı aynı parçalar birbirine uyuyormuş.lakin sorun yükseltme ve dif kilitleri zor bulunuyormuş.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=83246.0

Topic acildi. Iphone ile bukadarini yaptim. Duzeltmeleri sabah yaparim.
Hepinize saygi ve selamlar.
Hamsi isteyen varmi?
Doymayan kaldimi arkadaslar :smiley:)))

murat çelik' Alıntı:
beyler iyi aksamlar biz döndük ;D ;D ;D ışık dagı mukemmel dii anlatılmaz yasanır fotolardan görun ;D
Sağ salim kazasız belasız döndüğünüze sevindim...İyi akşamlar..

HmdTkmn' Alıntı:
sözümün arkasındayım halen...
bilmişlik adına yazmıyorum.dışarıda lapa lapa kar yağıyorki ışığı düşünemiyorum bile.
umarım toplandığınızda kararınızı gözden geçirirsiniz.
geçen sene karda gittik gördük.üç,beş km.yol çıkışından ibaret.
sanırım yarın okadarda gidemezsiniz.yani mangal yapılacak ilk düzlüğe bile gidilmez.
ışığa ya ilkbaharda ya sonbaharda.kara hasret kalındığında gidilmeli.
ama macera bu tabii bi şansınızı deneyin bakalım.
karar vermek başarmanın yarısıdır.
sizlere başarılar ve iyi eğlenceler.
bi aksilik durumunda (inşallah olmayacak)telefonlarımız açık her daim.

Aynı dediğin gibi oldu Hamdi Abi,

Ama baştan beri esas amaç ışığa tırmanmak olmadığı için hayal kırıklığı yaşanmadı.

Ama ben yolun devamı açamadığım için üzüldüm. Vurdum vurdum ama az bi yere kadar oldu. Keşke önünde kepçesi olan bi Unimogum olsa :smiley:

[attachment=1]

IŞIKJPG1.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,862
Kayıtlı Üye Sayımız
166,658
Kaydolan Son Üyemiz
Mustafa Tunçer

Geri