bence budayalım,kök ağacı sağlam tutabilsin.brothers' Alıntı:hamdi abi son paragrafına kesinlikle katılıyorum bunu bizler ılıcadan sonra defalarca yazdık güvenemeyeceğim 50 araçla gitmektense herzaman ve herşeyiyle yanımda olacağına emin olduğum 3 arkadaşla organizasyon yapmak daha sağlıklı ; grup içi kargaşa , manifesto ve ekip liderliği gibi kavramları sanırım birçok arkadaş ılıcada kaybetti ve sanırım bu nedendirki o tarih itibari ile grup içinde kopmalar yaşanmaya başladı yada şöyle diyeyim '' bizim dikip büyüttüğümüz ağaç dallanıp budaklandıkça ve gövdeyi çürüttü '' şimdi ya budama yapıp ağacı kurtaralım yada bırakalım çürüsün
güle,güle gidesin.güle,güle gelesin.tuncerersoy' Alıntı:arkadaşlar yarın Hatay a gidiyorum perşembe geri döneceğim bir istediği olan varmı?
tuncerersoy' Alıntı:arkadaşlar yarın Hatay a gidiyorum perşembe geri döneceğim bir istediği olan varmı?
Sağolasın çiğdem,kayınpeder vefat etti.cidowsky' Alıntı:hamdi abi başın sağolsun allah sizlere ömür versin hayırdır kim vefat etti abiciğim
son_kral_54' Alıntı:bence budayalım,kök ağacı sağlam tutabilsin.güle,güle gidesin.güle,güle gelesin.
brothers' Alıntı:abi ozaman sezonu açmadan biraraya gelip konuşalım
krediye ne hacet,harcamalarını biraz kısıtla üç aya varmaz alırsın bir samurai ;Dttos' Alıntı:gelin benim oraya caylar benden
karar verdim kredi cekip bi tane kendime samurai alıcam sonrada vurucam heryere ;D
son_kral_54' Alıntı:krediye ne hacet,harcamalarını biraz kısıtla üç aya varmaz alırsın bir samurai ;D