sen tut ustaaaa benim aracın arkadan bir ses geliyor suna bir bakın tabi efendim ne demek sefer bey sizin arkada kılıt var sesı yapan ooo oda ne söklun atın kerdesımm ses kesılsınn yeter ;D ;D ;D ;D ;D ;Dttos' Alıntı:cıkmadı henuz tuncer abi
şaft arıyorum bulamadım benimki tamamen gitmiş sanırım bide tamponları falan boyatıyorum daha onceden sürttüğüm yerler vardı hepsi bi arada cıksın bari ayrıca kilit taktırıcam yeniden![]()
murat çelik' Alıntı:sen tut ustaaaa benim aracın arkadan bir ses geliyor suna bir bakın tabi efendim ne demek sefer bey sizin arkada kılıt var sesı yapan ooo oda ne söklun atın kerdesımm ses kesılsınn yeter ;D ;D ;D ;D ;D ;D![]()
ttos' Alıntı:sakarya ercova yaylası etkinlikleri iptal olmus arkadaslar.
brothers' Alıntı:hamdi abi son paragrafına kesinlikle katılıyorum bunu bizler ılıcadan sonra defalarca yazdık güvenemeyeceğim 50 araçla gitmektense herzaman ve herşeyiyle yanımda olacağına emin olduğum 3 arkadaşla organizasyon yapmak daha sağlıklı ; grup içi kargaşa , manifesto ve ekip liderliği gibi kavramları sanırım birçok arkadaş ılıcada kaybetti ve sanırım bu nedendirki o tarih itibari ile grup içinde kopmalar yaşanmaya başladı yada şöyle diyeyim '' bizim dikip büyüttüğümüz ağaç dallanıp budaklandıkça ve gövdeyi çürüttü '' şimdi ya budama yapıp ağacı kurtaralım yada bırakalım çürüsün
murat çelik' Alıntı:acep işte acmayalım bu konuyuu
ne zaman ya haberım yokSerko' Alıntı:ben geçenlerde senin tükana geldim, yoktun, abin vardı...
murat çelik' Alıntı:ne zaman ya haberım yok
abim demedi gıbı