Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 914,079

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Arkadaşlar bir yanlış anlaşılma var.
Ben Hamdi abiyi cekmedim. O benim frenlerim tutmadığı için arkadan halatla asılarak beni yavaşlattı. Yoksa ben 180 -200 dönecektim ankaraya.
Kaçmayayım Konvoyu bozmayayayım diye bağladılar hamdi beyi.
Yoksa başka nedeni yok konuyu saptırmayalım. Hamdi abi mütevazi takılıyor. Suc benim L200 ün frenlerinin tutmamasında ;D

Etiketler

jeomad' Alıntı:
Arkadaşlar bir yanlış anlaşılma var.
Ben Hamdi abiyi cekmedim. O benim frenlerim tutmadığı için arkadan halatla asılarak beni yavaşlattı. Yoksa ben 180 -200 dönecektim ankaraya.
Kaçmayayım Konvoyu bozmayayayım diye bağladılar hamdi beyi.
Yoksa başka nedeni yok konuyu saptırmayalım. Hamdi abi mütevazi takılıyor. Suc benim L200 ün frenlerinin tutmamasında ;D

hadı hadııı hamdı abı çekilme rekoru kırdı bılıyorum ıstıhbarat sağlam bende

buda hamdı abının en son cekldıgı resım

SAM_0832.jpg

SAM_0833.jpg

mserdemir' Alıntı:
hadı hadııı hamdı abı çekilme rekoru kırdı bılıyorum ıstıhbarat sağlam bende

buda hamdı abının en son cekldıgı resım

;D ;D ;D bu sefer çiğdem de yoktu araçta herhalde ;D ;D ;D

brothers' Alıntı:
;D ;D ;D bu sefer çiğdem de yoktu araçta herhalde ;D ;D ;D

çiğdem araçda degılmış fakat yanlarıdaymıs hahah 3 araç bıden mahfolmus ee çiğdem farkı

Çiğdem işin bahanesiymiş meğer :smiley: Çiğdem benim araçtaydı ama çatır çatır çekti valla :smiley:

arkadaslar slm

amcamın vefatı ve tekrardan akcakoca ya donmus oldugumdan dolayı bugune kadar biseyler yazamadım :(

organizasyon guzeldi yarısa katılıp oradaki adrenalini tatmak da guzeldi ama asıl yarısdan sonra kırılan arızalanan araclara verilen destek hepsinden dahada guzeldi :smiley:

buradan metin e saft ve hararet problemlerimi aşmamda arızayı giderme konularında yardımcı oldugu icin,

Uğur beye yapmıs oldugu mangal ve kamera kaydı için,

Fatih in yapmıs olduğu menemen için,

Muratın yarısı sonuna kadar goturebilmesi için,

Hamdi abinin bizi kırmayıp cumartesi akşamından gelip arabasını kırdığı için ;D

Tuna,Tolgahan,Serkan,Fatih ve diğer arkadasların bizleri yarıs esnasında tezahuratları ile yalnız bırakmadıkları için ayrı ayrı tesekkur ederim :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR