Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 914,019

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

TnaTkmen' Alıntı:
Kendisi şuanda burda değiller . :smiley:

Cehennem çukuru'mudur İtalyan Çukuru'mudur her neyse yedi bizi ya . :smiley:

Nasılsın selim abi bu arada.

iyiyim abıcım sen nasılsın cok ozledık senı gureslerını takıpetmeye calışıyorum ve ınan gurur duyuyorum senınle aslanım benım

sız o cukura cıgdem yanınızdayken gırersenız kalırsınız, ben olsaydım cekerdım hamdı abıyı

yaf cok eglenelı gecmıs cumaya kadar bende gelıyordum fakat bebek ızın vermedı bu arada yıgen gelıyor sana ;D ;D

Etiketler

mserdemir' Alıntı:
iyiyim abıcım sen nasılsın cok ozledık senı gureslerını takıpetmeye calışıyorum ve ınan gurur duyuyorum senınle aslanım benım

sız o cukura cıgdem yanınızdayken gırersenız kalırsınız, ben olsaydım cekerdım hamdı abıyı

yaf cok eglenelı gecmıs cumaya kadar bende gelıyordum fakat bebek ızın vermedı bu arada yıgen gelıyor sana ;D ;D
Bende İyiyim şükür. Teşekkürler.
Yok yanımızda bu sefer ,sefer abi vardı . kaderlerimizde aynıydı zaten aynı yerde takıldık . zaten orası iyice maf olmuştu biz geç gittiğimiz için en son sıraya kaldık e malum düz duvar gidi olmuştu.

organizasyon süperdi , acayip eğlenceli oldu , bende seni gelirsin diye bekliyordum siteyi takip ediyorum gelicem filan diyordun. nasip inşallah seneye birlikte gireriz co-pilot'un hazır her daim.

yiğen olayınıda yeni duydum , allah analı babalı büyütsün abi sizin adınıza çok mutlu oldum. :smiley:

Ankara Grubu Düzce etkinliğini
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=79386.new

Gelemeyenler için, Çamurlanamadığı için üzülenler için,
İyki gitmemişim Ankarada oturup Arabam sağlam hala deyip mutlu olanlar için
paylaşıma açtım...

:D :D :D :D

TnaTkmen' Alıntı:
Bende İyiyim şükür. Teşekkürler.
Yok yanımızda bu sefer ,sefer abi vardı . kaderlerimizde aynıydı zaten aynı yerde takıldık . zaten orası iyice maf olmuştu biz geç gittiğimiz için en son sıraya kaldık e malum düz duvar gidi olmuştu.

organizasyon süperdi , acayip eğlenceli oldu , bende seni gelirsin diye bekliyordum siteyi takip ediyorum gelicem filan diyordun. nasip inşallah seneye birlikte gireriz co-pilot'un hazır her daim.

yiğen olayınıda yeni duydum , allah analı babalı büyütsün abi sizin adınıza çok mutlu oldum. :smiley:

cok tesekkurederım abıcım sağolasın

yaf cok eglencelı gecmıs cok uzuldum gelemedıgıme ama olsun artık seneye ınsallah ıkımız kaldırırz kupayı

ıyı valla ben bır dahakı sene ıcın hazırlıklara basladım sımdıden co pilotum hazır sımdılık bakalım

mserdemir' Alıntı:
cok tesekkurederım abıcım sağolasın

yaf cok eglencelı gecmıs cok uzuldum gelemedıgıme ama olsun artık seneye ınsallah ıkımız kaldırırz kupayı

ıyı valla ben bır dahakı sene ıcın hazırlıklara basladım sımdıden co pilotum hazır sımdılık bakalım
:smiley: seneye daha güzel olur diye düşünüyorum. nasip olursa kaldırırız kupaları ANKARA grubu olarak.

TnaTkmen' Alıntı:
:smiley: seneye daha güzel olur diye düşünüyorum. nasip olursa kaldırırız kupaları ANKARA grubu olarak.

ınsallah abıcım seneye katılacagız hep bırlıkde

yok seneye meneye yada ben yokum hatta gelirsem seyirci kısmındayım ;D

mserdemir' Alıntı:
hamdı abı ben cekılmem derken cekılme rekoru kırmıssın ;D ;D ;D ;D
abi baktım masraf çoğalıyor.hemen hasta numarası yaptım :D ilk defa düzce ankara arası gelip yakıt sarfiyatı yapmadım.
şaka biryana çok süper bir etkinlikti hele bizim grup ve arkadaşlıklar süperdi.beni ankaraya kadar çekmeleri göstergesiydi.
ayrıca buna sebep olarakta gaz kelebeğindeki bir vidanın düşmüş olmasıda şaka gibi.

06kalıpçı57' Alıntı:
arkadaşlar hoşgeldiniz geçmiş olsun

Dostlar sağolsun.

Mehmet Abi " Abi Sen gir ben çekerim dedin"
İtalyan cukuruna da sana güvenerek girdim. Senin değerini bikez daha anladım abi.
Land Cruiser her defasında her yerden beni tek başına çıkarıyordu. İtalyan cukurunda,

1 jeep cekemedi,
2 jeep birlikte çekemedi,
1 traktör de kaldırarak cekti,

Abi sen ve Land Cruiser neymissiniz meğer.

beyler mütiş bir kaç gun yasamısınız adınıza cok sevındım hamdi abi sanada gecmış olsun gelieken ne yaktı araç hesapladınmı. Ben şahsım adına gelmeyi cok istedim ama malum sebeblerden dolayı malesef bir daki sefere insallah ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,825
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
Lazyshark2672

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR