jeomad
05335468842 - L 200
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
Günaydın ankara
Günaydın ankara
TEKNIKISLEM' Alıntı:eeeee Ankara;
Ramazan dı Bayram dı derken ömürden tükettik gene, hayırlısı olsun bakalım.
nasıl olacak bu memleketin hali ?
offroad işleri, yüzenler, gezenler, avlananlar, tatil yapanlar, tatil yapamayanlar (ben), 12 dev adam, duygusuz Hiddink, bitmeyen arızalar, sabahın 08.00 ında acil servis isteyenler, bakım isteyen klimalar, çalışmayan online kgk lar, inatla görev yapmayan sunucular, saçma sapan çalışan pahalı internet erişimleri, bitmek tükenmek bilmeyen voltaj-elektrik arızaları, bu elektrik arızalarına artık dayanamayıp çöken sistemler, dünyanın en pahalı yakıtı, dolar-euro, yaklaşan Kurban Bayramı, falan filan
kalın sağlıcakla ...
06kalıpçı57' Alıntı:arkadaşlar neoldu bayram yorgunlugu devamediyor galiba
jeomad' Alıntı:Arkadaşlar L200 ün ön sol Abs Swiç i kırılınca söktük ve yenisini takmadık. Farkettimki diğer 3 teker firen yapınca o tekerlerde abs çalışıyor ve kazık fren yapmıyor. Ama ön sol teker kazık firen yapıyor normal olarak. Bu beni devirme takla tehlikesine sokarmı ??
Servisten haber bekliyorum.diablo2barbar' Alıntı:Niye korkulu düş görüyon uyanık kal daha iyi. Yaptır bence olurmu olmazmı ile hiç uğraşma.
nasıl oluyor yanlısın var 3teker absli tek teker deyıl dıyosun abs tamamen devre dısıdır buda senı hiç bir sekılde sıkıntıya sokmaz sadece sert frende araç biraz kayma yapar sert frenden kacın yeter ;D ;Djeomad' Alıntı:Servisten haber bekliyorum.
Bu arada yetimde duramiyorumki ))
Amindopamin' Alıntı:Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar bol kazançlar
abi cok hızlısınya ne bu enerjijeomad' Alıntı:Ankaradan sivas daki etkinlige gidecek varmi ? Ben gitmeyi planliyorum
murat çelik' Alıntı:abi cok hızlısınya ne bu enerji
aslında bende merak etmiyor değildim :murat çelik' Alıntı:abi cok hızlısınya ne bu enerji
son_kral_54' Alıntı:aslında bende merak etmiyor değildim :
sakarya doğumluymuş bizim murat ondan olabiir