Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,546

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Hamdi Abi, vallahi iyi cesaret tek tabanca giriyorsun o derelere, gerçi senin araç da kalma problemi yok :smiley:

hamdi tanıdıgım iki cengaver sen ve murat balcı arkadaşımız su sizin icin oyun parkı ;D :eek:

eeeee Ankara;

Ramazan dı Bayram dı derken ömürden tükettik gene, hayırlısı olsun bakalım.

nasıl olacak bu memleketin hali ?
offroad işleri, yüzenler, gezenler, avlananlar, tatil yapanlar, tatil yapamayanlar (ben), 12 dev adam, duygusuz Hiddink, bitmeyen arızalar, sabahın 08.00 ında acil servis isteyenler, bakım isteyen klimalar, çalışmayan online kgk lar, inatla görev yapmayan sunucular, saçma sapan çalışan pahalı internet erişimleri, bitmek tükenmek bilmeyen voltaj-elektrik arızaları, bu elektrik arızalarına artık dayanamayıp çöken sistemler, dünyanın en pahalı yakıtı, dolar-euro, yaklaşan Kurban Bayramı, falan filan

kalın sağlıcakla ...

bu pazar altındağ,karapürçekteki güreş etkinliğinde olacam.
oğlum tunahan ve yeğenler hodri meydan diyecek.
hafta sonu ne yapacam diyenlere değişik bir aktiviteye beklerim.

karapurcek_afis_b.jpg

kaynaşlı'ya herkes geliyor mu? nerden çıkarız yola? bir organize etsek...

06kalıpçı57' Alıntı:
arkadaşlar haftasonu şöylebir arazi yapsak iyi olur diye duşunuyorum ;D4x ;D4
ben hafta sonu güreş etkinliğinde olacam.canı sıkılanları beklerim.
Serko' Alıntı:
kaynaşlı'ya herkes geliyor mu? nerden çıkarız yola? bir organize etsek...
cumartesi izin koparabilirsem niyetliyim.şayet gelirsem otoban girişinde (gişe) saat 09,00 da kart basılacak şekilde toplanılmasını öneriyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,812
Kayıtlı Üye Sayımız
166,619
Kaydolan Son Üyemiz
Hama1kk1

SON KONULAR

Geri