şavcıoff
Kamp II
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
iyi günler hayırlı cumalar tüm doslara
iyi günler hayırlı cumalar tüm doslara
kaçak uğramış buralara.sanırım işler yoğun.murat çelik' Alıntı:hayırlı cumalar yurdumun güzel insaları![]()
yok abi ben hala kacmadım buralardayım takıpteyım ustume dusen bır sey olursa içerdeyımson_kral_54' Alıntı:kaçak uğramış buralara.sanırım işler yoğun.
son_kral_54' Alıntı:çanıllıya cumartesiden çadırlı yada pazar gitmeyi planlayanlar el kaldırsın.
ona göre organize olalım.![]()
geçen çay aldığımız yoldan gidiliyor.ileride yol iliye ayrılıyor biz sağdan gitmiştik.ssarp' Alıntı:hamdi abi selamlar,
çanıllı neresi, ne tarafta kalıyo, ben bilmiyorum galiba.
evet bugünden düşünüyordum.lakin aracımın ön çekerlerden gelen sesi bugün baktırayım dedim.dopamin' Alıntı:Günaydın hamdi bey etkinlik hakkında son durum bellimi siz bu günden gelmeyi düşünüyormusunuz ?
gecmiş olsun hamdi abison_kral_54' Alıntı:evet bugünden düşünüyordum.lakin aracımın ön çekerlerden gelen sesi bugün baktırayım dedim.
ön defransiyelin çatlamış olduğunu gördük,ayna mahrutilerin elden geçmesi falan bugüne yetişmiyecek.
aracı bıraktım pazartesi alacam.yani benim plan iptal oldu.
son_kral_54' Alıntı:evet bugünden düşünüyordum.lakin aracımın ön çekerlerden gelen sesi bugün baktırayım dedim.
ön defransiyelin çatlamış olduğunu gördük,ayna mahrutilerin elden geçmesi falan bugüne yetişmiyecek.
aracı bıraktım pazartesi alacam.yani benim plan iptal oldu.