Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,303

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

brothers' Alıntı:
selim hava durumu nasıl akşama ; yerler yaş olur çıkamayıp anahtarı kaptırmayalım ;D ;D ;D

hahah aksam yagmur yagsında gorun gununuzu hepınız batın

Etiketler

son_kral_54' Alıntı:
bugün yenikent'teki büyük kayınçoya gideyim dedim.
yol üzerindeki mafyavari çiftlik herzaman dikkatimi çekmiştir,bugün olduğu gibi.
fakat bugün bir anormallik vardı.kapıda duran kırmızı jip tanıdık geliyordu.dikkatlice bakınca bizim amirin aracı olduğunu anladım.(laf aramızda bayağı zekiyimdir ;))
mi acaba diyerek arkadaşım (22calibre)özgürede haber vererek usulca yaklaştım, benim suzinin sesini var sayarsak pekde usulca sayılmayabilir.
çifliğe yaklaştıkça ustalıkla donatılmış kamera sistemi,koyverildiğinde insanın üzerine saldıracak ikide köpek olduğunu farkettim.
elimi hemen torpidoya uzattım. cık olmadı neyse normalini yazayım bari :D

neyse şevki,hüseyin,amir,ben ve özgür, hüseyin'in çiflikte buluşup metin arkadaşımızında teklifini göz önüne alaraktan hafta sonu programı yaptık.
çeltikci tarafı ağır basaraktan (güzel yerlerede açığız,teklifler değerlendirilir)birkaç arkadaşımız cumartesiden kamp atacaklar.
iş nedeniyle pazar katılmak isteyen arkadaşlarımızda saat 08,00 da hareket etmek üzere harikalar diyarı önünde olmaları gerekir.
(eğer gelirse alfonzo 07,30 de hazır olacaktır) ;D ;D ;D
ilanen duyurulur....

OPERASYON HAKKINDA
yaklaşık 4 aydır takipte olduğumuz bu meskeni dün saat 15.30 itibarı ile çözme imkanımız oldu,
ben ve takımdaki diğer arkadaşlar uykusuz ve stres dolu gün ve geceler boyunca dinleme ve takibini yaptığımız bu mahalde dönen işlerin ihbar edildiği biçimde
konvasiyonel silah sayılabilecek güç ve çapta 4x4 ler olduğu
bahsedilen 4x4 lerin tadil, ikmal ve bakımı için inch ve metrik düzende civata ve civatalara uygun somun ile pullar olduğu (paslanmaz çelik)
uygulamalar için muhtelif çap ve ebatta element tanımı Fe olan madenden bulundurulduğu, işlendiği ve depolandığı
ilgili 4x4 ler için yakıt depolanndığı (en az depo kapasiteleri kadar)
olası sempatizan talepleri için donanım arttırımı uygulamalarına ait alan oluşturulduğu, toplantılar düzenlendiği
iş bu konuların finansı için
menkul gayrimenkul ticaretinin yapıldığı
bol miktarda canlının esir olarak tutulduğu
halen devam eden beşyüz adet canlının alımına ait çalışmaların devam ettiği, barınmaları için alan oluşturulduğu
behse konu ticaretler için piyasa, pazar oluşturma çalışmalarının devam ettiği
görülüp anlaşılmıştır
kamuoyuna ilanen duyurulur onyedi haziran ikibinonbir

velhasılı;
cumartesi gideceklerden biri benim.

TEKNIKISLEM' Alıntı:
OPERASYON HAKKINDA
yaklaşık 4 aydır takipte olduğumuz bu meskeni dün saat 15.30 itibarı ile çözme imkanımız oldu,
ben ve takımdaki diğer arkadaşlar uykusuz ve stres dolu gün ve geceler boyunca dinleme ve takibini yaptığımız bu mahalde dönen işlerin ihbar edildiği biçimde
bahsedilen 4x4 lerin tadil, ikmal ve bakımı için inch ve metrik düzende civata ve civatalara uygun somun ile pullar olduğu (paslanmaz çelik)
uygulamalar için muhtelif çap ve ebatta element tanımı Fe olan madenden bulundurulduğu, işlendiği ve depolandığı
olası sempatizan talepleri için donanım arttırımı uygulamalarına ait alan oluşturulduğu, toplantılar düzenlendiği
halen devam eden beşyüz adet canlının alımına ait çalışmaların devam ettiği, barınmaları için alan oluşturulduğu
görülüp anlaşılmıştır

velhasılı;

yanı bu olayın ozu ne metın abı ,okudum okudum bı sonuca varamadım ,yanı sonuc olarak cumartesı gunu sende gıdıyorsun olay bumu ;D ;D

TEKNIKISLEM' Alıntı:
OPERASYON HAKKINDA
görülüp anlaşılmıştır

velhasılı;
acıkcası ben cumartesi ve pazar bu yarışlara katılmayı düşünüyorum :smiley:

brothers' Alıntı:
keyfimiz daim olsun diye o akşam geri verdim anahtarını ;D ;D ;D

valla çizerım arabanızı hem benım arabam olmasa kım çekcek sızı kım kım kımmmmmmmmm

sefer abı telefon kılıfın elımde rehın haberın olsun aksama kadar arabanın anahtarını getırmezsen öldürürüm onu ;D ;D

mserdemir' Alıntı:
valla çizerım arabanızı hem benım arabam olmasa kım çekcek sızı kım kım kımmmmmmmmm

sefer abı telefon kılıfın elımde rehın haberın olsun aksama kadar arabanın anahtarını getırmezsen öldürürüm onu ;D ;D

kim çekecek bizi yoksa kimler çekecek senimi ::smiley: 8) ;D

mserdemir' Alıntı:
yanı bu olayın ozu ne metın abı ,okudum okudum bı sonuca varamadım ,yanı sonuc olarak cumartesı gunu sende gıdıyorsun olay bumu ;D ;D

Selim merhaba;
günaydın hayırlı cumalar
evet ya kamplı bir şeyler olsun diyerekten bekliyordum,
ben cumartesiden gideceğim, nere olursa çadırı kapıp takılacağım.

sabah sabah koptum sızınlede paylaşayım dedımmm

ihtiyarlar siziiii

ihtiyar.jpg

bombaaa.jpg

ttos' Alıntı:
kim çekecek bizi yoksa kimler çekecek senimi ::smiley: 8) ;D

hahah haha alemsın abı ha hiç şakaya gelmıyorsun sen de ;D ;D ;D

TEKNIKISLEM' Alıntı:
Selim merhaba;
günaydın hayırlı cumalar
evet ya kamplı bir şeyler olsun diyerekten bekliyordum,
ben cumartesiden gideceğim, nere olursa çadırı kapıp takılacağım.

hımmm şimdi anladım abı

brothers' Alıntı:
selim sana geçen hafta verdiğim cd nin aslı elimde ;D ;D ;D

yaff şaka şakaaa

ttos' Alıntı:
acıkcası ben cumartesi ve pazar bu yarışlara katılmayı düşünüyorum :smiley:

aslında yarış da var hemde senede bir gün
ama şahsım adına bu hafta sonu kendi etkinliğimi kendim yapmak istiyorum, nasılsa tv den daha sonra yarışın detaylarını görürüm, :smiley:
okul tatil vs, havalar yakıp kavurmadan, yağmur arkası, biraz çamur, mantar, balık, mangal ...

mserdemir' Alıntı:
hahah haha alemsın abı ha hiç şakaya gelmıyorsun sen de ;D ;D ;D

hımmm şimdi anladım abı

yaff şaka şakaaa

ben sana sorarım şaka yı şu elimdeki video yu bi aktarayımda ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri