Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,298

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

dopamin' Alıntı:
Selim kardeşim canımsın güneşi bulsak,da beraber yani ankara grubu güneşlen,sek fena,mı olur

çok guzel olur valla.hava tam hasta olmalık hava,oglen sadece gomlekle duramıyorsun aksamda mont gıyıyorsun

Etiketler

ttos' Alıntı:
erhan sucuklar hazırmı gelirim 1-2 saate :smiley: hatta sabah kahvaltısı niyetine yumurtalımı yapsak?

selim seferle kahvaltımızı yaptık üzerine kahvemizide içtik ama seni çok aramamıza rağmen ulaşamadık ;D ;D ;D

mserdemir' Alıntı:
dun bı sucuk yemısım bı sucuk yemısım bu gun olsada yemem ;D ;D ;D

ıkı gunluk stok yaptım.stok cuma gunu aksama bıter ama cuma aksamı takvıye yapmam lazım ;D ;D

8) 8) 8)

brothers' Alıntı:
selim seferle kahvaltımızı yaptık üzerine kahvemizide içtik ama seni çok aramamıza rağmen ulaşamadık ;D ;D ;D

haha hahahahh hayırlısı olsun abı ne deyım ;D ;D ;D

brothers' Alıntı:

ya evet hava sartlarından sanırım telefonlar bi turlu dusmuyor ;D

bugün yenikent'teki büyük kayınçoya gideyim dedim.
yol üzerindeki mafyavari çiftlik herzaman dikkatimi çekmiştir,bugün olduğu gibi.
fakat bugün bir anormallik vardı.kapıda duran kırmızı jip tanıdık geliyordu.dikkatlice bakınca bizim amirin aracı olduğunu anladım.(laf aramızda bayağı zekiyimdir ;))
mi acaba diyerek arkadaşım (22calibre)özgürede haber vererek usulca yaklaştım, benim suzinin sesini var sayarsak pekde usulca sayılmayabilir.
çifliğe yaklaştıkça ustalıkla donatılmış kamera sistemi,koyverildiğinde insanın üzerine saldıracak ikide köpek olduğunu farkettim.
elimi hemen torpidoya uzattım. cık olmadı neyse normalini yazayım bari :D

neyse şevki,hüseyin,amir,ben ve özgür, hüseyin'in çiflikte buluşup metin arkadaşımızında teklifini göz önüne alaraktan hafta sonu programı yaptık.
çeltikci tarafı ağır basaraktan (güzel yerlerede açığız,teklifler değerlendirilir)birkaç arkadaşımız cumartesiden kamp atacaklar.
iş nedeniyle pazar katılmak isteyen arkadaşlarımızda saat 08,00 da hareket etmek üzere harikalar diyarı önünde olmaları gerekir.
(eğer gelirse alfonzo 07,30 de hazır olacaktır) ;D ;D ;D
ilanen duyurulur....

son_kral_54' Alıntı:
bugün yenikent'teki büyük kayınçoya gideyim dedim.
yol üzerindeki mafyavari çiftlik herzaman dikkatimi çekmiştir,bugün olduğu gibi.
fakat bugün bir anormallik vardı.kapıda duran kırmızı jip tanıdık geliyordu.dikkatlice bakınca bizim amirin aracı olduğunu anladım.(laf aramızda bayağı zekiyimdir ;))
mi acaba diyerek arkadaşım (22calibre)özgürede haber vererek usulca yaklaştım, benim suzinin sesini var sayarsak pekde usulca sayılmayabilir.
çifliğe yaklaştıkça ustalıkla donatılmış kamera sistemi,koyverildiğinde insanın üzerine saldıracak ikide köpek olduğunu farkettim.
elimi hemen torpidoya uzattım. cık olmadı neyse normalini yazayım bari :D

neyse şevki,hüseyin,amir,ben ve özgür, hüseyin'in çiflikte buluşup metin arkadaşımızında teklifini göz önüne alaraktan hafta sonu programı yaptık.
çeltikci tarafı ağır basaraktan (güzel yerlerede açığız,teklifler değerlendirilir)birkaç arkadaşımız cumartesiden kamp atacaklar.
iş nedeniyle pazar katılmak isteyen arkadaşlarımızda saat 08,00 da hareket etmek üzere harikalar diyarı önünde olmaları gerekir.
(eğer gelirse alfonzo 07,30 de hazır olacaktır) ;D ;D ;D
ilanen duyurulur....

:D :D :D

bende mafyalar torpido gozlerine el atmalar gorunce biran nooluyoz oldum :smiley:

selim hava durumu nasıl akşama ; yerler yaş olur çıkamayıp anahtarı kaptırmayalım ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri