Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,227

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

şavcıoff' Alıntı:
ıyıyım kardeş ala canlı yaşıyoruz selim gezilere katıl mıyorsunuz bari yazılara katılın
bırcok şey yazdım ama hiç desdekleme olmadı buherkese geçerli tabikide

zamanında bır sey sorudugumda hıc cvp vermeyıp altdan degısık degısık sey yazıyorlardı

gezıye gıdılecek yer neresı dıye sorudugumuzda cvp alamıyorduk.ben ta zamanında dedım eyvallah dıye

ama bu grupdakı herkez ıcın degıl tabıkı neyse abı durum oyle ısde bı ara yapalım kuzu cevırmemızı

mserdemir' Alıntı:
merhaba şevkı abı nasılsın

bızım kuzu cevırme ısı ne oldu ;D ;D ;D ;D

corba isi ne oldu selim ;D

bugun biraz yogunluk var ama bulusabilirsek bi gidelim adnan ustanın yanına ;)

bu arabanın kırmızısını görmüştüm sanki ; tanıdık geldimi sefer

111.JPG

brothers' Alıntı:
bu arabanın kırmızısını görmüştüm sanki ; tanıdık geldimi sefer

erhan abı sen gıttıkten sonra arka taraftan cıktık adnan abı battı hahaha adnan abıyı cektım

ttos' Alıntı:
ne zaman yaptınız o işleri siz :eek: ??? :-[ :-\ :'(

salı gunuydu saat 8 gıbı cıktık bı bıra ıctık erhan abı yaım saat sonra falan gıttı ondan 15 dakıka sonrada bız cıktık zaten benım evın onu bılıyorsun hanı benım battıgım yer vardıya o yolun tam kenarında battı

mserdemir' Alıntı:
salı gunuydu saat 8 gıbı cıktık bı bıra ıctık erhan abı yaım saat sonra falan gıttı ondan 15 dakıka sonrada bız cıktık zaten benım evın onu bılıyorsun hanı benım battıgım yer vardıya o yolun tam kenarında battı

ee sagol yani şimdimi soyluyorsunuz alacağınız olsun bu hafta komple bostum nasıl vakit gecirsem diye dusunup durdum :(

ttos' Alıntı:
ee sagol yani şimdimi soyluyorsunuz alacağınız olsun bu hafta komple bostum nasıl vakit gecirsem diye dusunup durdum :(

valla cok komplıke gelıstı aklımıza geldı geldıde yıne senın adına yorum yaptık cok kalmayacagımız ıcın gelmez o kadar yolu dedık ve bunu bır kere daha yapmıstım ben ;D ;D ;D ;D bu huyumdan vaz gecmem lazım dımı

tamerrrrrrrrrrr arabayı satmıs camdan bakıyo ahahhah

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,817
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR