Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,218

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

fj-slider2.jpg

flyinguma 097.jpg

flyinguma.jpg

ranger_rockrail.jpg

Etiketler

mserdemir' Alıntı:
hımm çaktım köfteyı

yarın musaıt olursan yarın gıdelımmı.aksam cıkışta buluşalım gıdıp konusalım bakalım ne dıyecek

bende aynısını dedim biz gelemeyiz peşinizden diye ama standart araclar ile tırmanıcaz dediler :smiley: ümit uyar ın offroad birinciliği varmıs bi ara size 1-2 saat lik eğitim vereyim dedi aklıma sen geldin sana su gecişleri ile ilgili bir eğitim gerek ;D

yarın işini goruselim bugun musait olursanda gider bi gorusuruz olmadı ;)

ttos' Alıntı:
bende aynısını dedim biz gelemeyiz peşinizden diye ama standart araclar ile tırmanıcaz dediler :smiley: ümit uyar ın offroad birinciliği varmıs bi ara size 1-2 saat lik eğitim vereyim dedi aklıma sen geldin sana su gecişleri ile ilgili bir eğitim gerek ;D

yarın işini goruselim bugun musait olursanda gider bi gorusuruz olmadı ;)

sefer abı bu gun mısafır gelıyo o yuzden yarın dedım bence sen yarın gelde rahat rahat gıdıp gelelım hem egıtım ısını konusalım hem corrba ıcelım corbaaa

mserdemir' Alıntı:
sefer abı bu gun mısafır gelıyo o yuzden yarın dedım bence sen yarın gelde rahat rahat gıdıp gelelım hem egıtım ısını konusalım hem corrba ıcelım corbaaa

tmm o zaman bi aksilik olmaz ise yarın bulusuruz ;)

ttos' Alıntı:
:D :D :D

abi sorma yaf yukseltme yaptık kaldık oylece ama bakıyorum da sizin gezilere beni sanki biraz aşar gibi geliyor etaplarınız biraz zorlu gibi bana gore su geçişleri falan masallahınız var :smiley:

günaydın herkeze :smiley:
sen bakma o su geçişlerine.orası göl,bende muziplik olduğu için girip,çıktım.
güzargah gayet normaldi..iki çeker gezdim,sadece bir yerde 4x4 yaptım.
bu arada şu köroğlu tımanışını cumartesiden başlansa gece çadır atsak,derelerde kırmızı benekli alabalık arasak.pazarda 13,00 gibi
dönüp oyumuzuda kullanırız.bi sorbakimm ne diyorlar :eek:

son_kral_54' Alıntı:
bu arada şu köroğlu tımanışını cumartesiden başlansa gece çadır atsak,derelerde kırmızı benekli alabalık arasak.pazarda 13,00 gibi
dönüp oyumuzuda kullanırız.bi sorbakimm ne diyorlar :eek:

Slmlar... kesinlikle katılıyorum...

Hamdi hocam eğer bu şekilde bir organizasyon (kamplı) yapabilirsek bende ailecek katılırım...

cumhurkose@msn.com' Alıntı:
Slmlar... kesinlikle katılıyorum...

Hamdi hocam eğer bu şekilde bir organizasyon (kamplı) yapabilirsek bende ailecek katılırım...
ben büyük ihtimalle bu hafta kaçacam balığa. sadece oğlum tolgahan gelecek.
daha organize olduğumuzda ailecek yaparız,bildiğimiz bir yere kamp atabiliriz.bu hafta daha nereye gidilecek o bile belli değil.
birde ailecek perişan olmayalım ;) :D :D
ama ilk fırsatta bu konuyu ele alalım.

abi boos grubu saat 11 de hareket edecekmiş kalmalı sanmıyorum sezonun son kar olayına gidiyorlar :smiley:

selim benim su ile alakam sadece susadıkca içtiğimdir ;D ilk resimdeki görüntü bana bişeyler hatırlattı :p :p :p

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR