Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 914,113

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

son_kral_54' Alıntı:
bir tane var.lakin önce suziyi satmalıyım.

hımm forum a atsana ilana abi satılık diye bide vasıta bolumunda full bi cj gordum arac guzele benziyordu fiyatıda makuldu.

Etiketler

aslında form'a da sayfa açmayı düşünüyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-bakmaya-deger-cj-8-kisaltilmis-50083933/detay/

son_kral_54' Alıntı:
heç boş yere uğraşma :D :D :D
satarsamda uzaklara.....öle her gördüğümde ne salaklık yapmışım diyemem ;D ;D ;D

Suzuki satılıp cj8 alırsanız yaşayacaklarınız,
1. gün: ne çok benzin aldı bu yahu.
2. gün: Bu ne güç yahu
3.gün: ulen boşa binmişiz bu kadar zaman suziye
4. gün:nekadar yakıyor acaba
5. gün: yuhhhhh ne çabuk bitti bu gaz.
ne yazıkki altıncı günden sonrası hep aynı nakarat.Sevgi ve saygılarımla.

yavuz-çelikel' Alıntı:
Suzuki satılıp cj8 alırsanız yaşayacaklarınız,
1. gün: ne çok benzin aldı bu yahu.
2. gün: Bu ne güç yahu
3.gün: ulen boşa binmişiz bu kadar zaman suziye
4. gün:nekadar yakıyor acaba
5. gün: yuhhhhh ne çabuk bitti bu gaz.
ne yazıkki altıncı günden sonrası hep aynı nakarat.Sevgi ve saygılarımla.
yani bilinmeyen denklem .siz olsanız ne yapardınız?

Hamdicigim,

hem günlük hayatta hemde offroadda kullanmak için cj alınmaz..

eger arabanı illaki degişmek istersen..ya yaşını daha genç yine bir suzuki 1.6 98 -2004 arası bir modele ,,güç istiyorsan 2.0 yada 2.5 suzukiye binmek senin için daha iyidir.
yada benim gibi al bir toyota...dizel...her yola git... ;D ;D

İsmail bey güzel söylemiş. Suzukiden sonra cj en az iki katı yakacak.benden söylemesi.

fronteralar nasılki isuzu almadan önce kısa şasi fronteralara takmıştım uzun şasilerde güzel aslında aracın difransiyeli çerokilerin neredeyse iki katı büyüklükte hemde bazı parçaları isuzu pick uplarla aynı zaten araçta isuzu asıllı herhalde sağlamdır fiyatlarıda çok cazip

tiskeli' Alıntı:
fronteralar nasılki isuzu almadan önce kısa şasi fronteralara takmıştım uzun şasilerde güzel aslında aracın difransiyeli çerokilerin neredeyse iki katı büyüklükte hemde bazı parçaları isuzu pick uplarla aynı zaten araçta isuzu asıllı herhalde sağlamdır fiyatlarıda çok cazip

Önler sakat, bunlarda.Dayanmaz Hamdi beyde, kırılır altında, çat çut.

hamdi abi sana bi xj gider :smiley: yada suzi nin yeni kasası ve buyuk motorlu olanı.

cj ler denildiği gibi uzun yolda problem de acabilir basına.

Hamdi abi bence bi toyota kovala benim gibi bj 60, bj70, yada 2.8 hilux.
Bende bu hayalle yatıp kalkıyorum ama bi türlü bütçeyi denkleştiremiyorum, araçlara bakıyorum fiyatı ederi ortalama şu sonra sabırla para biriktiririyorum tam o meblaya ulaşıyorum araç değerine 2-3 lira daha koymuş, altın bile okadar yükselmiyor yavv anlamadım bu işten bişi. ??? ??? ???
Bi gün kızıp başka birşey alcam ama kendimi biliyorum en ufak bi sorun yaşasam ertesi gün satar yine toyota aramaya başlarım bu yüzden aramaya devam.
Vallaha paranız varsa altına dövize değil toyota ya yatırın derim şuan altından dövizden daha çok yükseliyo :smiley: :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR