Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 904,803

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

06kalıpçı57' Alıntı:
selam alp uzun zamandır görüşemiyoz işin yogunmu eskisi gibi
06kalıpçı57' Alıntı:
pazar günüde kaçmışsın alp :-\ görseller çok güzel içinizde balık tutan oldumu

Abicim valla öyle bi işe girdimki nevrim döndü...

Neyseki eğitim bitti bugün, operasyondayız inşallah...
Vardiyaları otomatik bi sistem hazırlıyormuş, pazar izinleri -belki-

Ama beni büyük ihtimal Amerika masasına alacaklarmış. Amerikacılarda saat farkından dolayı hep gece rezervasyon alıyor. Yani pazar gündüzleri boş olmam muhtemel...

Senin hep Amir ve Kazban' la kulağını çınlatıyoruz. Kaç zamandır arayım diyorum, hep usumdasın yani, emin ol... öyle karıştımki, herkesi ihmal ettim...

Pazar günü benim gideceğim son günde netleşti. "Herkesin bi şekilde haberi var dendi -veya öyle anladım.. pardon... valla benimde kafam karıştı kim bilir kim bilmez.... siz daha çok bi araya geliyorsunuz, daha yakınsız, siz bilrsiniz.. diye düşünüyorum abi...
(olta atan oldu ama -galiba- öylesine, çıkan bişi yok :smiley:)

İlk fırsatta görüşücez abi, Pazar günü inşallah...

Saygılar, Kandilin Müberek olsun...

Etiketler

ttos' Alıntı:
alp slm,

nasılsın? hani ne oldu bizim snorkel işi ??? hala snorkel taktırmak için seni bekliyorum :smiley:

Şu izin günleri felan bi otursun, halledicem. Biraz vakit alacak o iş..... arka arkaya iki haftalık izin günlerimi ayırmam gerekecek heralde...

Hallederiz, acelesi var mı? Yok.. -diye düşünüyorum- ;)

Selamlar...

güzel bir fotoğraf karesi daha sizlerle

DSC01092.jpg

ttos' Alıntı:
alp slm,

nasılsın? hani ne oldu bizim snorkel işi ??? hala snorkel taktırmak için seni bekliyorum :smiley:

Sefer..

Ama seni beni beklemeyip taktırmaya niyetlenirsen kesin haberim olsun, o günde konuşmuştuk böyle

eminim bi faydam dokunur... bende görmüş olurum... OK?

Benim çıkmam lazım.....

Görüşürüz... :smiley: Selamlar....

Alfonse' Alıntı:
Sefer..

Ama seni beni beklemeyip taktırmaya niyetlenirsen kesin haberim olsun, o günde konuşmuştuk böyle

eminim bi faydam dokunur... bende görmüş olurum... OK?

acelem yok sen getirttinmi snorkeli? once sen bi taktırda ben oyle yaptırırım bu konuda sen daha bilinçlisin benimki biliyorsun aksesuardan öteye gecmeyecek sonucda :D

Ömer abi iyi akşamlar...
Yeni iş yüzünden kayboldum...
Bazen ara arada 2 3 ay yokolduğum olur ;) ;D

Senin anlayacağın;

"Bi Yerdeyim, Bi Gökte" ;D ;D ;D

Şimdide kapayacağım, ne zaman takılırım bilmem, ama büyük ihtimal ara ara bakarım, çok vaktimi alıyor internet...

Saygılar.. İyi akşamlar...

Alfonse' Alıntı:
Ömer abi iyi akşamlar...
Yeni iş yüzünden kayboldum...
Bazen ara arada 2 3 ay yokolduğum olur ;) ;D

Senin anlayacağın;

"Bi Yerdeyim, Bi Gökte" ;D ;D ;D

Şimdide kapayacağım, ne zaman takılırım bilmem, ama büyük ihtimal ara ara bakarım, çok vaktimi alıyor internet...

Saygılar.. İyi akşamlar...

İyi akşamlar

ttos' Alıntı:
acelem yok sen getirttinmi snorkeli? once sen bi taktırda ben oyle yaptırırım bu konuda sen daha bilinçlisin benimki biliyorsun aksesuardan öteye gecmeyecek sonucda :D

Aldım aldım.. Görüştüğümüzün ertesi günü parayı gönderim... İki gün sonrada elimdeydi....

Odamda duruyor şimdi, o bana bakıyor, ben ona ;D

Valla, açık söyleyim, ben taktırdıktan sonra, benim taktırdığım ustaya taktırman menfaatine olur kanısındayım.

Ama işi bilen, titiz bi kaportacıda kesin halleder...
Eğer beni beklemez taktırırsan birine, müsade et takacak ustayla senin iyiliğin içinde birlikte konuşalım ilk.
Bi sürü araştırdım felen, püf noktaları v.s. faydalı olur ustaya dolayısı ile sana...

;D ;D ;D Aynı şekilde, benden önce taktırırsan senin araçta bana örnek olur ;D ;D ;D

Fakat unutmaki orjinal çamurluk delinecek, orjinal filtre kazanı delinecek, ve titiz hiza alınarak cam direğine uzun parçası monte edilecek.
Bu uygulamaların geri dönüşü yok gibi, yapılacak bi hatada çok zor düzeltilir...

Montaj aşaması ÇOK önemli...

Bide sadece aksesuar olarak düşünüyorsan, bi daha düşün, çok off road donanımı olmayan grand cherokee' ye tek başına snorkel garip olabilir..
Tabi göreceli bi kavram bu, sen bilirsin, herkesin zevki ayrı... Diğer planlarını biraz gerçekleştirdikten sonra taktırabilirsin... Dursun kenarda, beklesin. Nasıl olsa akmaz kokmaz :smiley:
Konuşmuştuk...

anlastıgımız gibi seni bekliyorum alp sen taktır senin yaptırdıgın yere bende yaptırıcam ancak sende olacaksın dedigin gibi bos arac da pek hos durmayabilir belki ama zamanla yaptırırız bu arada da elimizdekileri de bosta bekletmenin gereği yok.

gecenlerde selim ummadıgımız bir yerde nehirde aracı batırdı oyle aman aman bir batma değil di ama sonucda snorkelin faydasını orada hem gormus hemde anlamıs olduk bu yuzden taktıralım gitsin ;)

şavcıoff' Alıntı:
ya sana sölemeyi unuttum gecen balıga giddiydim azbişi tut tum kilosunu sorma
gecen senenin iki katıydı sen secimden soramı gidicen tolgada geliyormu
valla şimdi ne desem boş gibi.gezenbilirin geleneksel pikniği varmış 2,3 temmuzda olmazsa o cumartesi çıkar oradanda seben alagöle pikniğe geçerim
(geçeriz) diye düşünüyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri