Alfonse
Zirve
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
Abicim valla öyle bi işe girdimki nevrim döndü...
Neyseki eğitim bitti bugün, operasyondayız inşallah...
Vardiyaları otomatik bi sistem hazırlıyormuş, pazar izinleri -belki-
Ama beni büyük ihtimal Amerika masasına alacaklarmış. Amerikacılarda saat farkından dolayı hep gece rezervasyon alıyor. Yani pazar gündüzleri boş olmam muhtemel...
Senin hep Amir ve Kazban' la kulağını çınlatıyoruz. Kaç zamandır arayım diyorum, hep usumdasın yani, emin ol... öyle karıştımki, herkesi ihmal ettim...
Pazar günü benim gideceğim son günde netleşti. "Herkesin bi şekilde haberi var dendi -veya öyle anladım.. pardon... valla benimde kafam karıştı kim bilir kim bilmez.... siz daha çok bi araya geliyorsunuz, daha yakınsız, siz bilrsiniz.. diye düşünüyorum abi...
(olta atan oldu ama -galiba- öylesine, çıkan bişi yok )
İlk fırsatta görüşücez abi, Pazar günü inşallah...
Saygılar, Kandilin Müberek olsun...
06kalıpçı57' Alıntı:selam alp uzun zamandır görüşemiyoz işin yogunmu eskisi gibi
06kalıpçı57' Alıntı:pazar günüde kaçmışsın alp :-\ görseller çok güzel içinizde balık tutan oldumu
Abicim valla öyle bi işe girdimki nevrim döndü...
Neyseki eğitim bitti bugün, operasyondayız inşallah...
Vardiyaları otomatik bi sistem hazırlıyormuş, pazar izinleri -belki-
Ama beni büyük ihtimal Amerika masasına alacaklarmış. Amerikacılarda saat farkından dolayı hep gece rezervasyon alıyor. Yani pazar gündüzleri boş olmam muhtemel...
Senin hep Amir ve Kazban' la kulağını çınlatıyoruz. Kaç zamandır arayım diyorum, hep usumdasın yani, emin ol... öyle karıştımki, herkesi ihmal ettim...
Pazar günü benim gideceğim son günde netleşti. "Herkesin bi şekilde haberi var dendi -veya öyle anladım.. pardon... valla benimde kafam karıştı kim bilir kim bilmez.... siz daha çok bi araya geliyorsunuz, daha yakınsız, siz bilrsiniz.. diye düşünüyorum abi...
(olta atan oldu ama -galiba- öylesine, çıkan bişi yok )
İlk fırsatta görüşücez abi, Pazar günü inşallah...
Saygılar, Kandilin Müberek olsun...