Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 904,188

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

dopamin' Alıntı:
Metin bey merhaba iyi geceler uyku kaçtı zaten ( HUBZUG) ne olaki de hele yoksa iyice kaçacak

Ömer Bey hayırlı geceler
bu ürünü zaten biliyorsunuzdur
kimi trifor diyor, kimi zincirli caraskal diyor ama orj. adı hubzug
yatay dikey çekmeler için çok uygun ben 4 ton olanın peşindeyim fiyatı kaliteli bir hi-jack den daha ucuz
4 ton kapasitesi olan ürünün yatay da 6 ton çekme kapasitesi var ki bu değer bizim araçları yarı beline kadar batakdan çıkarır
taşıması hı-jack den daha kolay bir yerlere tıkıştırılabilir, ağırlığı biraz fazla 19 kg civarında

TEKNIKISLEM' Alıntı:
Ömer Bey hayırlı geceler
bu ürünü zaten biliyorsunuzdur
kimi trifor diyor, kimi zincirli caraskal diyor ama orj. adı hubzug
yatay dikey çekmeler için çok uygun ben 4 ton olanın peşindeyim fiyatı kaliteli bir hi-jack den daha ucuz
4 ton kapasitesi olan ürünün yatay da 6 ton çekme kapasitesi var ki bu değer bizim araçları yarı beline kadar batakdan çıkarır
taşıması hı-jack den daha kolay bir yerlere tıkıştırılabilir, ağırlığı biraz fazla 19 kg civarında

Ha şu ırgat,ta deniyor tamam

Net Lift in sitesinden ...

HUBZUG.JPG

dopamin' Alıntı:
Güzelde şu sabit nokta olayı varya asıl o iş zor

evet maalesef çevrede sağlam bir yer olması lazım ya da yere kazık çakılacak

bu yüzden ister istemez hi-jack devreye giriyor, ama ondada araca uygulanacak yer önemli maalesef her araçta bu yok
hi-jack temelde tampona uygulansın diye tasarlanmış bir ürün, başka türlü uygulamalar araca zarar veriyor

ya da en az iki araç olmalı tek başına bir yerlere gidilmemeli ...

Bu videoyu da Amir Bey in 18000lbs lik vincine ithaf ediyorum

http://www.youtube.com/watch?v=47EEkq4ehlE&feature=related

aman Amir Hocam vinci kullanırken dikkatli ol biliyorsun hassas, ince ruhlu, buğdaysever, doğasever, seraysever (Seray Sever in konu ile alaksı yok kafiye olsun diye yazdım)
arkadaşlarımız var, üzmeyelim onları :D :D :D

yavuz-çelikel' Alıntı:
Amirim kaç paraymış bu hijek mi jekdenyolsmudur nedir?:smiley::smiley::smiley:
Yavuz,
T-MAX Hi-Jack Huma Oto'da 153TL diye yazıyor.
Ahmet ustaya sormuştum, 130TL gibi demiş idi, o motoru dağılmış Jimny için almışlar,

06kalıpçı57' Alıntı:
selam amir kardeş çok güzel harika olmuş vincin çokta kuvvetliymiş mutlu günlerde kullanırsın inşallah. ;D artık gönül rahatlığı ile her çamura ve bataklıga dalarım benim dozeri anca senin vinç kurtarır.
merhaba, özledik Abi,
her zaman hizmete hazırız istediğin zaman kurtarmaya geliriz Abim.

TEKNIKISLEM' Alıntı:
Bu videoyu da Amir Bey in 18000lbs lik vincine ithaf ediyorum

http://www.youtube.com/watch?v=47EEkq4ehlE&feature=related

aman Amir Hocam vinci kullanırken dikkatli ol biliyorsun hassas, ince ruhlu, buğdaysever, doğasever, seraysever (Seray Sever in konu ile alaksı yok kafiye olsun diye yazdım)
arkadaşlarımız var, üzmeyelim onları :D :D :D
Metin Hoca,
video güzelmiş, çok güldüm,
bu adamlar Rus herhalde, vodkayı çok kaçırmış ondan böyle.
ama büyüyünce bu 6x6 Ural'lardan almak istiyorum.

iyi akşamlar ömer kardeş sende balıkçısın galiba kurtbogazını biliyor sun.dogrudur levrek avladık arkadaşlarla o gün 8-10 tane aldık hava yagmurlu olmasa idi daha fazlada alabilirdik

iyi akşamlar hamdi abi.bizim çıragıda senin kalfaların yanına verelim oktayda pehlivan olsun.
ben olta balıkçılıgını seviyorum abi hem of road hem balık olursa benim için harika olur büyük bir aksilik olmassa mutlaka gelmek isterim.

amir kardeş.gerçektende araç 10 numara olmuş aracın görüntüsü tam arazi aracı görüntüsüne döndü.

::smiley: ;D ;Darkadaşlar krikoya felan gerek yok mehmet kardeşinizi yanınızda götürün zaten kriko gibiyim. ;D ;D

şu 48 inch olanın yer sorunu pek olmaz en azından amir ve ben için ılıca bataklığında hi jack olsaydı belkide çok kolay kurtarırdık yada fotodaki gibi durumlarda[attachment=1]

100_7743.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR