Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
Arkadaşlar merhaba
epeydir bu hi-jack meselesine bende kafa yoruyorum, bir miktar araştırma da ben yaptım, topluca alım işi olursa bende dahil olurum
bu malzeme çok kullanışlı ve olmazsa olmaz bir donanım olmasına rağmen pratik kullanımı tahmin edilenden daha zor, Amir Hocam zaten tabla vs detaylarını yazmış,
ben buna ilave olarak
- bağlantı aparatlarını
- tavsiye edilen uzunluk olarak 60" (155 cm) detayını
- bu ölçüler için 17 kg ağırlığı
- bu ürün şakaya gelmiyor, hata affetmiyor, dikkatli kullanılmalı
- özellikle vinç olarak kullanılırken çok dikkat edilmeli, mümkünse vinç olarak kullanılmamalı
- araç içinde taşıma zorluğunu
- araç dışında taşıma durumunda hırsızlık vs riskleri
yazayım,
ancak kesinlikle alınması gereken bir donanım, aksesuar olarak da çok şık duruyor
15 mayıs Sorgun göleti gezisinde foruma yeni üye olan bir arkadaş vardı, onun da adı Metin, vinç vs. konusunda bir miktar sohbet etme imkanımız oldu, çok da iyi olmuş, zira bu arkadaş Ostimde hırdavat üzerine çalışıyor, halat, sapan, vinç vs konularda yardımcı olabileceğini söylemişti, kendi aracında da bu tarz donanım kullandığı için ondan fikir, fiyat, ürün alınabilir diye düşünüyorum, aynı zamanda NetLift in Ankara yetkili satıcısıymış bilginiz olsun
ilave olarak ben hi-jack araştırması yaparken HUBZUG unda işimi görebileceğini anladım, şimdi buraya yazıp kafa karıştırmayım,
ilk bir araya geldiğimizde bu meseleyi konuşup topluca alalım derim ...
selamlar
http://www.youtube.com/watch?v=MrfbR4REV-s&feature=player_embedded#at=35