Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 908,023

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

tiskeli' Alıntı:
hi-jack almayı düşünüyorum anlayanlardan yardım herhalde alacaklarda vardır topluca halletsek
Hüseyin Abi,
ben de almayı düşünüyorum, soruşturup seni bilgilendiririm,
bildiğim kadar hepsinin çalışma prensibi aynı, zaten kaç kez kullanılacak ama lazım olduğu zman da çok işe yarayacaktır.
Hi-Jack takılacak yeri olmayan araçlar için 2 ayrı ekipman var, resimdeki gibi,

[attachment=1]
bu aracın altına giriyor, mesela şaseden kaldırabilir,

[attachment=2][attachment=3]
bu da jant'tan kaldıran cinsinden.

çamur ve balçık olan zeminde aracın ağırlığı Hi-Jack'in çamura batmasına neden oluyor, bunun için de tabla gerekiyor, sert leştirilmiş dayanımı fazla olan plastikten tablalar var ama fiyatları nerdeyse Hi-Jack ile aynı, en azından 100TL üzerinde, bu sorunu da bir kalın tahta tabla ile çözebiliriz ama üzerinde Jack'in ayağını sabit tutacak bi şey olmaso gerekiyor, sanırım köşebent ile çözülebilir, hatta civatalı yapılırsa tablanın üzerinde bir fazlalık yapmaz, ayrıca tablayı takoz olarak da kullanabiliriz.

pr_01_420_max.jpg

344_2.jpg

pr_02_420_max.jpg

selam hamdi abi.yeğenlerinle ve oğullarınla ne kadar gurur duysan azdır.hepsi aslan parçası gibi.ALLAH nazardan korusun yeğenlerimizin başarılı olmaları duamdır.
Gezinizde çok güzel olmuş görseller için teşekkürler.

selam amir kardeş çok güzel harika olmuş vincin çokta kuvvetliymiş mutlu günlerde kullanırsın inşallah. ;D artık gönül rahatlığı ile her çamura ve bataklıga dalarım benim dozeri anca senin vinç kurtarır.

alp nerdesin kardeş! gözükmüyorsun özlettin kendini sende benim gibi vakit bulamıyorsun herhalde.

hamdi abi gidecegin yer akarsumu yoksa göl gibi mi ve ne tür balıklar var biliyosun ben balık işini çok seviyorum haberdar edersen sevinirim

06kalıpçı57' Alıntı:
selam hamdi abi.yeğenlerinle ve oğullarınla ne kadar gurur duysan azdır.hepsi aslan parçası gibi.ALLAH nazardan korusun yeğenlerimizin başarılı olmaları duamdır.
Gezinizde çok güzel olmuş görseller için teşekkürler.
a.s. güzel temenni için teşekkürler.yeğenler iki senedir bu işin içindeler dolayısıyla meyve almaya başladılar.
tuna daha üç ay oldu.
çaya gelince.yer,yer gölet kısımları var yol dar olduğu için pek dikkatimi veremedim.ama kamp için güzel biryer.
gideceğim zaman dostlara duyuru yapacam.sen ogünlerde topiğe giremezsen bi alo derim sana.

Arkadaşlar merhaba

epeydir bu hi-jack meselesine bende kafa yoruyorum, bir miktar araştırma da ben yaptım, topluca alım işi olursa bende dahil olurum

bu malzeme çok kullanışlı ve olmazsa olmaz bir donanım olmasına rağmen pratik kullanımı tahmin edilenden daha zor, Amir Hocam zaten tabla vs detaylarını yazmış,
ben buna ilave olarak
- bağlantı aparatlarını
- tavsiye edilen uzunluk olarak 60" (155 cm) detayını
- bu ölçüler için 17 kg ağırlığı
- bu ürün şakaya gelmiyor, hata affetmiyor, dikkatli kullanılmalı
- özellikle vinç olarak kullanılırken çok dikkat edilmeli, mümkünse vinç olarak kullanılmamalı
- araç içinde taşıma zorluğunu
- araç dışında taşıma durumunda hırsızlık vs riskleri
yazayım,
ancak kesinlikle alınması gereken bir donanım, aksesuar olarak da çok şık duruyor :smiley:

15 mayıs Sorgun göleti gezisinde foruma yeni üye olan bir arkadaş vardı, onun da adı Metin, vinç vs. konusunda bir miktar sohbet etme imkanımız oldu, çok da iyi olmuş, zira bu arkadaş Ostimde hırdavat üzerine çalışıyor, halat, sapan, vinç vs konularda yardımcı olabileceğini söylemişti, kendi aracında da bu tarz donanım kullandığı için ondan fikir, fiyat, ürün alınabilir diye düşünüyorum, aynı zamanda NetLift in Ankara yetkili satıcısıymış bilginiz olsun

ilave olarak ben hi-jack araştırması yaparken HUBZUG unda işimi görebileceğini anladım, şimdi buraya yazıp kafa karıştırmayım,

ilk bir araya geldiğimizde bu meseleyi konuşup topluca alalım derim ...

selamlar

http://www.youtube.com/watch?v=MrfbR4REV-s&feature=player_embedded#at=35

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

SON KONULAR

Geri