Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 911,843

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

cumhurkose@msn.com' Alıntı:
hehehe onu okuyunca anlamıştım zatene :D
gelen ses gıcırtı ve vuruntuya benziyor... :smiley: yinede güldüm :D hehehe
Katılıyorum Eğitim Şart !!! :smiley:

NOT: Kuzgun değil Kunduz :D ... bu arada aramızda Boraban değil Borabay :D (aramız da heee ;) kızmak yok bilgilendirme amaçlıdır :smiley: )

HAY BİN KUNDUZ (tevellütü kurtaranlar bu deyimi hatırlayacak), tamam o vakit Kunduz a gitmeden baktıralım bence yaprakların arasındaki plastikler değişip, civatalar tekrar elden geçip sıkılınca sesler gidecek, ustası daha iyi bilir tabii.
hadiiii bak şimdi, Boraban değil tabiiki, onu ben demedim, Borabay da değil (var öyle bir yer ama, orası değil) Boraboy dur doğrusu :D :D

Etiketler

ttos' Alıntı:
guzel geziler yapıyorsunuz tebrikler arkadaslar aynen devam :smiley:

ancak bi zamanlar ZİRVE olanlar 100 olanlar biseyler yapıyorlardı gezilerde tam hatırlayamadım hatırlayan arkadaslar varmı ;D ;D ;D

Sefer Bey merhaba,

dar alanda kovalıyoruz işte bir şeyler, bakmayın siz ortalığın tenha olduğuna gezi haberi yayılınca canavarlar çıkıyor ortaya :D

işin gerçeği dalya diyenlerden bir şey gördüğümüz yok, bu durumu yaşayıp bilenler hatırlasın ya da hatırlatsın bize

ttos' Alıntı:
guzel geziler yapıyorsunuz tebrikler arkadaslar aynen devam :smiley:

ancak bi zamanlar ZİRVE olanlar 100 olanlar biseyler yapıyorlardı gezilerde tam hatırlayamadım hatırlayan arkadaslar varmı ;D ;D ;D
katılımını bekliyoruz,önce sen tadına bakmalısın o yüzden :D

TEKNIKISLEM' Alıntı:
Sefer Bey merhaba,

dar alanda kovalıyoruz işte bir şeyler, bakmayın siz ortalığın tenha olduğuna gezi haberi yayılınca canavarlar çıkıyor ortaya :D

işin gerçeği dalya diyenlerden bir şey gördüğümüz yok, bu durumu yaşayıp bilenler hatırlasın ya da hatırlatsın bize

son_kral_54' Alıntı:
katılımını bekliyoruz,önce sen tadına bakmalısın o yüzden :D

cumhurkose@msn.com' Alıntı:
hehehe onu okuyunca anlamıştım zatene :D
gelen ses gıcırtı ve vuruntuya benziyor... :smiley: yinede güldüm :D hehehe
Katılıyorum Eğitim Şart !!! :smiley:

NOT: Kuzgun değil Kunduz :D ... bu arada aramızda Boraban değil Borabay :D (aramız da heee ;) kızmak yok bilgilendirme amaçlıdır :smiley: )

ve diger arkadaslar ;)

bi katılım yaptımmı cook calısmanız gerek cookk :D :D :D

Bugün şaşmaza arabamın yanına uğradım, büyük ihtimal yarın çıkıyo.
aracımın yapım görselleri aşağıdaki linkde.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-95-grang-cherokee-5-2-44115528/detay/

yavuz ben artık çok fazla nete giremiyorum bide dağ tırmanıp iniyoruz onun içinde haftada 4 gün spor idman yapıyorum. ;D psikopata bağladım yani :D ee etkinlikmi yookbenmi kaçırıyorum derken buraya bi mesaj atayım dedim ee bende varım diye :D banada haber verin ama :D

cidowsky' Alıntı:
yavuz ben artık çok fazla nete giremiyorum bide dağ tırmanıp iniyoruz onun içinde haftada 4 gün spor idman yapıyorum. ;D psikopata bağladım yani :D ee etkinlikmi yookbenmi kaçırıyorum derken buraya bi mesaj atayım dedim ee bende varım diye :D banada haber verin ama :D

ne dağı ne tepesi anlat bakalım

dağcılık moderatörlerinden muratı efe abiyi tanırmısınız bilmem istanbul ve karadeniz ereğliden arkadaşlar bide güncel var onlarla hasandağı, emler, erciyes, niğde aladağlar, ağrı programı var bu yıl. zaten geçmiştede küçük çaplı kamplara ve tırmanışlara gitmiştim onlarla bu yılda öle bi plan yapınca verdim kendimi spora idmana ;D

cidowsky' Alıntı:
dağcılık moderatörlerinden muratı efe abiyi tanırmısınız bilmem istanbul ve karadeniz ereğliden arkadaşlar bide güncel var onlarla hasandağı, emler, erciyes, niğde aladağlar, ağrı programı var bu yıl. zaten geçmiştede küçük çaplı kamplara ve tırmanışlara gitmiştim onlarla bu yılda öle bi plan yapınca verdim kendimi spora idmana ;D

:smiley::smiley: kolay gelsin.

Yavuz Merhaba,
nasıl gidiyor?
Abi KC'den taşındınmı?
arabayı göremiyorum, geçenlerde 5. etapta gördüm senin arabanı.

Amir Ganjavi' Alıntı:
Yavuz Merhaba,
nasıl gidiyor?
Abi KC'den taşındınmı?
arabayı göremiyorum, geçenlerde 5. etapta gördüm senin arabanı.
evt Amir 5. etap Age'ye taşındım annemlere yakın. Çocuklar için.

teşekkürler yavuz abi senin ufaklıklar nasıllar :D bu aralarda bi etkinlik varmı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR