Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 911,850

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

tabii bu arada merkez tppiği terk etmeyelim.
ne gelen var ne giden. :eek:

« Yanıtla #3691 : 24 Nisan 2011, 23:45:48 »
(ben kenardan giderim,yol sizin olsun)

bizde özgürün yeni aldığı ve yükseltme yaptığı 5.2 sini deneyecez sanırım kıyıda,köşede.
belkide yenikent tarafından dalar,kazan'a sonra kılıçlar köyünü ararız.dağ,tepe turlarız işte.

Etiketler

son_kral_54' Alıntı:
tabii bu arada merkez tppiği terk etmeyelim.
ne gelen var ne giden. :eek:

« Yanıtla #3691 : 24 Nisan 2011, 23:45:48 »
(ben kenardan giderim,yol sizin olsun)

bizde özgürün yeni aldığı ve yükseltme yaptığı 5.2 sini deneyecez sanırım kıyıda,köşede.
belkide yenikent tarafından dalar,kazan'a sonra kılıçlar köyünü ararız.dağ,tepe turlarız işte.

Hayırlı Cuma lar Ankara

Hamdi Bey aracı Akçaali de deneyelim, pazar günü Özgür Bey ve siz de gelin, ...

selam nasılsın hamdi abi iyisindir inşallah, abi bu ara görüşemiyoruz.cumartesi beni cepten ararsan memnun olurum 0530-419-68-63

TEKNIKISLEM' Alıntı:
Cumhur merhaba

sol ön makasda biraz kayma vardı epeydir, karşıdan bakınca küpeler şaşı bakıyor, sanıyorun dayak istiyorlar :D

o bakımdan sordum, yoksa emektarın derdi yok Allaha şükür

:smiley: aman olmasın ;) ... gezi fotolarına bakıyordum bir yandan yaw süpermiş yine kaçırdık heeee...

bir ara benim makaslara da bir bakıver dayak istiyorlar mı ? diye ok? :smiley:
bir de garip sesler geliyor... dönerken çukurlara girdiğimde filan... kolay bir çözümü vardır diye tahmin ediyorum...

şu eğitim bir bitmedi biteydi fixe bağlayacağım yine ;)

cumhurkose@msn.com' Alıntı:
:smiley: aman olmasın ;) ... gezi fotolarına bakıyordum bir yandan yaw süpermiş yine kaçırdık heeee...

bir ara benim makaslara da bir bakıver dayak istiyorlar mı ? diye ok? :smiley:
bir de garip sesler geliyor... dönerken çukurlara girdiğimde filan... kolay bir çözümü vardır diye tahmin ediyorum...

şu eğitim bir bitmedi biteydi fixe bağlayacağım yine ;)

yahu ne deym şimdi ben sana Sehat ile sana mansiyon verdik zaten ::smiley:
bence Kuzgun a gitmeden baktıralım, hem makaslara hem de viraj demirlerine iyi olur, gelen ses şıkırtı tı mı, gıcırtı mı, vuruntu mu, gülme ciddiyim
heheheheh Allah zihin açıklığı versin, eğitim şart tabii

TEKNIKISLEM' Alıntı:
yahu ne deym şimdi ben sana Sehat ile sana mansiyon verdik zaten ::smiley:
bence Kuzgun a gitmeden baktıralım, hem makaslara hem de viraj demirlerine iyi olur, gelen ses şıkırtı tı mı, gıcırtı mı, vuruntu mu, gülme ciddiyim
heheheheh Allah zihin açıklığı versin, eğitim şart tabii

hehehe onu okuyunca anlamıştım zatene :D
gelen ses gıcırtı ve vuruntuya benziyor... :smiley: yinede güldüm :D hehehe
Katılıyorum Eğitim Şart !!! :smiley:

NOT: Kuzgun değil Kunduz :D ... bu arada aramızda Boraban değil Borabay :D (aramız da heee ;) kızmak yok bilgilendirme amaçlıdır :smiley: )

guzel geziler yapıyorsunuz tebrikler arkadaslar aynen devam :smiley:

ancak bi zamanlar ZİRVE olanlar 100 olanlar biseyler yapıyorlardı gezilerde tam hatırlayamadım hatırlayan arkadaslar varmı ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR