Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 912,109

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

murat çelik' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D yuppiiiiiiiiiii ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ya sen az degılsın haaa ama çokkkkkk eğleneceliiii ;D ;D ;D ;D

dopamin' Alıntı:
Merhaba selim bey aynen katılıyorum sana

abı ben ufaktan başladım tam organıze olduktan sonra bankadakı arkadaşlarımla bırlıkde yapcaz bı seyler ankaralife dergısınde bır arkadaş var onada ulaşmaya calışcaz bakalım

Etiketler

mserdemir' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ya sen az degılsın haaa ama çokkkkkk eğleneceliiii ;D ;D ;D ;D

abı ben ufaktan başladım tam organıze olduktan sonra bankadakı arkadaşlarımla bırlıkde yapcaz bı seyler ankaralife dergısınde bır arkadaş var onada ulaşmaya calışcaz bakalım

Çamsakızı çoban armağanı benimde bir katkım olur netleşince bildirirsen

tamam abı organıze oldugumuz zaman haber verırım

cumhurkose@msn.com' Alıntı:
Teşekkürler Erhan,
Valla çok keyifliydi... ben gezinin her türlüsüne varım... keşke orada olsaydım demek yerine orada olalım ;)

Ben her pazar kim etkinlik yaparsa takılıyorum... geçen hafta da senin yönlendirmen üzerine İğmir gezisine katılmıştım onun için de ayrıca teşekkürler ;) orada da çok keyif alıp eğlendik... ~30-40 cm kar ve çamurda aracımı test etmiş oldum :smiley: gayet başarılıydı... ;)

gezinin keyifli geçtiğine sevindim

ttos' Alıntı:
ama ne yardımı yapabiliriz ???

akşam eve gidince bi kitaplara kıyafetlere bakmayı dusunuyorum aklına baska birseyler gelen varmı acaba?

ordudaki öğretmenimiz hüsnü beyin yazısını aşağı kopyaladım ; bir okuyun sonra bakalım neler yapabiliriz

Sayın yardım severler

Okulumuzun kırsal bölgede olması bizleri ve çocukları olumsuz yönde etkilemektedir. Bölgemizde yaşayan insanların büyük çoğunluğu maddi imkânsızlıklarla mücadele etmekte. Hatta bazı veliler bu sebepten çocuklarını okula göndermemekte. Okula devam eden öğrencilerin çoğunluğunun ihtiyaçlarını yerel imkânlarla karşılamaya çalışmaktayız. Ülkemizin geleceği için gençlerin öneminin sizler tarafından da öncelikle dikkate alındığının farkındayız. Okulumuza sağlayacağınız her türlü imkân yerine ulaşacağından şüpheniz olmasın.Okul mevcudumuz 320 bu yıl 32,bir önceki yıl 40’ın üzerinde kendi imkânlarımızla öğrencilerimizi üniversiteli yaptık. Haftanın yedi günü öğrencilerimizi sınavlara hazırlamak için kurs düzenlemekteyiz. Ancak bu konuda da materyal sıkıntısı çekmekteyiz. Kütüphanemizi yeni kurduk,çok sayıda kitaplara ihtiyacımız var.dolabınızda kullanmadığınız ğiyim elbiseleriniz varsa onlarıda yollayabilirsiniz,arkadaşlarınızda olabilir,ihtiyacı olan çok sayıda öğrencilerimiz var.Sizlerin eğitime verdiği desteği bildiğimizden, bizlere bu konularda yardımcı olmanızı temenni eder, personelim ve öğrencilerim adına teşekkür eder, saygılar sunarım.

Kabataş Lisesi
Kabataş/ORDU
HÜSNÜ ÇELİK
05557171919
Faks: 04526945209

hıc kımse yok yıne yaff mıllet neredesınızz teaa allahım yaf

aman bende beklımecem bundan sonra bırılerı gelır ıkı muhabbetederız dedık yıne kımse yok

dopamin' Alıntı:
Selim bey biz kimse değilmiyiz

abı aşkolsun ben yazdıgımda kımse yoktu sen burda olsan yazarmıyım oyle sey dırek halını hatırını sorarım

mserdemir' Alıntı:
abı aşkolsun ben yazdıgımda kımse yoktu sen burda olsan yazarmıyım oyle sey dırek halını hatırını sorarım

Selim bey tekrar merhaba bilgisayarım problem çıkartıyor cevap yazana kadar kayboldunuz

dopamin' Alıntı:
Selim bey tekrar merhaba bilgisayarım problem çıkartıyor cevap yazana kadar kayboldunuz

benım yazıdıgımda kımse yoktu

ee abı ne yapıyorsun nasılsın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,792
Kayıtlı Üye Sayımız
166,605
Kaydolan Son Üyemiz
by sarsılmaz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR