Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 912,125

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

sefer abı hoşgeldın ee nası oldun ıyımısın aman dıkkatet kendıne

bende sabahtdan berı tek basıma duruyordum sıkıldım

Etiketler

ttos' Alıntı:
gunaydın arkadaslar :smiley:

erhan ın gostermis olduğu topik e gercekten de bi el atmak gerek ankara olarak neler yapılabilir yapmamız gerek fikirleri olan varsa paylasımda bulunulursa cok guzel olur :smiley:

ordudakı okula yapılacak yardıma sonuna kadar varım

mserdemir' Alıntı:
sefer abı hoşgeldın ee nası oldun ıyımısın aman dıkkatet kendıne

bende sabahtdan berı tek basıma duruyordum sıkıldım

aykata iken biraz daha iyiyim eve giripte oturmaya baslayınca uzanmaya baslayınca ağırlasıyorum :( istirahatte iken vucut kendini bırakıyor tamamen sanırım :smiley:

mserdemir' Alıntı:
ordudakı okula yapılacak yardıma sonuna kadar varım

ama ne yardımı yapabiliriz ???

akşam eve gidince bi kitaplara kıyafetlere bakmayı dusunuyorum aklına baska birseyler gelen varmı acaba?

ttos' Alıntı:
ama ne yardımı yapabiliriz ???

akşam eve gidince bi kitaplara kıyafetlere bakmayı dusunuyorum aklına baska birseyler gelen varmı acaba?

bolbol kitap ,yenı veya eski kıyafet,eğitim cd lerı olabılırse bılgısayar bunun gıbı seyler

veyada öğretmenle görüşülür neye ıhtıyac varsa öğrenılır ,bunları karşılayacak kadar para toplanır.ihtiyaç olan ürünler toptan alınır (daha fazla sey alabılırız toptan oldugu ıcın) ,bır kargo fırmasıyla anlaşılır ve ıhtıyaclar sahıplerıne ulaşır

kımse yok sabahtan berı boşboş duruyorum kımsenın gelıp gıttıgıde yok sefer abı vardı oda uzadı sımdı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,792
Kayıtlı Üye Sayımız
166,605
Kaydolan Son Üyemiz
by sarsılmaz

SON KONULAR

Geri