Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
gule gule
şavcıoff' Alıntı:Arkadaşlar kaçtım ben bay bay
gule gule
şavcıoff' Alıntı:Arkadaşlar kaçtım ben bay bay
Şevki abi süper olur. Sizin orayı kardeşlerime de anlattım onlarda gelmek istiyorlar. Rampa, çamur, tepecikler oyun için her şey mevcut ben çok beğendim valla. Üstelik çok uzakta değil.şavcıoff' Alıntı:Fatih sen erken gittin diye yarım oldu tekrarlayalım senin için.Tadını çıkartmak için
bu sefer.
tanyolu' Alıntı:Şevki abi süper olur. Sizin orayı kardeşlerime de anlattım onlarda gelmek istiyorlar. Rampa, çamur, tepecikler oyun için her şey mevcut ben çok beğendim valla. Üstelik çok uzakta değil.
tam zamanında yetiştim. Ankara ya vardığımda da Şevki abiyi arayarak haber vermiştim zatenttos' Alıntı:fatih fazla gorusemedik o gun donuste yetisebildinmi ise?
tanyolu' Alıntı:Yalnız gezi şu benim 17:00-01:00 nöbetine denk gelmesinde
Üç haftada bir bu nöbetim oluyor malesef tam zamanında yetiştim. Ankara ya vardığımda da Şevki abiyi arayarak haber vermiştim zaten
tuncerersoy' Alıntı:herkese iyi geceler ben kaçar, izin bitti yarın iş tekrar başlıyor :'(
tanyolu' Alıntı:Bende kaçar hayırlı geceler
brothers' Alıntı:günaydın ankara
hava buz gibi ; her yer buzzz
dopamin' Alıntı:sizede günaydın erhan bey kar tatili uyku kaçtı şeytan dürtüyor aklım ılıcada kaldı
sizlerede günaydın ismail bey.mdr' Alıntı:Günaydın Ankara..
Günaydın arkadaşlar..
nasıl yollarınız tuzlanmış mı..? tadına baktınız mı ? ;D
şimdi dikkatimi çekti bu foto,muhteşem bişeymiş 5 tane batan chorekenin kurtarıcısı suzi ;D ;D ;D ;D ;D seliimmmm iyi bakbrothers' Alıntı:ömer bey durum öyle gösteriyorki ılıca işini tekrar ele alacağız ; tabi cherokee kullanan arkadaşlar ne düşünür bilemem ;D ;D ;D
brothers' Alıntı:şaka şaka
tabiki takım olarak gidip rövanşı alacağız