Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 909,685

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

şavcıoff' Alıntı:
Fatih sen erken gittin diye yarım oldu tekrarlayalım senin için.Tadını çıkartmak için
bu sefer.
Şevki abi süper olur. Sizin orayı kardeşlerime de anlattım onlarda gelmek istiyorlar. Rampa, çamur, tepecikler oyun için her şey mevcut ben çok beğendim valla. Üstelik çok uzakta değil.

tanyolu' Alıntı:
Şevki abi süper olur. Sizin orayı kardeşlerime de anlattım onlarda gelmek istiyorlar. Rampa, çamur, tepecikler oyun için her şey mevcut ben çok beğendim valla. Üstelik çok uzakta değil.

fatih fazla gorusemedik o gun donuste yetisebildinmi ise?

Yalnız gezi şu benim 17:00-01:00 nöbetine denk gelmesinde ;)
Üç haftada bir bu nöbetim oluyor malesef :mad:
ttos' Alıntı:
fatih fazla gorusemedik o gun donuste yetisebildinmi ise?
tam zamanında yetiştim. Ankara ya vardığımda da Şevki abiyi arayarak haber vermiştim zaten

tanyolu' Alıntı:
Yalnız gezi şu benim 17:00-01:00 nöbetine denk gelmesinde ;)
Üç haftada bir bu nöbetim oluyor malesef :mad:tam zamanında yetiştim. Ankara ya vardığımda da Şevki abiyi arayarak haber vermiştim zaten

sevindim :smiley:
tuncerersoy' Alıntı:
herkese iyi geceler ben kaçar, izin bitti yarın iş tekrar başlıyor :'(

abi ne zaman geldin ki gidiyorsun :smiley: iyi geceler.

Günaydın Ankara..

Günaydın arkadaşlar..

nasıl yollarınız tuzlanmış mı..? tadına baktınız mı ? ;D

dopamin' Alıntı:
sizede günaydın erhan bey kar tatili uyku kaçtı şeytan dürtüyor aklım ılıcada kaldı

ömer bey durum öyle gösteriyorki ılıca işini tekrar ele alacağız ; tabi cherokee kullanan arkadaşlar ne düşünür bilemem ;D ;D ;D

DSCF6998.jpg

günaydın herkeze.
ufukta mart 20 tekrar ılıca görünüyor desenize. ;)
mdr' Alıntı:
Günaydın Ankara..

Günaydın arkadaşlar..

nasıl yollarınız tuzlanmış mı..? tadına baktınız mı ? ;D
sizlerede günaydın ismail bey.
ana yollar açık olmasına açıkta kaldırımlar buz pateni yapın diyor.

brothers' Alıntı:
ömer bey durum öyle gösteriyorki ılıca işini tekrar ele alacağız ; tabi cherokee kullanan arkadaşlar ne düşünür bilemem ;D ;D ;D
şimdi dikkatimi çekti bu foto,muhteşem bişeymiş :D :D :D 5 tane batan chorekenin kurtarıcısı suzi ;D ;D ;D ;D ;D seliimmmm iyi bak ;)

DSCF6998.jpg

brothers' Alıntı:
şaka şaka
tabiki takım olarak gidip rövanşı alacağız ;) ;) ;)

Fazla açmadan arayı yakın zamanda bekleriz

tabi bu şüreçte eksik malzemesi olanlar( u mapa çekme halatı kriko kürek vs) ben dahil tamamlamak lazım gibi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR