Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 909,685

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Etiketler

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

mart 20 elmadag mı :smiley:

anlasıldı biz bu ankara grubu sayesinde bu gidişle kazandıgımızı araca yakıta ve sucuga yatıracağız :D :D :D

ttos' Alıntı:
mart 20 elmadag mı :smiley:

anlasıldı biz bu ankara grubu sayesinde bu gidişle kazandıgımızı araca yakıta ve sucuga yatıracağız :D :D :D
gurubun birlikteliğini bozmayalım diye benide listeye yazabilirsiniz. 2 kişi kızımla beraber

Hamdiciğim binayı teslim edeceğim iskanı alıyorum.O yüzden
biraz yoğunum.Hiç bakamadım halata.Yapılır sanırım.Şu binayı bir teslim edeyim.
Ondan sonra bu işlere bakarız.

Metin Bey liste diye bir şey yok.O günkü bütün ekip kaldığımız yerden
devam edeceğiz.Senin sayendede herkese iletmiş oldum.

şavcıoff' Alıntı:
Sefer Bey kuzuları yazın yapalım, meyve sebze çıkdığında.

tmm sevki bey ben kuzu işine takıldım uzun zaman oldu soyle kuzu cevirme yapmayalı :smiley:

hamdi abi elmadağ yerine yine ılıca tarafınamı yonelsek şevki beyinde dediği gibi kalınan yerden devam olsun :smiley:

Arkadaşlar en fazla yarım saatimizi alır bizim ora.
Offroad yapmak için 2 saat asfaltta gitmek pek de iyi değil.
Bu gezi ise çok doğru olur.4saat bile gideriz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR