Ankara Grubu Off-Road Etkinliği Duyurusu (16 Ocak 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 525
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,702
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ankara Grubu Off-Road Etkinliği Duyurusu (16 Ocak 2011)

herkeze gunaydınnnn !!!! ne muhabbet oluyo aksamları ben saat 6 ya kadar burda nobet tutuyorum kımse yok 6 dan sonra muhabbet gırla kıskandım valla

hamdi abı kazan yolundakı ılk petrol derken ben cozemedım o olayı ıstanbul yolunun otoban cıkısına degılde devlet yoluna dogru takıpederkenkı ılk petrolmu yanı sol taraf otobana donuyor dırek devlet yolu yanı o kavsagı gectıkden sonrakı ılk petrol oylemı

Etiketler

mserdemir' Alıntı:
herkeze gunaydınnnn !!!! ne muhabbet oluyo aksamları ben saat 6 ya kadar burda nobet tutuyorum kımse yok 6 dan sonra muhabbet gırla kıskandım valla

hamdi abı kazan yolundakı ılk petrol derken ben cozemedım o olayı ıstanbul yolunun otoban cıkısına degılde devlet yoluna dogru takıpederkenkı ılk petrolmu yanı sol taraf otobana donuyor dırek devlet yolu yanı o kavsagı gectıkden sonrakı ılk petrol oylemı
gece yarılarına kadar vazife basındayız gunaydın

günaydın abilerim,Hayırlı cumalar :smiley:

gunaydın tunacım nasılsın

ıyı valla ne olsun pazar gununu beklıyoruz sabırsızlıkla bak kameranın şarjını falan hallet guzel karelar beklıyoruz senden ;D

mserdemir' Alıntı:
ıyı valla ne olsun pazar gununu beklıyoruz sabırsızlıkla bak kameranın şarjını falan hallet guzel karelar beklıyoruz senden ;D
aynen bende sabırsızlıkla bekliyorum da kameranın şarjı full olucak inşallah tabi hamdi bey yarın batarya almayı unutmassa :D gerçi bu batarya bitik ama 30 dk çeker rahat :smiley: olsun yinede alsın bi batarya :D burdan da sesleniyorum hamdi beye :D :D

TnaTkmen' Alıntı:
aynen bende sabırsızlıkla bekliyorum da kameranın şarjı full olucak inşallah tabi hamdi bey yarın batarya almayı unutmassa :D gerçi bu batarya bitik ama 30 dk çeker rahat :smiley: olsun yinede alsın bi batarya :D burdan da sesleniyorum hamdi beye :D :D

hamdı abı ıyı kotu babalık yapıyor zaten

öyle degılmı tuna

mserdemir' Alıntı:
hamdı abı ıyı kotu babalık yapıyor zaten

öyle degılmı tuna
evet evet yapıyor :D :D allahtan bir şey olmadı o gün :D

Çok teşekkür ediyorum Hamdi Abi, bu arada sadece binek aracım olduğu için ben de arabasız geleceğim :( :eek:

The_Men' Alıntı:
zerrin hanım sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız,
Diğer arkadaşlardan ses yok,4x4 canavarı çiğdem hanım filan olucaktı öyle hatırlıyorum :D
arabasız gelecek arkadaşları misafir edebiliriz.

mserdemir' Alıntı:

çevre yolundan ayrılıp kazan yoluna girildiği anda ilk petrolde buluşacağız.
veya fatihin dedi gibi istanbul yolundan sincan kavaşagına girerkenki köşedeki petrolde buluşabiliriz büyük ekmek olan hangisi uygunsa muratlar kazan yolunda bekler.
muhabbet edeyim dediydim lakin bizim kolluk yok ortalıkta.sucuk,ekmekmi yemeğe gitti ne? ;D

The_Men' Alıntı:
çevre yolundan ayrılıp kazan yoluna girildiği anda ilk petrolde buluşacağız.
veya fatihin dedi gibi istanbul yolundan sincan kavaşagına girerkenki köşedeki petrolde buluşabiliriz büyük ekmek olan hangisi uygunsa muratlar kazan yolunda bekler.
muhabbet edeyim dediydim lakin bizim kolluk yok ortalıkta.sucuk,ekmekmi yemeğe gitti ne? ;D

tuh yoklamayı kacırmısım ;D ;D valla o buyuk ekmegın orda buluşursak daha ıyı olur cunku orda alışverış yapılacak yerde var kahvaltı yapamayan arkadaşlar borek corek alır benzın alan olur ekmek falan alırız bence buyuk emekmegın orda buluşalım sanırım orasıda opet

Büyük ekmeğin olduğu yerin adı TAYMEK, buluşma noktası orası olursa iyi olur, sonra konvoy olarak rahatça gidilir..

ceranus' Alıntı:
Büyük ekmeğin olduğu yerin adı TAYMEK, buluşma noktası orası olursa iyi olur, sonra konvoy olarak rahatça gidilir..

bencede cok ıyı olur

bu gun saat 18:00 a kadar kesınleştırırsek ıyı olur yarın ınternete gıremeyebılırım ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR