mehmet cakmak
Kara kara düşünürken kara pantere sahip oldum
Ynt: Ankara Grubu Off-Road Etkinliği (16 Ocak 2011)
ok abi görüşürüz
ok abi görüşürüz
evet biraz çekici görevi yaptık,benimle beraber murat ve mehmet'te o işi üslendiler.sende olsaydın dörde çıkardı kurtarıcılartiskeli' Alıntı:hamdi abi görüntülere göre gurubun hızırı olmuşsun isuzuda mustafa abinin anca çam dikmeye yarayan defenderi gibi her yere saplanmış
Alp merhaba Isuzunun durumunu merak edenler için güzel açıklama yapmışsın .Alfonse' Alıntı:Kezbannnn, Amirrrrr, Yeğenim Efe...
Süpersiniz be, kim tutar sizi...
"İki çekerim mekerim ama her bi yere gider gelirim" yani...
Süpersiniz be, kim tutar sizi...
Patlak lastikle uzun süre yol almak aynı akstaki, hatta bazen kasılmadan dolayı diğer akstaki ayna mahrutiyi bozar... Şanslısınız...
Ayrıca elektrik/elektronik 4 çeker seçen sisteminiz makinanızın -patlak lastikten dolayı- tekerleklerindeki devir farkını görüp sistemi korumaya almış, orta defransiyeli kapamış... Şanslısınız...
Zaten, bence, Amir şanslı , Kezban şanslı , Efe ayrı bi şanslı
The_Men' Alıntı:ya arkadaşlar benim krallık bir düştü pir düştü.bir daha ayağa kalkamadı bi el atında kaldıralım yahu
aslında düşünüyordum,lakin pazar günü açılış işi çıktı.murat çelik' Alıntı:hamdi abi sorgun için ne diyorsun
lbrothers' Alıntı:abi okadar dedik sana krallığı bırakma diye dinlemedin
sak sak yapmayamı gidiyoruz abiThe_Men' Alıntı:aslında düşünüyordum,lakin pazar günü açılış işi çıktı.l
eh neyapalım direniyoz şimdi krallık düşmesin diye ;D