Ankara Grubu Off-Road Etkinliği (16 Ocak 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TnaTkmen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 423
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,080
Ynt: Ankara Grubu Off-Road Etkinliği (16 Ocak 2011)

bende mediamarkt'dan aynı fiyata aldım, bir de şu var bu aselsan telsizlerde birsürü ara kanallar var, ara kanallara ayarladığımız zaman diğer frekanslardan kurtularak görüş mesafemizi artırıyoruz...

Etiketler

mehmet cakmak' Alıntı:
Peki ne alayım abi az önce mediamarka sordum cobra 975 ellerinde var ve 199 tl diyorlar ne dersiniz alayım mı? yoksa araçiçi olanından mı alayım?

kesinlikle oradan alma daha hesaplı veren aselsan bayileri var ; ben acsteknoloji adında biryerden aldım birde oraya bak

bende cb telsiz var hatta sizinkilerle test ettik çalışıyordu erhanın aracındaki telsizle. birde benim arkadaşımda var cb hatta anteni bende dükkanda şuan ama markası modeli nedir bilmiyorum araştırıyım birde ne ister soruyum uygun gelirse bakabilirsiniz

mehmet cakmak' Alıntı:
telefonu varmıdır abi?

telefon numarası 472 62 76 incelemek istersen http://www.aselsancobrapmrtelsiz.com/sayfa/aselsan-cobra-mt975-el-telsizi-pmr-lisanssiz-telsiz-aselsancobramt975eltelsizi.htm adresinden bakabilirsin

serkan bu arada sende baklava için sırada gibisin 91 mesaj olmuş 100 e az kalmış ;D ;D ;D

erhan 1000 mesaj yapan ne alacak bakıyorum sen yaklasıyorsun ;D

baklava size kurban olsun ilk bululmada baklavalar benden bu arada erhan abi o firmayı aradım 185 diyor aşağı inmiyor.

ttos' Alıntı:
erhan 1000 mesaj yapan ne alacak bakıyorum sen yaklasıyorsun ;D

ya sen geldin kaçıyor gibi oldu yine ;D ;D ;D mesaim bitti evden katılırım artık ; 1000 mesajdada canınız sağolsun arkadaşlar yaparız ne gerekirse ;)

Birde kruz marka varmış o daha iyidir diyor sizce?

mehmet cakmak' Alıntı:
baklava size kurban olsun ilk bululmada baklavalar benden bu arada erhan abi o firmayı aradım 185 diyor aşağı inmiyor.

çıkmam lazım bi bakayım akşam yazarım sana

brothers' Alıntı:
ya sen geldin kaçıyor gibi oldu yine ;D ;D ;D mesaim bitti evden katılırım artık ; 1000 mesajdada canınız sağolsun arkadaşlar yaparız ne gerekirse ;)
eyvallah erhan sizler olun yeter bende kacıcam zaten size iyi muhabbetler aksama bende katılırım :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,755
Kayıtlı Üye Sayımız
166,567
Kaydolan Son Üyemiz
ozcandervis

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR