Ankara Grubu Off-Road Etkinliği (16 Ocak 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TnaTkmen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 423
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,080
Ynt: Ankara Grubu Off-Road Etkinliği (16 Ocak 2011)

serkan seninkinden benim bir tanıdığa almıştık virajlı yolda 3-4 km den sonra çekmediğini söyledi.Bu telsizide arazide kullanmak için alacağım.sence doğru bir kararmıdır cobra mt 975 almak?

Etiketler

arazi şartlarına göre durum değişiyor tabi, aslına bakarsan en kullanışlısı araç telsizi

mehmet cakmak' Alıntı:
Erhan abi seninkinde antende vardı sanırım bende almalımıyım acaba gereklimidir yada almışken bir kere alayım diyorum.Yanında neleri almalıyım?

anten dediğin araç üstündeki anten ise o araçta sabit kullandığım cb telsizin anteni tabi onların mesafesi pmr telsizlerden fazla

brothers' Alıntı:
anten dediğin araç üstündeki anten ise o araçta sabit kullandığım cb telsizin anteni tabi onların mesafesi pmr telsizlerden fazla
Evet abi o antenden bahsediyorum bende bu antenden almalımıyım.Çünkü telsiz konusunda hiçbir bilgim yok.Almışken bir kere alayım ve keşke demek istemiyorum

Serko' Alıntı:
arazi şartlarına göre durum değişiyor tabi, aslına bakarsan en kullanışlısı araç telsizi

aslında güzel bir grup oluşturduk organize olup tüm araçlarımıza cb araç telsizi ayarlasak nasıl olur

Valla abi nasıl gerekiyorsa benim için sorun değil.bir an önce almak istiyorum.Yanlış karar vermek istemediğimden sizler kullanıcısısınız.daha iyi bilirsiniz.Şunu alırsan mükemmel değin bende onu alayım

mehmet cakmak' Alıntı:
Evet abi o antenden bahsediyorum bende bu antenden almalımıyım.Çünkü telsiz konusunda hiçbir bilgim yok.Almışken bir kere alayım ve keşke demek istemiyorum

araç telsizim midland çok memnunum zaten geçen hafta benim telsiz bordo terranoda takılıydı ben yenisini getirtiyorum ; ama bilgin olsun cb telsiz birçok araçta yok kısa mesafe için pmr kullanıyorlar pmr içinde aselsan mt975 i tavsiye ederim

brothers' Alıntı:
araç telsizim midland çok memnunum zaten geçen hafta benim telsiz bordo terranoda takılıydı ben yenisini getirtiyorum ; ama bilgin olsun cb telsiz birçok araçta yok kısa mesafe için pmr kullanıyorlar pmr içinde aselsan mt975 i tavsiye ederim
Cb telsizle pmr telsiz birbirleriyle arasında bağlantı kuramıyormu?

mehmet cakmak' Alıntı:
Cb telsizle pmr telsiz birbirleriyle arasında bağlantı kuramıyormu?

hayır ikiside farklı frekanstan çalışır çıkış güçleri farklıdır ; ama illaki el telsizi olsun dersen hem araç içinde sabit antenle hem araç dışında kendi anteniyle kullanabileceğin telsizler var ama sadece cb telsizlerle görüşebilirsin

yanlışlık olmasın, ikisi birbiri arasında irtibat kurabilir

Serko' Alıntı:
yanlışlık olmasın, ikisi birbiri arasında irtibat kurabilir

cb telsiz kullanıcısı iseniz pmr telsizi olan birisiyle konuşma yapamazsınız

Peki ne alayım abi az önce mediamarka sordum cobra 975 ellerinde var ve 199 tl diyorlar ne dersiniz alayım mı? yoksa araçiçi olanından mı alayım?

Serko' Alıntı:

kendi bilgim dışında forumdada telsizle ilgili konuları takip ederim ve çıkışlarından dolayı bu telsizler birbiriyle görüşme yapamaz diye biliyorum ama biraz bekle yinede senin dediğini deneyip geliyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,755
Kayıtlı Üye Sayımız
166,567
Kaydolan Son Üyemiz
ozcandervis

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR