tiskeli
0507 577 80 43
Ynt: Ankara Grubu Off-Road Etkinliği (16 Ocak 2011)
ahhhh ah çok şeyler kaçırmışım ama mecburiyetten
ahhhh ah çok şeyler kaçırmışım ama mecburiyetten
quickcan' Alıntı:merhabalar ben off-road'dan anlamıyorum pek. sizlere birşey sormak istiyorum. bu başlığın başındaki videoların hepsini izledim. ve sürekli kırmızı ısuzu yolda kalıyor. Sizce bu araç neden yolda kalıyor. gördüğüm kadarıyla araçta zincir var. lastiklerin durumu da iyi. Yardımlarınızı bekliyorum..
sevgilerle CAN..
Bu hafta Sorgun Göletine gidiyormuş beypazarlı arkadaşlar murat ç.murat çelik' Alıntı:hafta sonu senle biz gideriz sanırım
Ekip 6 şubatta ancak kendine gelir ve bir organize yaparız.ışık dağı diye teklif sunmuştum sanırım orası olur eğer olmassa yarım kalan yolu bitiririz.Sonuçta 6 şubata herkez hazırlansın.mesutcakmak' Alıntı:6 şubatta etkinlik var mı belli mi peki
Selim Bu topicden konuşalım.mserdemir' Alıntı:abı nerdeydınız bu gun yaf hıc kımse ugramadı cok canım sıkıldı gezının gazımı kactı nedır
Murat bey teşekkür ederim arabanın beyninden olan bir sorunmuş problem kalmadı lastikte tamam.murat çelik' Alıntı:kezban hanım sonunda katılabildiniz aracı ne yaptınız ceker duzeldımı
Sorunu halledik çok teşekkür ederimmehmet cakmak' Alıntı:sizin aracın öyle olması bu gezinin bir güzelliği oldu yoksa normal yolda git gel olurdu .aslında iyide oldu desem yeri var .araç şimdi ne durumda dört çekeri düzelebildi mi?
selam seyyah.resimdeki çamurdan belli ofroad'ın tadını çıkarttığın.kodalmmm' Alıntı:Merhabalar,
Size cok uzklardan yaziyorum,Liberya/Bati Afrika dan'burada BM de Gorevliyim ve off-road egomu bol bol tatmin ediyorum;
herkese selamlar...[attachment=1][attachment=2]