Ankara Grubu 2011 İlk Etkinlik Görselleri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 256
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,954

Etiketler
Ynt: Ankara Grubu 2011 İlk Etkinlik Görselleri...

Yeni yıl etkinliğine ilk katılan biri olarak son derece keyif aldım.sayenizde bende iki gün sonra bir araç aldım.umarım keyifli günler beni bekliyordur.

mehmet cakmak' Alıntı:
Yeni yıl etkinliğine ilk katılan biri olarak son derece keyif aldım.sayenizde bende iki gün sonra bir araç aldım.umarım keyifli günler beni bekliyordur.
Aracın hayırlı olsun mehmet.kazasız,belasız,bol çamurlu gezmeler. ;)

mehmet cakmak' Alıntı:

mehmet aracın hayırlı olsun ve hosgeldin :smiley:

mehmet cakmak' Alıntı:

hoşgeldin mehmet ; aracını bol çamurlu 4x4 günlerde kullan hayırlı olsun

mehmet cakmak' Alıntı:
Mehmet hocam araban hayırlı uğurlu olsun, Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin inşallah.

Herkese teşekkür ederim.Henüz ayrı ayrı kişere mail gönderemiyorum yada ben beceremiyorum.siteyi kullandıkça sanırım çözeceğim.şimdilik genel olsun.Bu hastalık bana bulaşmış bulunuyor.İddaalı olmasamda çaylak olarak aranızda bulunmaktan onur duyacağımı bildirmek isterim.En yakın zamanda tekrar rakımı yüksek bir arazide olmayı şimdiden temenni ediyorum. 16 ocak konusu varmış nerede ve kesinlik varmıdır bildirirseniz çok memnun olacağım.

mehmet 20 mesajı asman gerekiyor sanırım ozel mail icin :smiley:

hamdi abiciğim sizi tanımaktan çok memnun oldum.özellikle o çamurlu yokuşu çıkma inadın benide şimdiden kamçılamış durumda sizleri örnek alarak bizde açtığın yoldan çıkarız umarım.

fatih kardeşim çok teşekkür ederim.umarım yakın zamanda görüşürüz.

sefer kardeşim sanada çok teşekkür ederim.aranızda olmaktan çok mutluyum.şimdiden

ben en iyisi ufak ufak mesajları yirmiye tamamlayım.

muratcığım dış kapıyı açsan karşıma sen çıkarsın oradan ederdim ama malüm mesaj işi hadi ayıp olmasın sana da edeyim ama seninki bana bayağı ucuza malolmuş değil

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,755
Kayıtlı Üye Sayımız
166,567
Kaydolan Son Üyemiz
ozcandervis

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR