teşekkürler.umarım sadece rampa tırmanmayı örnek almışsındır zira egzosu'da orada bırakmıştım maliyet 200 ;D ;D ;Dmehmet cakmak' Alıntı:hamdi abiciğim sizi tanımaktan çok memnun oldum.özellikle o çamurlu yokuşu çıkma inadın benide şimdiden kamçılamış durumda sizleri örnek alarak bizde açtığın yoldan çıkarız umarım.
inşallah daha iyi olacaktır. daha güzel görüntüler çıkacak demektir.ve daha çmurlu jeeplerttos' Alıntı:hamdi abi yandın mehmet ile murat senin karizmayı elden alacak gibi
iyi akşamlar.hele gidilecek yere karar çıksın topiği tuna açacak.liste orada yapılır.lakin görüyorumki başkada katılım olmuyacak gibi.biz bizeyiz sanırım 10 civarı araç olur.murat çelik' Alıntı:ıyı aksamlar hamdi abi 16 sında kımler var bir liste yapalım yenı arkadaslar gelcekmı bakalım
Hamdi Beyin Teklifi : Yazın için Geçerli onun bildiği yerler daha çok kamp,balık avı gibi.murat çelik' Alıntı:hamdi abi guzel yerlerı sen bılıyosundur teklıfte bulun sen de
The_Men' Alıntı:arkadaşlar 16 ocak pazar günü nerede off-road yapmayı düşünüyoruz ona göre topic açılacak ?
Beypazarından selami arkadaşın teklifine ne diyorsunuz ?
yada teklifleri belirtelim ve çocugun adını koyalım
Ayrıca görüyorum ki ankara grubunda bie duraklama söz konusu sanırım yeni katılımcı arkadaşları aramızda göremiyoruz.Yada başka bir topic varda biz mi bilmiyoruz anlamış değilim.
beypazarı olabilir eğer karla kucaklaşıcaksak.Yada haftaiçi kar duasına çıkacağızttos' Alıntı:beypazarından selami beyin davetine icap edip kendi gruplarının katılımları da olursa neden olmasın hem nallıhan taraflarınada dusuyor hic olmadı sana uyarız abi
ttos' Alıntı:illa 5.2 nin gucunu gostettereceksiniz bana ;D
pazartesi arac akgun ustanın oradamı olacak yine?
The_Men' Alıntı:iyi akşamlar serkan
uzak takip yapmayalım
yorumlarını bekliyoruz