Ankara Grubu 2011 İlk Etkinlik Görselleri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 256
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,959
Ynt: Ankara Grubu 2011 İlk Etkinlik Görselleri...

hamdi abi yandın mehmet ile murat senin karizmayı elden alacak gibi :D

Etiketler

mehmet cakmak' Alıntı:
hamdi abiciğim sizi tanımaktan çok memnun oldum.özellikle o çamurlu yokuşu çıkma inadın benide şimdiden kamçılamış durumda sizleri örnek alarak bizde açtığın yoldan çıkarız umarım.
teşekkürler.umarım sadece rampa tırmanmayı örnek almışsındır zira egzosu'da orada bırakmıştım :D maliyet 200 ;D ;D ;D

murat çelik' Alıntı:
ıyı aksamlar hamdi abi 16 sında kımler var bir liste yapalım yenı arkadaslar gelcekmı bakalım
iyi akşamlar.hele gidilecek yere karar çıksın topiği tuna açacak.liste orada yapılır.lakin görüyorumki başkada katılım olmuyacak gibi.biz bizeyiz sanırım 10 civarı araç olur.

arkadaşlar 16 ocak pazar günü nerede off-road yapmayı düşünüyoruz ona göre topic açılacak ?
Beypazarından selami arkadaşın teklifine ne diyorsunuz ?
yada teklifleri belirtelim ve çocugun adını koyalım
Ayrıca görüyorum ki ankara grubunda bie duraklama söz konusu sanırım yeni katılımcı arkadaşları aramızda göremiyoruz.Yada başka bir topic varda biz mi bilmiyoruz anlamış değilim.

murat çelik' Alıntı:
hamdi abi guzel yerlerı sen bılıyosundur teklıfte bulun sen de
Hamdi Beyin Teklifi : Yazın için Geçerli onun bildiği yerler daha çok kamp,balık avı gibi.
Gerçi ankaranın etrafında nereleri var bende pek bilmiyorum,ben daha çok nallıhan tarafına kamp amaçlı giderim :smiley:
Tek başıma yaptığım off-road yerleride bizi açmaz :smiley:

The_Men' Alıntı:
arkadaşlar 16 ocak pazar günü nerede off-road yapmayı düşünüyoruz ona göre topic açılacak ?
Beypazarından selami arkadaşın teklifine ne diyorsunuz ?
yada teklifleri belirtelim ve çocugun adını koyalım
Ayrıca görüyorum ki ankara grubunda bie duraklama söz konusu sanırım yeni katılımcı arkadaşları aramızda göremiyoruz.Yada başka bir topic varda biz mi bilmiyoruz anlamış değilim.

beypazarından selami beyin davetine icap edip kendi gruplarının katılımları da olursa neden olmasın hem nallıhan taraflarınada dusuyor hic olmadı sana uyarız abi ;)

ttos' Alıntı:
beypazarından selami beyin davetine icap edip kendi gruplarının katılımları da olursa neden olmasın hem nallıhan taraflarınada dusuyor hic olmadı sana uyarız abi ;)
beypazarı olabilir eğer karla kucaklaşıcaksak.Yada haftaiçi kar duasına çıkacağız :D

arkadaşlar bu etkinlikle ilgili muhabbetimiz bitti gibi artık muhabbetimize hamdi abinin açtığı serbest muhabbet bölümünde devam etsekte muhabbet bölünmese

The_Men' Alıntı:
iyi akşamlar serkan
uzak takip yapmayalım :smiley:
yorumlarını bekliyoruz :smiley:

hub arıza yaptı, müsait bir zamanda gidip göstercem, manuel hub piyasada varsa, haftasonuna kadar değiştirip gelmeyi planlıyorum :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.